Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haaa olduuuu becerdim................

bak gördünmü su laylamin yaptigina onun yüzünden yemek yapmadim dahadaha yapmadin kiz testi bekleye bekleye böyle oldum
layla günümü geçti testm yapıyohadi hayılısı bende bekliyim onu
sen biran önce gumus kurtulmaya bak bu evden....140 m2 bence tam ideal büyüklükte bir ev3 cocuk ne olacagini düsünürsek tamda ideal büyüklükte hadi simdiden hayirli olsun diyim...
sağol cnm cok mutlu oldum ya aklım karışıktı aslında ama bakalım canlı görelimde sonra düşünelim
inş kaynoşla koca bir olup beni caydırmaz 120 m2 için öyle olursa mutfağa 2 kiişlik renkli masalardan alırım bi bakıyım ama bi an önce kurtulmak istiyorum

geldim kizlar yemek yedik bulasik camasirlari katladim...ilaclarimi iciyorum tek tek gunde 6 hap oldu yaaa..

canım ev alma mevzusu galıba dımı?
bence buyuk al almısken
bız ıstanbulda tokıye gırdık 85 mt esıme hep 3-1 dedık daha buyuk olsun yok ya odeyemezsek dedı sımdıde pısman almısken buyuk alsaydık dıye

Ikiz bebek cok istiyorum, galiba kendimde ikizim ya ondandir, allah ne verirse kabulumuz. hayirlisiyla iyi haber alsaydim kendi kendime
oyy ne güzel bişeydir ikiz olmakk..benim de eşim takmış ikiz istiyo..ananemin ikizleri olmuş..ne anneme ne teyzeme denk gelmedi..şimdi sırra biz kız kuzenlerde..genetik geçiş bekliyoruz
kız senden bıkılırmı heeeeeaşkolsun yaniiiii..
bak bun hic yapmadim daha seninki hazir sayilir bende köfte yapip firina sürecem daha bide salata patates kizartmam gerek ama ne zamancok tembelim yaw ben
patatesi yagda kızarma yasakım..elma dilim kes..bi kapta yağ tuz biber kekik koy karıştır..fırın kabına tek sıra diz koy pişsinn..off kızartma da neymiş yanındaa..hem daha sağlıklı
bende yenice koydum firina yavas yavas piser artik ayiptir söylemsi etlimakarna yapiyorum yani makarnanin icinde et . dun hazirlamistim simdi pisirmesi kaldi.
ayy nasıl severim yalancı mantı makarnayıııı..hafta içi bende yapayımmmmm
Kizlar simdi kirmizilar geldi
Gecmis olsun bana :)
suedam cnmmm olsun vakti gelmemiş demekkiii.2013 te hepimizin olacak inşallahhhh

gumus canım sen hangı sehırdesın ben ıst kayasehır tokıdeyım valla merkeze 20 km :)
nereyı merkez olarak gordugune baglı
esafeyı hıc dusunme evın guzel olsun ıstedıgın kısılere yakın olsun yeter

geldim kizlar yemek yedik bulasik camasirlari katladim...ilaclarimi iciyorum tek tek gunde 6 hap oldu yaaa..
aynen tam 5tane vitamin oldu şişcem diye korkuyodum meğer kilo vermişim anlamadım:26:

ben corumdayım cnm çarşısına 8km tokideki ev şimdiki evde 5km çarşıya kocamın işi açısından sorun yok ama kendimi düşünüyorum
burdaki evin sokağında lamba bile tok toki güzel ama uzak biraz arabamız şu an var ama işe gidip geliyo kocam kendimnde olursa küçük bişey ehliyetimde yok ilk öğrenmelik 5 6 binlik bişey iyi olur yarın bi gidelimde bakalım ya ben 140m2 istiyorum yarın gidip bakıcaz pazarlarıda açıkmış konuşalımda olmazsa 120m2 alırız bebeğime oda yapmak istiyorum ya
yakın olmasını istiyceğim kmse yok burda evin bi avantajıda kaynoşa uzak

komsuların olur
bızımkıde yenı yerlesım yerı oyuzden komsular bırbırıyle cok ıyı
arabada alınca senden ıyısı olmaz valla
araba bayan ıcın buyuk rahatlık

komsuların olur
bızımkıde yenı yerlesım yerı oyuzden komsular bırbırıyle cok ıyı
arabada alınca senden ıyısı olmaz valla
araba bayan ıcın buyuk rahatlık
market fln biraz uzak olduğu için komşular cok sıkı birbirleriyle halamlarda tokide bi akrabamızda tokide yaşıtım kızları var sıkılmam hoş sıkılsam nolcakki burda komşu fln yok üstümdekinin cocuğu deli gbi tepiniyo en üst kat bakıcam üstümde kmse oturmasın ses etmesin ben aşağıdakleri rahatsız ediyim
neyse cıkıyım yemek yapıcam daha öptüm tşk yorumlar için içim rahatladı

gorusuruz
hayırlısı olsun ıınsaallah

Bakalim bende ikizi cok istiyorum ama kismet iste, evet dedigin gibi yalanci manti yenice yedik esimle bi nefis oluyor ayiptir soylemesi simdi firinada kek koydum esimle oturup cay yaninda yiyecez.. bakalim kekim nasil olacak her zaman sonuk oluyor bu sefer tuturacam mi bakacaz.

gumus gercekten hem vitamin hem folikasit kullaniyosun ve kilo almiyosunyaw bunlar yüzünden ben baliketli olmaya doru gidiyorumne yesem doymuyorum hemen yeniden acikiyorum

Son düzenleme:

gurbetkiz canim benim masallah sende cok hamaratsin demek bide kek yiyeceksinizyaw icinizde en tembeliniz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…