- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.721
ayyyy çok sevindim yaaaa hadi bakalım hayırlısı ile inşşş
Allaaaahh güzel haberlerimizi arttırsın inşşşşş
sakinnnnn sakinn korkma allahin izni ile inanarak yaklas ve sonunda istedigin haberi al ins . Dualarim seninle sizlerden hamile haberini aliyimki o hevesle bende sizlere birdahaki aya hamilelik haberini vereyim
yine seninki orta karardaymis hayalotumbide bizi düsün
sonradan başıma kalkarrrrrrrrrr
gurbetkizim aman böyle gidin:27
geldimmm kizlar dayanamadimmmmm hemencecik girdim netee esimde geldi...oyun oynuyor zaten...her yer balik koktu butun gun camasir suyuyla temizlemistimmmmmmm
kaçakhayalim benimki anlatırsam melekkkk
Bide başka türlü anlatırsam şeytannnn:26:
Bu kadın ogluyla kavga etsem benden yana aglasam yanı basımda sagolsunkıyafet alır suslenmezsem kızar yemessem kızar gezmessem kızar alışverısede cıkar benle kahve ıcerız
Ama ogluyla cıktıgımda adımı dılden dıle dolastıran o
Bızı gecenın bı korunde kayınpederımle bır olup kocacmla dısarı atan o
Zamanında doktora gıdıcem dedıgımde cocugun olupta nolcak inşallah olmaz dıyen o
Kocam para verınce ıyı parası olmayınca kotu
Eşim askerdeyken benı anneme gondermemek ıcın elınden gelenı yaptı evde küçük kaynınımla benı yakıstırdı nerdeyseişte iki yuzlu kaynanam oyuzden sevemıyorummmm
bide başka türlü anlatırsam şeytannnn:26:
bu kadın ogluyla kavga etsem benden yana aglasam yanı basımda sagolsunkıyafet alır suslenmezsem kızar yemessem kızar gezmessem kızar alışverısede cıkar benle kahve ıcerız
ama ogluyla cıktıgımda adımı dılden dıle dolastıran o
bızı gecenın bı korunde kayınpederımle bır olup kocacmla dısarı atan o
zamanında doktora gıdıcem dedıgımde cocugun olupta nolcak inşallah olmaz dıyen o
kocam para verınce ıyı parası olmayınca kotu
eşim askerdeyken benı anneme gondermemek ıcın elınden gelenı yaptı evde küçük kaynınımla benı yakıstırdı nerdeyseişte iki yuzlu kaynanam oyuzden sevemıyorummmm
Insallah canim , bebegim olsun onu bura getirecem yanima bebege baksin bende calismaya devam ederim
bide başka türlü anlatırsam şeytannnn:26:
bu kadın ogluyla kavga etsem benden yana aglasam yanı basımda sagolsunkıyafet alır suslenmezsem kızar yemessem kızar gezmessem kızar alışverısede cıkar benle kahve ıcerız
ama ogluyla cıktıgımda adımı dılden dıle dolastıran o
bızı gecenın bı korunde kayınpederımle bır olup kocacmla dısarı atan o
zamanında doktora gıdıcem dedıgımde cocugun olupta nolcak inşallah olmaz dıyen o
kocam para verınce ıyı parası olmayınca kotu
eşim askerdeyken benı anneme gondermemek ıcın elınden gelenı yaptı evde küçük kaynınımla benı yakıstırdı nerdeyseişte iki yuzlu kaynanam oyuzden sevemıyorummmm
gercekten yaninadami getirecenbenim yanimda olsaydiniz kaynanan giderken benimkinide senin kaynananin bavuluna koyup tr gönderiridim cadiyi
inşallah canım hele bi sabah olsaydı..ben sizlere dua ederim sizlerde bana edin
sanırım sizinkileri solladımmmyine seninki orta karardaymis hayalotumbide bizi düsün
aynennofffffffffff beterin beteride nsendeymiş be canımmmmmmm
aman hayalotum neresi melek tam cadiymiskötü yönü agir basti cadinin
yaaaaa daha iki çift laf edemeden çıkıyorummmama çok işim var hepiniziii çook sevdiğimi unutmayın olur muuuuu
hihihihi canim temmeli degil yaa turist bir kac ayligina
yaaaaa daha iki çift laf edemeden çıkıyorummmama çok işim var hepiniziii çook sevdiğimi unutmayın olur muuuuu
sanırım sizinkileri solladımmm
aynenn
oyuzden dedım ya sız kaynanaları kazana atın odunları ben yakarım dıyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?