Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum seninde ikizin olma olasigi cok yüksek...bende bi nesil atliyo diye duydum..bence sira sende annenin olmamis cünkü

nasılsın canımmmmmmmm

saol bitanem iyiyyimsenin gelmedi demi kirmizilar:26::26::26::26::26::26:bi bekle canim benim bi arkadasimizinki kan testinde bile cikmamisti ultrasonda ögrenmisti hamile oldugunubence gelmedigi müddetce umut var..hem seninki daha yeni yeni gecikiyodu demi...gec döllenme ihtimali halen var bence

Son düzenleme:

yani normalde bu gün olması gerekti ama böle beklediğim günlerde 2 gün daha geç geli,rdi.bilmiorm ama her an adet olma korkusu ile yaşıorm başka da bişi düşünemiormm

yani normalde bu gün olması gerekti ama böle beklediğim günlerde 2 gün daha geç geli,rdi.bilmiorm ama her an adet olma korkusu ile yaşıorm başka da bişi düşünemiormm

korkma bitanem bak bat günün bugünmüsgünün bile gecmemis umutsuzz olma sakiniki gün daha bekle insallh gelmezse tekrar bi kan testi yaptir bence:26:

kizlar canim cok skkin...ben 1000 tane igne vurulsammmm ilac icsem stres olduktan sonra cocugum olmayacak....esimle tartistikk aslinda bana bagirdi....sirf mangal icin tavugu ben kesmeyi bilmem dedigim icin...o kadar yani....vallahi bu biyle uzun sirmeyecek gibi

yine bi erkek milleti faciası tabiatları bu anacımm üzülme

canım merhaba ..gerginlik olabilir ikinizde de sen üzülme üstüne de gitme onun olur böyle.biraz zaman gecsin gelir yanına kıyamaz..sıkma canını sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…