- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.741
sen böyle anlattikca benimkini bogasim geliyobenimkide adimi bile demez ..telde bile yabanci gibi iyi aksamlar oglum evdemi der bana baska bisey demez annemde senin adini anmayanin kapat suratina teli diyo
tabi ederiz duamizi kuzum ..insalalh rabbim yüzünü güldürür
Kızlar çıkıyorum çokk öpüyorıummm iyi gecelerrrr sizlere
Kızlar çıkıyorum çokk öpüyorıummm iyi gecelerrrr sizlere
bencedeeeee kendi kasiniyormus kapatilmayi hakediyor insan nezaketende olsa nasilsin der
iyi ozaman..ben 1 dk bile yüzünü görmeye tahammülüm yokta
thb93 dogrumu yazdim bilmiyorummmm hosgeldinn tatlim aramiza arada yazamadim sanaa yeni gelen arkadslar hosgeldiniz bizimmmm neseli topigimizee
kaçakhayalim demesse demessınsende arayınca burda öyle bırı yaşamıyo ben kaçakhayal de
Ben dayanirim , karismaz birseyime sukur, hele bi karissin, birde ben kafayi pek birseye takmam duymam konussada
Kizlarrrrrrrr Benden bugunluk bu kadar , sabahtan beri buralardayim yarinda evdeyim izinliyimkendinize cok iyi bakin, yarina hepiniz hamile olun gelin, emrediyorum hepinize hihi seviliyorsunuz hepiniz muck muckkk ...
kaçakhayalim demesse demessınsende arayınca burda öyle bırı yaşamıyo ben kaçakhayal de
cankuşlarım bende cıkıyorum artıkkkk
benım kocanın erken yatıcagı tuttu..kızçeler siz bılmessınız sımdık .
ben tek yatamıyorum.illa benımkı uyumadan benım uyumam gerek oyuzden benımde tıpış tıpış yataga gırmem gerek malesef uykum olmasa bılem
hepınızı opuyorummmm
kaçakhayalim sıkma canını alaala o karı yuzunden teyzosum üzülcekkk
kızçeler herkes kendı yaptıgı ıle kalır allah buyuktur canbonlar.rabbım saglıgımızdan etmesın yoksa sıkıntı gelır gecerrrr
haydık ıyı geceler scorpıonsum allınım konusamadık ama yarın gorusuruk inşallah....
yarın umudumda gelırrrr
topık sıze emanet en son cıkan kepenklerı cekerrrr
ve hayalaotttt kaçarrrrrrrr
Kizlarrrrrrrr Benden bugunluk bu kadar , sabahtan beri buralardayim yarinda evdeyim izinliyimkendinize cok iyi bakin, yarina hepiniz hamile olun gelin, emrediyorum hepinize hihi seviliyorsunuz hepiniz muck muckkk ...
cankuşlarım bende cıkıyorum artıkkkk
benım kocanın erken yatıcagı tuttu..kızçeler siz bılmessınız sımdık .
ben tek yatamıyorum.illa benımkı uyumadan benım uyumam gerek oyuzden benımde tıpış tıpış yataga gırmem gerek malesef uykum olmasa bılem
hepınızı opuyorummmm
kaçakhayalim sıkma canını alaala o karı yuzunden teyzosum üzülcekkk
kızçeler herkes kendı yaptıgı ıle kalır allah buyuktur canbonlar.rabbım saglıgımızdan etmesın yoksa sıkıntı gelır gecerrrr
haydık ıyı geceler scorpıonsum allınım konusamadık ama yarın gorusuruk inşallah....
yarın umudumda gelırrrr
topık sıze emanet en son cıkan kepenklerı cekerrrr
ve hayalaotttt kaçarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?