- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.681
kaynannanin söyledigini bende uygulayacam artik
yaşasııınnnnnnnn baya kalabalık görnüyoruzzz
nasılsınız canlarımm
kiz cidden böyle diyor kaynanam, hamile iken koyde yasiyorlar o zaman ki sartlarda cani brisey cektimi aklimda derdim diyor.
didim canbonum.senın yuzunden kistlerim çoğalıcak çıkolata kiste iyi gelıyomus didimmmhadi iyice agla ahanda depresyona giriyorum de
baliklarrrr hop hop hopluyor tavadaaaasakin olun dedim birazdan sizi yiyecemmmmm
Düstum canim öyle kendimi kaptirmisim ki leptobun sarji bittigini farketmedim, suratima kapani verdi
Buyur gel canim benim bende bol cikolata var kaynanam evde istedigin oksa caninda cekiyorsa aklimda de yeter diyor du hahhahaha ne alakaa
medcezirimmmm hg habibtemmmm...ozledik seni yaaaaa...gel bak neler oluyor buradaa....sayfalara yetisemiyorumm...bir de yemek yapiyorummm...abowwwww baliklar yandiii
ne varsa eskilerde var
didim canbonum.senın yuzunden kistlerim çoğalıcak çıkolata kiste iyi gelıyomus didimmm
vallahamı
saol bıtanem gıttı almaya
aynen canim haa, kaynanam kendi kaynanasindan cok cekmis hamile iken cani brisey cekti mi vermezmis, o yuzden kendi gelinlerime cektirmem diyor, ben gelin oldum 4 ay evlerinde kaldim bir kere ne ev supurdum ne bulasik yikartirdi, dusunun artik cizlaar
doğru allah muhtaç etmesin yoklugnuda vermesin saol tatlım
amin cnmm.evet bir sabah evinden ise giderken kendi araciyla yapti.kader canim vade dolmus kaza bahane.zaten 1 ay sonra vefatettihabbitem bi türlü soramamistim senindemi abim kazada hakkin rahmetine kavustukuzum rabbim sizlere bol bol sabirlar versin..insalalh cennette beraber olursunuz
bende de kuruluk olurdu ama ggecen ay olmadi.bakalim bu ay da deniycem yakin gunlerde okya aslinda adet yaklasinca akinti olmaz mesala bende ama sende nasildi akintimi olurdu yoksa kurulukmu:26::26::26:
seninkidemi cadikiz napacagiz biz bunlarla alalalalala
yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadin imreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara
kiz ne bu kaynoslardan cektiginizzz.Allah islah etsin onlari cadilarrrrrrrrbende imreniyorumm napcaz gııı
Şükür canım kaynanam iyi arkadas gibiyiz Allah'a şükür birde uzağım ya kıymetli oluyoz iste okudum az cok her ruh haline girmisiniz canlarım . Ama baya kalabalıksijniz ne güzel :)
benimki de masallah ya ne diyim.olmasi gereen gibi aaslind anne gibi yani.bide kocis tek cocuk.o yuzden de sanirim cok iyiler.Hehe evet aldık hayır duasını , ee oğlu elimde mecbur iyin olacakyok ya cok iyi kendi kızı yok o yüzden gelinleri kıymetlidir .
Allah razi olsun habibtemmnnhabibtem basiniz sagolsun...nur icinde uyusun...olum aci bir gercek...allah ailesine ve sizlere sabir versin...mekani cennet olsun...topragi bol olsun...bugun yasin suresini okuyacam...scorpiosnum abin icinde okuyacam...melegim icinde...iyi yolculuklar habibte...
hosgeldin hayalotummnnnben geldimmmmmmm
açılın nnnn hayalotttt geldiiiii
var kizzz valla benimki anlatilmaz yasanir.Allah bozmasin diycem ama zaten 16 yildir kadincagiz ayniyaw bende inanamakta zorlaniyorum gercekten iyi kaynana varmi olabilirmiki
aynen cnm.gezeriz alisveris merkezleeine gideriz.beni hep kizi zannederler.benzemememize ragmen.bide kendine yada evine ne alsa bana da alir.ayy bende kaynosumu cook seviyomm.hele kayinbabam bir melekk..benim kaynanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni kziindan ayirt etmez...herzaman yanimdadir...arkads gibiyiz hatta..her konuda konusurum...hic cekinmem...kaynanami cok seviyorum kizlar...sanirim ben ilk
aynen canim haa, kaynanam kendi kaynanasindan cok cekmis hamile iken cani brisey cekti mi vermezmis, o yuzden kendi gelinlerime cektirmem diyor, ben gelin oldum 4 ay evlerinde kaldim bir kere ne ev supurdum ne bulasik yikartirdi, dusunun artik cizlaar
gerçekten süpermiş gııı ben haftalıkken iş yapmıyorum die cadoloz ters ters bakıyoduuu
tatlım ben anlayamadım tamm uykum geldi ya ondan yanlış bişi yapmamışdır inş..
yok bıtanem gerek kalmadı.ben zorda kalınca numaradan aglıyorum hemencecık yapıyo vallahayalotum sende onu cezalandirirsinnnn istedgii zaman yapma..ben boyle yapiyorumm..adam korkar oldu ben demeden getiriyor artikkkk
gümüşümü özledim galıbaaaakiz yerim seni basardin dememkne melek kocammi bu cümle bana hic yabanci gelmedi
olmammıııııMusade senin canim, aglaman faydasi oldumu onuda bildir haa..
valla yıcemhadi gözün aydınnnn kırız gelncede olmuyo illa yiyceksin27:
ahhhh ahhhh işi ne alaaalaaa ..bunlara acımıcan canıkomhihihiih helal kiz sana ... yazik ama bu saate cocugun disari gonderdin ben kiyamazdim
kiz canbonum gercekten kistlerinimi ileri sürdünkiz gülmekten böyle oldum:111::111::111::111::111::111::111::111:
ahh gurbet kizim kadir gecesindemi dogdun senbenimki yaw tarifsiz gercekten seninki kaynanami annen neyim olmasin
kiz yerim senin o zekaniyok bıtanem gerek kalmadı.ben zorda kalınca numaradan aglıyorum hemencecık yapıyo valla
gümüşümü özledim galıbaaaa
olmammııııı
valla yıcemkusura bakmayın geldide yerken dalmısım sayfalar cogalmışşş istermısınızz
ahhhh ahhhh işi ne alaaalaaa ..bunlara acımıcan canıkom
evet herşeye bahanem onlar artık benımmmbu yonden sevmıyorum degıl su kıstlerı gul bıtanem gulll .dedım sen hep stres yaptırıyon kıstlerım gıtmıyoo.canın ne cekerse onu yemem gerekıyomus dedım nolllluuurrrrrr bebegımıze engel olma dedım:2::2::2 ek ınanmadı ama basardım sonunda cikolatlarım benımleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?