Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

thb93 dogrumu yazdim bilmiyorummmm hosgeldinn tatlim aramiza arada yazamadim sanaa yeni gelen arkadslar hosgeldiniz bizimmmm neseli topigimizee

sakinnnnn sakinn korkma allahin izni ile inanarak yaklas ve sonunda istedigin haberi al ins . Dualarim seninle sizlerden hamile haberini aliyimki o hevesle bende sizlere birdahaki aya hamilelik haberini vereyim

inşallah canım hele bi sabah olsaydı..ben sizlere dua ederim sizlerde bana edin

yine seninki orta karardaymis hayalotumbide bizi düsün

kaçakhayalim benimki anlatırsam melekkkk
bide başka türlü anlatırsam şeytannnn:26:

bu kadın ogluyla kavga etsem benden yana aglasam yanı basımda sagolsun kıyafet alır suslenmezsem kızar yemessem kızar gezmessem kızaralışverısede cıkar benle kahve ıcerız

ama ogluyla cıktıgımda adımı dılden dıle dolastıran o
bızı gecenın bı korunde kayınpederımle bır olup kocacmla dısarı atan o
zamanında doktora gıdıcem dedıgımde cocugun olupta nolcak inşallah olmaz dıyen o
kocam para verınce ıyı parası olmayınca kotu
eşim askerdeyken benı anneme gondermemek ıcın elınden gelenı yaptı evde küçük kaynınımla benı yakıstırdı nerdeyseişte iki yuzlu kaynanam oyuzden sevemıyorummmm

geldimmm kizlar dayanamadimmmmm hemencecik girdim netee esimde geldi...oyun oynuyor zaten...her yer balik koktu butun gun camasir suyuyla temizlemistimmmmmmm

keşke fırınlasaydın kuzum yaaaa öbür türlü çok zor oluyo evden çıkmıyo günlerce kokusu, bide balığı kızartmanın çok faydalı olmadığı söyleniyor yaa.. Afiyet olsuuuuunnnnn

offfffffffff beterin beteride nsendeymiş be canımmmmmmm

aman hayalotum neresi melek tam cadiymiskötü yönü agir basti cadinin

Sözun bitti an...................

yaaaaa daha iki çift laf edemeden çıkıyorummm ama çok işim var hepiniziii çook sevdiğimi unutmayın olur muuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…