Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nerde olursan ol seni banka görür kaynana kısmı aynen b aşımda tatlım yaşadım aynı şeyleri

isin kötusu agizlari acilinca "oglumuz eskiden böyle degildi cok degisti cokkkkkkkk " demeleri yani degisimine etken kisinin ben oldugumu dolayli yoldan söylemeleri . esim emekli yapti babasini sirf her ay benden para istemesinler diye anlamadim neye yetismiyor paralari benden daha iyi gezebiliyorlar

O korku bendede vardi allahtan para filan istemiyorlar, cogu kisiden duyuyoruz yurt disinda oldun mu sanki cok para varmis gibi biz suan bile kendimize dengi dengine bakiyoruz yaza para biriktirdigimiz icin cok gibi geliyor ..

aynen öyle avrupa degince birde yazin para harcayinca saniyorlar bizde para cok . Sukur kimseye muhtac olmadan yasiyoruz ne guzellik bu onlar icin sevineceklerine kiskaniyorlar

yaranamazsın hiç bi şeklde anlıorm seni

aynı durum bizde ...para para para ayy efkar bastı yine
Birde iyi ha birbirinizden haberiniz var, ne guzel yaaa ...

kizlarr ben gelene kadar nefes almayinnnnn
tutttuuuuummmmmmdermişimmmmkız ben nasıl susam alaalaaa
ALLAH yardımcın olsun şekerim

saol bıtanemmmmsenınde

öyle bir gunde bu konuyu actinizki bugun suan bile esim halaaa telefonda konusuyor annesi ile ( bu arada onunda ne konustugunu dinlemeye calisiyorum ) yine para istiyor ve ben cinnet geciyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…