Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyy cnm yaa inş hadi hamilesindirr bak heyecan yaptım şimdiii
inşallah canım yaaaa

insallah tek cocugum olsunda onlar devam etsinler olsada istiyorlar olmasada en azindan bizimde bir tesellimiz olur cocuk

inşallah canım çekirdek ailen seni rahatlatsınn

canim benim ins hayirli haberi alirsin hem sen hem bizler seviniriz rabbim yuzunu guldurur ins
amiiiiinnnn inşallah.ne yalan söyleyeyim korkuorm negatif çıkacak die

Rabbım gonlunden gecenı gonderır ınsallah bıtanem hayırlısı olsun

amin hepimizinde inşallahhhh

hızlımı olmuşuz alaalaaa hiç farkında degılım :44::44::44kadarda dedım kaçakhayalım 2 canlı yormayalım dıye amma
bu yavas halinizmi
yok canbonum bız kolay kolay benımkıyle fılm ızlemeyıznezaman beraber ızlesek sonunda yada ortasında fılmden bışeyler bulup kavga edıyoruzben ona buldum tvden onu ızlıyo o
aalalal bizim topiktede beraber film izleme modasi basladi

ne ben nede benimki bi oturupta film ne izlemeyiz ikimizde cabuk sıkılırız

hayalotum kiz özlemissin topigi bak hizliliginin farkinda bilem degilsin

simdi anladim film isini alaalla dedim bende hayalotum izlemezdi ama dedim dememkki modaya uydun sandim

Son düzenleme:
çok kötüyümmmçikolata krızım tuttuuuu ve benımkı bakkala gıtmıyo yaaaaaa

hayalotum bende niye ses vermiyo dedim:26::26::26::26:kuzum evinde bulundurmaya caliserkeklerin gönlüne kalirsabari alternatif biseyler yesen :26::26::26::26:

hayalotum kiz özlemissin topigi bak hizliliginin farkinda bilem degilsin

simdi anladim film isini alaalla dedim bende hayalotum izlemezdi ama dedim dememkki modaya uydun sandim

aman aman benden uzak olsun yumurtladıgım zaman benımle olsun

klnım bende hıc kullanmadım bıtanem:26::26::26:

hayalotum bende niye ses vermiyo dedim:26::26::26::26:kuzum evinde bulundurmaya caliserkeklerin gönlüne kalirsabari alternatif biseyler yesen :26::26::26::26:

yok anam vardı çikolatlarım bı suru ama son zamanlarda davetsız mısafır cok olunca kahvenın yanına falan koydum şimdide 1tanecık bılem yokkk dur aglama numarası yapmam lazım 5dakka musade bana

yok anam vardı çikolatlarım bı suru ama son zamanlarda davetsız mısafır cok olunca kahvenın yanına falan koydum şimdide 1tanecık bılem yokkk dur aglama numarası yapmam lazım 5dakka musade bana

hadi iyice agla ahanda depresyona giriyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…