- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.341
slm kızlar naberrrrrrrr
Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .[/QU
merhabalar..ben yeni geldim bu site cok güzel.allah sabır versin en kısa zamanda nasip etsin inş. yasak hayal.bende ilk defa bu ay denedim cok merak ediyorum acaba hamilemiyim dye okudukcada merakım artıyo ne kadrda birbirimize benziyoruz okudukça bunu daha iyi anlıyorum
Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .[/QU
merhabalar..ben yeni geldim bu site cok güzel.allah sabır versin en kısa zamanda nasip etsin inş. yasak hayal.bende ilk defa bu ay denedim cok merak ediyorum acaba hamilemiyim dye okudukcada merakım artıyo ne kadrda birbirimize benziyoruz okudukça bunu daha iyi anlıyorum
saol bitanem..sende hos geldin aramiza ilk denemenmis rabbim insallah ilk denemende melegini gönderir sana evet doru birbirimize benziyoruz cünkü hepimizin beklentisi ve istekleri ayni rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
kln bizim kizlar cok gelmediler bugünhayalotumda yok topik iyice sessizlesti
saol bitanem..sende hos geldin aramiza ilk denemenmis rabbim insallah ilk denemende melegini gönderir sana evet doru birbirimize benziyoruz cünkü hepimizin beklentisi ve istekleri ayni rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
inş hepimize yaşatsın allahım o duyguyu aratmasın imtihanı bebeğimizle yapmasın inş..bakalım ben napıcam 23 kasım sat tarihim benim braz düşük ihtimalde allah bilir
nasılsın canımmmmmmmm
inş hepimize yaşatsın allahım o duyguyu aratmasın imtihanı bebeğimizle yapmasın inş..bakalım ben napıcam 23 kasım sat tarihim benim braz düşük ihtimalde allah bilir
amin katrem aminpeki batin ne zaman:44::44::44:
amin katrem aminpeki batin ne zaman:44::44::44:
ben her ay düzenli olurum ama doğum kontrol hapını gecen ay bıraktım yani şöyle anlatayım 24 ekimde adet gördükten sonra bi daha hap almadım 23 kasımda normal adet oldum muhtemelen 22-23 aralık gibi olurum dye düşünüyorum
ben her ay düzenli olurum ama doğum kontrol hapını gecen ay bıraktım yani şöyle anlatayım 24 ekimde adet gördükten sonra bi daha hap almadım 23 kasımda normal adet oldum muhtemelen 22-23 aralık gibi olurum dye düşünüyorum
anladim canimdaha varmis gününe insalalh hakkinda hayirlisi olur
saol bitanem iyiyyimsenin gelmedi demi kirmizilar:26::26::26::26::26::26:bi bekle canim benim bi arkadasimizinki kan testinde bile cikmamisti ultrasonda ögrenmisti hamile oldugunu bence gelmedigi müddetce umut var..hem seninki daha yeni yeni gecikiyodu demi...gec döllenme ihtimali halen var bence
yani normalde bu gün olması gerekti ama böle beklediğim günlerde 2 gün daha geç geli,rdi.bilmiorm ama her an adet olma korkusu ile yaşıorm başka da bişi düşünemiormm
gurbetkiz canim benim masallah sende cok hamaratsin demek bide kek yiyeceksinizyaw icinizde en tembeliniz benim
korkma bitanem bak bat günün bugünmüsgünün bile gecmemis umutsuzz olma sakin iki gün daha bekle insallh gelmezse tekrar bi kan testi yaptir bence:26:
kizlar canim cok skkin...ben 1000 tane igne vurulsammmm ilac icsem stres olduktan sonra cocugum olmayacak....esimle tartistikk aslinda bana bagirdi....sirf mangal icin tavugu ben kesmeyi bilmem dedigim icin...o kadar yani....vallahi bu biyle uzun sirmeyecek gibi
anladim canimdaha varmis gününe insalalh hakkinda hayirlisi olur
inş hayırlısı.aslında su yumurtlama olayına cok takıldım.çünkü ilişkiye girdiğimiz günler yumurtlamaya denk gelmiyo.biz adet bitti 27si,30u ve 3 nde ilişkiye grdk hesap falan yapmadık.bu durumda oluşur mu hamilelik cok merak ediyorum bikaç gündür iyice abarttım devamlı araştırıyorum meraktan baska bişey olmuyo.sizlerle paylaşmak belki biraz yardımcı olur dye düşünüyorum.eşim aşermeye başladın mı dye işi dalgaya alıyo :))) komik hallerdeyim
kizlar canim cok skkin...ben 1000 tane igne vurulsammmm ilac icsem stres olduktan sonra cocugum olmayacak....esimle tartistikk aslinda bana bagirdi....sirf mangal icin tavugu ben kesmeyi bilmem dedigim icin...o kadar yani....vallahi bu biyle uzun sirmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?