- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.561
ben geldimmmmmmm
açılın nnnn hayalotttt geldiiiii
selam habibteler nasilsiniz...ben iyiyimde tum gun temizlik yaptim bizim herif balik kizartmami soyledi...bende ilk defa kizartacammm ins sagsalim pisiirirmm10 dakikaya kadar cikarim ben
benim kaynanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni kziindan ayirt etmez...herzaman yanimdadir...arkads gibiyiz hatta..her konuda konusurum...hic cekinmem...kaynanami cok seviyorum kizlar...sanirim ben ilk
bitanem akşam 6 gibi döndüm ama yemekti mutfaktı derken geç oldu iştemmmalalaal niye geciktin göndermiyecem bidaha annene
hoş geldinnn canımmm nerelerdeidin
bende oglu müsade etse konuşmicamda oğlu müsade etmio..o yüzdende o benle konuşmuoooo
benim kaynanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni kziindan ayirt etmez...herzaman yanimdadir...arkads gibiyiz hatta..her konuda konusurum...hic cekinmem...kaynanami cok seviyorum kizlar...sanirim ben ilk
bitanem akşam 6 gibi döndüm ama yemekti mutfaktı derken geç oldu iştemmmbide ders çalıştırdım benımkının yengesını ehlıyete nasılsın cankuşum iyimisin biraz çok özledimmmmm
hoşbulduk bıtanem annemlerdeydim
noldu senın sonuc :26:bakamadım daha geçmişe bide kaygananlamı başın dertte
hamsi koydum tavayada basladi oynamayaaaaa...eger bu baliklar halay cekmek isterlerse ne yapacammmmm
bitanem akşam 6 gibi döndüm ama yemekti mutfaktı derken geç oldu iştemmmbide ders çalıştırdım benımkının yengesını ehlıyete nasılsın cankuşum iyimisin biraz çok özledimmmmm
Hoşbulduk bıtanem annemlerdeydim
Noldu senın sonuc :26:bakamadım daha geçmişe bide kaygananlamı başın dertte
anamm gurbet kızçemHosgeldin canim benim nasilsin ? nasil gecti anne ziyaret?
hoşbulduk cankuşhoşgeldinnn şeker
hayalottt habibtemmmmmm hosgeldinnnn nerelerdesin sen
bende oglu müsade etse konuşmicamda oğlu müsade etmio..o yüzdende o benle konuşmuoooo
seninki daha iyiymis baska memlekettelerKızlar ne dertliymişiz kaynanadan ohhh beeee.içimizi döktük....allahtan onlar memleketlerinde yaşıo ama arada telle konuşmak zorunda kalıorm ya ecel teri döküorm resmennn..ve kaynana değil kaynanatörrrrrrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKizlar zor takip ediyorum siz iyi alismisiniz haa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakizlar zor takip ediyorum siz iyi alismisiniz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?