Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak bu doğru onaylıyorum gurbetkzıım

çok kötüyümmmçikolata krızım tuttuuuu ve benımkı bakkala gıtmıyo yaaaaaa

Düstum canim öyle kendimi kaptirmisim ki leptobun sarji bittigini farketmedim, suratima kapani verdi

Buyur gel canim benim bende bol cikolata var kaynanam evde istedigin oksa caninda cekiyorsa aklimda de yeter diyor du hahhahaha ne alakaa

hayalotum sende onu cezalandirirsinnnn istedgii zaman yapma..ben boyle yapiyorumm..adam korkar oldu ben demeden getiriyor artikkkk

yasakhayalimmm ozur dilerim habibteemmm seni unuttum bir an heyecandan...evet benim gibilerrrr biri yuzume yag sicratti birazdan seninle gorusurum dedim hahahaha

Düstum canim öyle kendimi kaptirmisim ki leptobun sarji bittigini farketmedim, suratima kapani verdi

Buyur gel canim benim bende bol cikolata var kaynanam evde istedigin oksa caninda cekiyorsa aklimda de yeter diyor du hahhahaha ne alakaa

kaynannanin söyledigini bende uygulayacam artik

medcezirimmmm hg habibtemmmm...ozledik seni yaaaaa...gel bak neler oluyor buradaa....sayfalara yetisemiyorumm...bir de yemek yapiyorummm...abowwwww baliklar yandiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…