- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.621
aynı durum bizde ...para para paraayy efkar bastı yine
tutttuuuuummmmmmdermişimmmm kız ben nasıl susam alaalaaa
saol bıtanemmmmsenınde
öyle bir gunde bu konuyu actinizki bugun suan bile esim halaaa telefonda konusuyor annesi ile ( bu arada onunda ne konustugunu dinlemeye calisiyorum ) yine para istiyor ve ben cinnet geciyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öyle bir gunde bu konuyu actinizki bugun suan bile esim halaaa telefonda konusuyor annesi ile ( bu arada onunda ne konustugunu dinlemeye calisiyorum ) yine para istiyor ve ben cinnet geciyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çoçugun varmı canım çoçugu olan bole şeyleri 2,plana atıom.benim gibi olmayanlarda sabah akşam neler yaşadım die düşünüooo
gurbetkızçemmm eşine de vakit ayır bak sonram pc elden gıderrr
benımkı şuan uslu uslu oturuyo ama bırazdan başlarrrr fılm buldum ona unuttu bıraz
yok canim yok 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk icin ugrasiyoruz ama rabbim nasip etmedi ins en kisa zamanda cocuk olurda sirf cocugumla ugrasirim ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan butun guzel anne adaylarinin kucagini tez zamanda rabbim doldurur ins
Tahmin edebiliyorum ev icinde en cok onu tartisiyorsunuz degil mi?
BEnimki yine basladi yine mi o sayfaya girdin diye sabahtan beri buralardayim yazik esime ya..
Kızzlar yarın sabah yine tahlil yapcamm bakalım ne çıkcakkk
rabbim nasip etsin inşallah o zaman unutcaz bunları yani en azından telaşımız farklı olcakk
Hehe kendisi de leptopbasinda bende ve tv acik birde..
evet canim birde para yok degince inanmiyorlar ya iste o zaman sinir oluyorum . ya demiyorlarki oglmuz artik evli biz böyle rahat davraniyoruz ama karisi bu duruma ne diyor ne demiyor diye hic sormuyorlar gerci öyle dusunen insan böyle hareketlere basvurmaz ama ( bende ne guzel hem söyluyorum hem cevap veriyorum degil mi?)
kiz habbiteler iyikide giprasmayin dedikdemeseydik kac sayfa gidecektiniz lalalallalalalallalala
gurbetkızçemmm eşine de vakit ayır bak sonram pc elden gıderrr
benımkı şuan uslu uslu oturuyo ama bırazdan başlarrrr fılm buldum ona unuttu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?