Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah yüzüne bakmış anacıımm=)=)benimkiler fena evime gelip benle konuşmuolarrrr..çok ta tınnnnnnnnnnnnnn

bak hele sunlara kime kimin evinde trip atiyolarsaahh cekilecek cilemiz varmis

Son düzenleme:
bunlar hepmi birbirine benzer benimkide öyle bide durup duruken duygu sömürüsü icin hemende aglar cadi nolacak.kazana atacan bunlari altinida iyice yakacan

hic sorma aksama kadar gulup oynayan kadin oglunu görunce köseye cekiliyor sanki ben ona kötu bisey yapmisim gibi hemen aglama moduna giriyor bizimkide hayirdir anne neyin var niye öyle duruyorsun diyor o zaman daha sinir oluyorum kiz ben anladim niye benim cocuk olmuyor en buyuk stresimin sebebini anladim

hımmm şekerim sende çok fena tribunlere oynayan bi kaynanan varrr

selam habibteler nasilsiniz...ben iyiyimde tum gun temizlik yaptim bizim herif balik kizartmami soyledi...bende ilk defa kizartacammm ins sagsalim pisiirirmm 10 dakikaya kadar cikarim ben

yaw bende inanamakta zorlaniyorum gercekten iyi kaynana varmi olabilirmiki

benim kaynanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni kziindan ayirt etmez...herzaman yanimdadir...arkads gibiyiz hatta..her konuda konusurum...hic cekinmem...kaynanami cok seviyorum kizlar...sanirim ben ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…