Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öyle bir gunde bu konuyu actinizki bugun suan bile esim halaaa telefonda konusuyor annesi ile ( bu arada onunda ne konustugunu dinlemeye calisiyorum ) yine para istiyor ve ben cinnet geciyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çoçugun varmı canım çoçugu olan bole şeyleri 2,plana atıom.benim gibi olmayanlarda sabah akşam neler yaşadım die düşünüooo

öyle bir gunde bu konuyu actinizki bugun suan bile esim halaaa telefonda konusuyor annesi ile ( bu arada onunda ne konustugunu dinlemeye calisiyorum ) yine para istiyor ve ben cinnet geciyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tahmin edebiliyorum ev icinde en cok onu tartisiyorsunuz degil mi?

gurbetkızçemmm eşine de vakit ayır bak sonram pc elden gıderrr
benımkı şuan uslu uslu oturuyo ama bırazdan başlarrrr fılm buldum ona unuttu bıraz

çoçugun varmı canım çoçugu olan bole şeyleri 2,plana atıom.benim gibi olmayanlarda sabah akşam neler yaşadım die düşünüooo

yok canim yok 3 senelik evliyim 1 senedir cocuk icin ugrasiyoruz ama Rabbim nasip etmedi ins en kisa zamanda cocuk olurda sirf cocugumla ugrasirim ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan butun guzel anne adaylarinin kucagini tez zamanda rabbim doldurur ins

rabbim nasip etsin inşallah o zaman unutcaz bunları yani en azından telaşımız farklı olcakk

Tahmin edebiliyorum ev icinde en cok onu tartisiyorsunuz degil mi?

evet canim birde para yok degince inanmiyorlar ya iste o zaman sinir oluyorum . ya demiyorlarki oglmuz artik evli biz böyle rahat davraniyoruz ama karisi bu duruma ne diyor ne demiyor diye hic sormuyorlar gerci öyle dusunen insan böyle hareketlere basvurmaz ama ( bende ne guzel hem söyluyorum hem cevap veriyorum degil mi?)

kiz habbiteler iyikide giprasmayin dedikdemeseydik kac sayfa gidecektiniz lalalallalalalallalala

duymam iyi oldu ben bizim aile de duyuyordum da disardan duymamda iyi oldu bu geenl birseymis turkiyedekiler avrupadakilerinden para istemesi.. iste dusunmeleri lazim evli barlik onlar nasil diye dusunmuyorlar cogu

gurbetkızçemmm eşine de vakit ayır bak sonram pc elden gıderrr
benımkı şuan uslu uslu oturuyo ama bırazdan başlarrrr fılm buldum ona unuttu bıraz

aalalal bizim topiktede beraber film izleme modasi basladi

ne ben nede benimki bi oturupta film ne izlemeyiz ikimizde cabuk sıkılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…