- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.581
Kızlar ne dertliymişiz kaynanadan ohhh beeee.içimizi döktük....allahtan onlar memleketlerinde yaşıo ama arada telle konuşmak zorunda kalıorm ya ecel teri döküorm resmennn..ve kaynana değil kaynanatörrrrrrr
anamm gurbet kızçemhoşbulduk tatlım güzel geçti valla süper diyebılırım tek sorun burası işte
hoşbulduk cankuşsende hoşgelmişen nasılsın
habıbtemmmmde habıbtemmmmannemlere gıtmıstım canım hoşbulduk balıkmı yapcan :26:ben nefret edıyorum ya benımkıde allahtan sevmezzz
seninki daha iyiymis baska memlekettelerbenimki ayni sehirde ama uzagiz birbirimize cadiyla
oy ben senın yollarda kalan gözlerini yıyemmıgözüm yollarda kaldi kac defa adini andim..bende öglen girer diye bekledim hep
hayırlısı olsun canım.rabbım bekletmeden gondersın meleğinicanım dün batımdı ama halen olmaddım ama çok akıntım var
hayalotttt hayalim4141 bize mujdeli haber verecek ins...testi silik cift cizgi gormus...tekrarlamasini soyledik ins hayirli haberlerle gelirlorrimmm kuzeni kaza gecirmis vefat etmis yarin turkiyeye gidiyormus
kuzum aslinda burasi hep böyle neselidir..sende alisirsin merak etme
Hahah sayemde kaynana derdinizi döktünuz, yok benim ki brisey dese arkamda esim var laf soyletirmezbirde ben takmam yazda bir kere goruyorum , ama telefonda konusmayi seviyorum türkiye neler olup bitiyor onu anlatiyor..
Anladim canim neseli oldugunu ben birsey yaziyorum yazasiya kadar 2 sayfa olmus oluyor nerdeyse hehe
oy ben senın yollarda kalan gözlerini yıyemmıgeldim işte kuzum benimmm
hayırlısı olsun canım.rabbım bekletmeden gondersın meleğini
inşallah canım benım ya ama silikse var demekktırsuedam naptıacep:44::44:
loorim acaba nereye gelıyodu turkıyede ya başı sagolsun allah rahmet eylesın haberım vardı ama turkıyede oldugunu bılmıyodummm
yakınsa bende gıderdım yanına
kötüymüş..ne diyeyin sekerim anıtı dikilecek gelinsin o zaman
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakizlar zor takip ediyorum siz iyi alismisiniz haa
tşkr ederim cnm h.b iyi ne olsun kaynanaları kaynar kazana atmaya çalışıyoruz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakizlar zor takip ediyorum siz iyi alismisiniz haa
bende uzaktayim ama bir telefon yetiyor herseye yurt disinda olunca cok para varya bizde sanki mecburmus gibi para isteyecekleri zaman cagri atarlar bizde arariz bir senede bir kere göruruz ama yinede sinsiligimden birsey kaybetmez
valla öyle oldu bi söyledin bin ahhh isittinyaw seninki yiyimis benimkide ta türkiyede olsa gözüme melek gözükür herhalde
atla supurgeme ben seni yetiştireyeım canım
sız kazana atın odunlarrrrrrr bendeeeeeeeeeen canbonlarım
seninki daha iyiymis baska memlekettelerbenimki ayni sehirde ama uzagiz birbirimize cadiyla
üsküdar bitanemistanbulun neresiydi ya bende unuttum...:44::44::44::44::44::44:hayalotum suedanin geldi regli....
giprasmayin yarim saat sonra tekrar gelecem..benimkine bi kahve ve biseyler hazirlim
bende uzaktayim ama bir telefon yetiyor herseye yurt disinda olunca cok para varya bizde sanki mecburmus gibi para isteyecekleri zaman cagri atarlar bizde arariz bir senede bir kere göruruz ama yinede sinsiligimden birsey kaybetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?