- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.601
ben napim yaa sizler şanslısınız benm dibimdee aynı apartmandayızz
benim tepemde oturuyoben napim yaa sizler şanslısınız benm dibimdee aynı apartmandayızz
hayalotummmm suedamm adet olmuss maaleseff
atla supurgeme ben seni yetiştireyeım canım :
Atliyorum canim yine uctunuz
nerde olursan ol seni banka görür kaynana kısmı aynen b aşımda tatlım yaşadım aynı şeyleri
rabbim sabır versinnn
geldikkk işte burdan devam edebılırsınnnn
benim tepemde oturuyobaş tacımız
duydum tatlım uzulmedım degıl ama demekkı daha zamanı var mıs napalım.
O korku bendede vardi allahtan para filan istemiyorlar, cogu kisiden duyuyoruz yurt disinda oldun mu sanki cok para varmis gibi biz suan bile kendimize dengi dengine bakiyoruz yaza para biriktirdigimiz icin cok gibi geliyor ..
isin kötusu agizlari acilinca "oglumuz eskiden böyle degildi cok degisti cokkkkkkkk " demeleri yani degisimine etken kisinin ben oldugumu dolayli yoldan söylemeleri . Esim emekli yapti babasini sirf her ay benden para istemesinler diye anlamadim neye yetismiyor paralari benden daha iyi gezebiliyorlar
kizlarr ben gelene kadar nefes almayinnnnn
aynen öyle avrupa degince birde yazin para harcayinca saniyorlar bizde para cok . Sukur kimseye muhtac olmadan yasiyoruz ne guzellik bu onlar icin sevineceklerine kiskaniyorlar
aynı durum bizde ...para para paraisin kötusu agizlari acilinca "oglumuz eskiden böyle degildi cok degisti cokkkkkkkk " demeleri yani degisimine etken kisinin ben oldugumu dolayli yoldan söylemeleri . esim emekli yapti babasini sirf her ay benden para istemesinler diye anlamadim neye yetismiyor paralari benden daha iyi gezebiliyorlar
Birde iyi ha birbirinizden haberiniz var, ne guzel yaaa ...
tutttuuuuummmmmmkizlarr ben gelene kadar nefes almayinnnnn
ALLAH yardımcın olsun şekerim
valla bugun kaynanam cok rahat uyku ceker benim sayemde gunahlarini hep ben aldim simdi onunla ilgili konusarakk
Haklisin canim , avrupanin gözü kör olsun, Türkiyem den güzel yer yoktur..
evet benimkide
valla bugun kaynanam cok rahat uyku ceker benim sayemde gunahlarini hep ben aldim simdi onunla ilgili konusarakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?