Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sen böyle anlattikca benimkini bogasim geliyobenimkide adimi bile demez ..telde bile yabanci gibi iyi aksamlar oglum evdemi der bana baska bisey demezannemde senin adini anmayanin kapat suratina teli diyo

bencedeeeee kendi kasiniyormus kapatilmayi hakediyor insan nezaketende olsa nasilsin der

Kizlarrrrrrrr Benden bugunluk bu kadar , sabahtan beri buralardayim yarinda evdeyim izinliyim kendinize cok iyi bakin, yarina hepiniz hamile olun gelin, emrediyorum hepinize hihi seviliyorsunuz hepiniz muck muckkk ...

Kizlarrrrrrrr Benden bugunluk bu kadar , sabahtan beri buralardayim yarinda evdeyim izinliyim kendinize cok iyi bakin, yarina hepiniz hamile olun gelin, emrediyorum hepinize hihi seviliyorsunuz hepiniz muck muckkk ...

sanada iyi geceleremrin basüstünebizlerde sirasiyla kacariz yavastan

Son düzenleme:
cankuşlarım bende cıkıyorum artıkkkk
benım kocanın erken yatıcagı tuttu..kızçeler siz bılmessınız sımdık .
ben tek yatamıyorum.illa benımkı uyumadan benım uyumam gerek oyuzden benımde tıpış tıpış yataga gırmem gerek malesef uykum olmasa bılem
hepınızı opuyorummmm
kaçakhayalim sıkma canını alaala o karı yuzunden teyzosum üzülcekkk
kızçeler herkes kendı yaptıgı ıle kalır allah buyuktur canbonlar.rabbım saglıgımızdan etmesın yoksa sıkıntı gelır gecerrrr
haydık ıyı geceler scorpıonsum allınım konusamadık ama yarın gorusuruk inşallah....
yarın umudumda gelırrrr
topık sıze emanet en son cıkan kepenklerı cekerrrr
ve hayalaotttt kaçarrrrrrrr

tamam hayalotum hadi sen yat tatli rüyalar gör yinebizlerde cikariz yavastan artik benimde uykum gelmeye basliyo cünkü

Son düzenleme:

sanada iyi geceler ne guzel sen izinliymissin benim okulum var

yawru kuslarim bende cikim artik ...yeni tanistigim arkadaslarim ben cok memnun oldum buraya nese getirdiniz..insalalh hergün bulusuruz yinegelmemezlik yapmayin özletmeyin kendinizi...iyi geceler hepinize

Allah rahatlik versin canim iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…