Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kadir gecesinde dogmadim haziranda dogmusum. ama gercekten kaynanam cok iyi , asla gelinim demez hep kizim birilerine anltirkende kizim der gelin lafini kulanmaz.. birtanedir o yaa..

sen böyle anlattikca benimkini bogasim geliyobenimkide adimi bile demez ..telde bile yabanci gibi iyi aksamlar oglum evdemi der bana baska bisey demezannemde senin adini anmayanin kapat suratina teli diyo

Son düzenleme:
kadir gecesinde dogmadim haziranda dogmusum. ama gercekten kaynanam cok iyi , asla gelinim demez hep kizim birilerine anltirkende kizim der gelin lafini kulanmaz.. birtanedir o yaa..

alllah için bende bıkere bıle duymadım kaynanamın azından gelınım dıye.hep kızım der dın ayrı kın ayrı.ama gorunuste cok ıyı olmamıza ragmen kuyu kazma durumları var oyuzden soguk duruyorum nefret etmıyorum ama sevmıyorumdaaa

yine seninki orta karardaymis hayalotumbide bizi düsün

yok tatlımm diorm ki ilaçın allah yoklugnu vermesin muhtaçta etmesin dedim

aminnnnnnn tatlım bende yanlış anlamandan çekindim ben arkadaşın eşim bana yumurtlama döneminde yaklaşsın dedine güldüm canm arkadaşım ALLAHIM kimseyi darda koymasın.. AMİNNN..

hihihi bir sorsaniza niye is yaptirmazdi diye bu yurtdisindna geliyor birsey bilmezdir diye tahminim ondan yaptirmamistir saka saka ....

yaw keskem benimki öyle düsünsebide agzida hic durmuyo..hep dedikodu hep dedikodugittigi kadin günlerinde hep beni kötülermis ben ise bikere bile kimseye onun hakkinda konusmam

hosgeldin topigin gülü

medcezirimmmm hg habibtemmmm...ozledik seni yaaaaa...gel bak neler oluyor buradaa....sayfalara yetisemiyorumm...bir de yemek yapiyorummm...abowwwww baliklar yandiii

hg. topigin gülüüü ...

meddcezırımmı gelmişşşşşş

yasakhayalim alppinim selencelkim vee hayalotummmm
hoşbulduk canlarımmmm ya tam topiğe girdim pc dondu deli oldummmm, y,ine kaynatmışsın ız maşallaaaahhhhh
hayalimden haber var mııı hala bişey göremesim ona dair merak ediyorum yaaa:18: başka hamiş var mııııııı
bu arada appinnimmmmm kolay gelsin şekeriimmm

kuzum hayalimde biseyler var gibi silik gibi biseyler görmüs 3 gün sonra tekrarlayacak testi

bide laylanin günü gecmis oda yarin yapacak testi

inşallah canım yaaaa

inşallah canım çekirdek ailen seni rahatlatsınn

amiiiiinnnn inşallah.ne yalan söyleyeyim korkuorm negatif çıkacak die

amin hepimizinde inşallahhhh

sakinnnnn sakinn korkma Allahin izni ile inanarak yaklas ve sonunda istedigin haberi al ins . Dualarim seninle sizlerden hamile haberini aliyimki o hevesle bende sizlere birdahaki aya hamilelik haberini vereyim

sen böyle anlattikca benimkini bogasim geliyobenimkide adimi bile demez ..telde bile yabanci gibi iyi aksamlar oglum evdemi der bana baska bisey demezannemde senin adini anmayanin kapat suratina teli diyo

hhiihihihi aman sukur benim ki iyi yaa..

saygili olmak en onemlisi ile sevecen diye bi sart yok. mesela eltim var aramizda 9 ay var o benden 9 ay once evlenmisti o nefret ediyor resmen herseyi soyluyor ona karsi kesinlikle gorusmuyor o turkiyede yasiyor ama baska sehirde aralarinda mesafe var ..

geldimmm kizlar dayanamadimmmmm hemencecik girdim netee esimde geldi...oyun oynuyor zaten...her yer balik koktu butun gun camasir suyuyla temizlemistimmmmmmm

kuzum hayalimde biseyler var gibi silik gibi biseyler görmüs 3 gün sonra tekrarlayacak testi

bide laylanin günü gecmis oda yarin yapacak testi

ayyyy çok sevindim yaaaa hadi bakalım hayırlısı ile inşşş
Allaaaahh güzel haberlerimizi arttırsın inşşşşş

gurbetkizim aman böyle gidin:27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…