- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.701
kadir gecesinde dogmadim haziranda dogmusum.ama gercekten kaynanam cok iyi , asla gelinim demez hep kizim birilerine anltirkende kizim der gelin lafini kulanmaz.. birtanedir o yaa..
kadir gecesinde dogmadim haziranda dogmusum.ama gercekten kaynanam cok iyi , asla gelinim demez hep kizim birilerine anltirkende kizim der gelin lafini kulanmaz.. birtanedir o yaa..
selencelkim görüyomusun ne kaynanlar varmis
yaaa şekerim gördümm bizdekide şans işte
gerçekten süpermiş gııı ben 1 haftalık evliyken iş yapmıyorum die cadoloz ters ters bakıyoduuu
alllah için bende bıkere bıle duymadım kaynanamın azından gelınım dıye.hep kızım der dın ayrı kın ayrı.ama gorunuste cok ıyı olmamıza ragmen kuyu kazma durumları var oyuzden soguk duruyorum nefret etmıyorum ama sevmıyorumdaaa
yok tatlımm diorm ki ilaçın allah yoklugnu vermesin muhtaçta etmesin dedim
yok kuzum cekecek cilemiz varmis napalim kader diyelim
hihihi bir sorsaniza niye is yaptirmazdi diyebu yurtdisindna geliyor birsey bilmezdir diye tahminim ondan yaptirmamistir saka saka ....
hosgeldin topigin gülü
medcezirimmmm hg habibtemmmm...ozledik seni yaaaaa...gel bak neler oluyor buradaa....sayfalara yetisemiyorumm...bir de yemek yapiyorummm...abowwwww baliklar yandiii
hg. topigin gülüüü ...
meddcezırımmı gelmişşşşşş
yasakhayalim alppinim selencelkim vee hayalotummmm
hoşbulduk canlarımmmmya tam topiğe girdim pc dondu deli oldummmm, y,ine kaynatmışsın ız maşallaaaahhhhh
hayalimden haber var mııı hala bişey göremesim ona dair merak ediyorum yaaa:18: başka hamiş var mııııııı
bu arada appinnimmmmm kolay gelsin şekeriimmm
evet anlımıza böle yazılmışş ben bide tek gelinim
inşallah canım yaaaa
inşallah canım çekirdek ailen seni rahatlatsınn
amiiiiinnnn inşallah.ne yalan söyleyeyim korkuorm negatif çıkacak die
amin hepimizinde inşallahhhh
sen böyle anlattikca benimkini bogasim geliyobenimkide adimi bile demez ..telde bile yabanci gibi iyi aksamlar oglum evdemi der bana baska bisey demez annemde senin adini anmayanin kapat suratina teli diyo
alllah için bende bıkere bıle duymadım kaynanamın azından gelınım dıye.hep kızım der dın ayrı kın ayrı.ama gorunuste cok ıyı olmamıza ragmen kuyu kazma durumları var oyuzden soguk duruyorum nefret etmıyorum ama sevmıyorumdaaa
Benim kaynanatörde yaptırma z iş amaaaaaaaa
kuzum hayalimde biseyler var gibi silik gibi biseyler görmüs 3 gün sonra tekrarlayacak testi
bide laylanin günü gecmis oda yarin yapacak testi
hhiihihihiaman sukur benim ki iyi yaa..
saygili olmak en onemlisi ile sevecen diye bi sart yok. mesela eltim var aramizda 9 ay var o benden 9 ay once evlenmisti o nefret ediyor resmen herseyi soyluyor ona karsi kesinlikle gorusmuyor o turkiyede yasiyor ama baska sehirde aralarinda mesafe var ..
alalala o yönden iyiymisiste bide amasi olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?