Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam habibteler nasilsiniz...ben iyiyimde tum gun temizlik yaptim bizim herif balik kizartmami soyledi...bende ilk defa kizartacammm ins sagsalim pisiirirmm 10 dakikaya kadar cikarim ben

sen yapan habbitem hic bisey kurtulamaz senin elinden

alalaal niye geciktin göndermiyecem bidaha annene
bitanem akşam 6 gibi döndüm ama yemekti mutfaktı derken geç oldu iştemmmbide ders çalıştırdım benımkının yengesını ehlıyete nasılsın cankuşum iyimisin birazçok özledimmmmm
hoş geldinnn canımmm nerelerdeidin

hoşbulduk bıtanem annemlerdeydim
noldu senın sonuc :26:bakamadım daha geçmişe bide kaygananlamı başın dertte

hamsi koydum tavayada basladi oynamayaaaaa...eger bu baliklar halay cekmek isterlerse ne yapacammmmm

gözüm yollarda kaldi kac defa adini andim..bende öglen girer diye bekledim hep

canım dün batımdı ama halen olmaddım ama çok akıntım var

Hosgeldin canim benim nasilsin ? nasil gecti anne ziyaret?
anamm gurbet kızçem hoşbulduk tatlım güzel geçti valla süper diyebılırım tek sorun burası işte
hoşgeldinnn şeker
hoşbulduk cankuş sende hoşgelmişennasılsın
hayalottt habibtemmmmmm hosgeldinnnn nerelerdesin sen

habıbtemmmmde habıbtemmmm annemlere gıtmıstım canım hoşbulduk balıkmı yapcan :26:ben nefret edıyorum ya benımkıde allahtan sevmezzz

hayalotttt hayalim4141 bize mujdeli haber verecek ins...testi silik cift cizgi gormus...tekrarlamasini soyledik ins hayirli haberlerle gelirlorrimmm kuzeni kaza gecirmis vefat etmis yarin turkiyeye gidiyormus

Kızlar ne dertliymişiz kaynanadan ohhh beeee.içimizi döktük....allahtan onlar memleketlerinde yaşıo ama arada telle konuşmak zorunda kalıorm ya ecel teri döküorm resmennn..ve kaynana değil kaynanatörrrrrrr

Kızlar ne dertliymişiz kaynanadan ohhh beeee.içimizi döktük....allahtan onlar memleketlerinde yaşıo ama arada telle konuşmak zorunda kalıorm ya ecel teri döküorm resmennn..ve kaynana değil kaynanatörrrrrrr
seninki daha iyiymis baska memlekettelerbenimki ayni sehirde ama uzagiz birbirimize cadiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…