Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi iyice agla ahanda depresyona giriyorum de
didim canbonum.senın yuzunden kistlerim çoğalıcak çıkolata kiste iyi gelıyomus didimmm
baliklarrrr hop hop hopluyor tavadaaaasakin olun dedim birazdan sizi yiyecemmmmm

Düstum canim öyle kendimi kaptirmisim ki leptobun sarji bittigini farketmedim, suratima kapani verdi

Buyur gel canim benim bende bol cikolata var kaynanam evde istedigin oksa caninda cekiyorsa aklimda de yeter diyor du hahhahaha ne alakaa

vallahamı
saol bıtanem gıttı almaya

didim canbonum.senın yuzunden kistlerim çoğalıcak çıkolata kiste iyi gelıyomus didimmm

vallahamı
saol bıtanem gıttı almaya

kiz canbonum gercekten kistlerinimi ileri sürdünkiz gülmekten böyle oldum:111::111::111::111::111::111::111::111:

ahh gurbet kizim kadir gecesindemi dogdun senbenimki yaw tarifsizgercekten seninki kaynanamiannen neyim olmasin

Son düzenleme:
habbitem bi türlü soramamistim senindemi abim kazada hakkin rahmetine kavustukuzum rabbim sizlere bol bol sabirlar versin..insalalh cennette beraber olursunuz
amin cnmm.evet bir sabah evinden ise giderken kendi araciyla yapti.kader canim vade dolmus kaza bahane.zaten 1 ay sonra vefatetti
ya aslinda adet yaklasinca akinti olmaz mesala bende ama sende nasildi akintimi olurdu yoksa kurulukmu:26::26::26:
bende de kuruluk olurdu ama ggecen ay olmadi.bakalim bu ay da deniycem yakin gunlerde ok
seninkidemi cadikiz napacagiz biz bunlarla alalalalala

yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadinimreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara

bende imreniyorumm napcaz gııı
kiz ne bu kaynoslardan cektiginizzz.Allah islah etsin onlari cadilarrrrrrrr
Şükür canım kaynanam iyi arkadas gibiyiz Allah'a şükür birde uzağım ya kıymetli oluyoz iste okudum az cok her ruh haline girmisiniz canlarım . Ama baya kalabalıksijniz ne güzel :)

Hehe evet aldık hayır duasını , ee oğlu elimde mecbur iyin olacak yok ya cok iyi kendi kızı yok o yüzden gelinleri kıymetlidir .
benimki de masallah ya ne diyim.olmasi gereen gibi aaslind anne gibi yani.bide kocis tek cocuk.o yuzden de sanirim cok iyiler.
Allah razi olsun habibtemmnn
ben geldimmmmmmm
açılın nnnn hayalotttt geldiiiii
hosgeldin hayalotummnnn
yaw bende inanamakta zorlaniyorum gercekten iyi kaynana varmi olabilirmiki
var kizzz valla benimki anlatilmaz yasanir.Allah bozmasin diycem ama zaten 16 yildir kadincagiz ayni
benim kaynanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni kziindan ayirt etmez...herzaman yanimdadir...arkads gibiyiz hatta..her konuda konusurum...hic cekinmem...kaynanami cok seviyorum kizlar...sanirim ben ilk
aynen cnm.gezeriz alisveris merkezleeine gideriz.beni hep kizi zannederler.benzemememize ragmen.bide kendine yada evine ne alsa bana da alir.ayy bende kaynosumu cook seviyomm.hele kayinbabam bir melekk..

gerçekten süpermiş gııı ben 1 haftalık evliyken iş yapmıyorum die cadoloz ters ters bakıyoduuu

Son düzenleme:
hayalotum sende onu cezalandirirsinnnn istedgii zaman yapma..ben boyle yapiyorumm..adam korkar oldu ben demeden getiriyor artikkkk
yok bıtanem gerek kalmadı.ben zorda kalınca numaradan aglıyorum hemencecık yapıyo valla
kiz yerim seni basardin dememkne melek kocammi bu cümle bana hic yabanci gelmedi
gümüşümü özledim galıbaaaa
Musade senin canim, aglaman faydasi oldumu onuda bildir haa..
olmammııııı
hadi gözün aydınnnn kırız gelncede olmuyo illa yiyceksin27:
valla yıcem kusura bakmayın geldide yerken dalmısım sayfalar cogalmışşşistermısınızz
hihihiih helal kiz sana ... yazik ama bu saate cocugun disari gonderdin ben kiyamazdim
ahhhh ahhhh işi ne alaaalaaa ..bunlara acımıcan canıkom
kiz canbonum gercekten kistlerinimi ileri sürdünkiz gülmekten böyle oldum:111::111::111::111::111::111::111::111:

evet herşeye bahanem onlar artık benımmmbu yonden sevmıyorum degıl su kıstlerıgul bıtanem gulll .dedım sen hep stres yaptırıyon kıstlerım gıtmıyoo.canın ne cekerse onu yemem gerekıyomus dedım nolllluuurrrrrr bebegımıze engel olma dedım:2::2::2ek ınanmadı ama basardım sonunda cikolatlarım benımleee

scorpionsum kuzum hosgeldincanim benim rabbim sizlere bol sabir versin

doru senin kaynanada cok iyiydi ahh bizimkilerde birazcik öyle olsa nolurdu..biktim cadidan elimde kalacak birgün

kiz yerim senin o zekanimasallh diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…