Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi bende cikiyim bari hepinize iyi geceler Ruyalarinizda gerceklesmesini istediginiz ne varsa görursunuz ins tabi sonrada ruyalarinizz gercek olur insallah Allaha emanet olun hepiniz

Herkese iyi uykular habibtelerim...esim grip olmuş yazık ona onunla ilgileniyordum...sizi de unutmadım..kepenkleri kapattım..sabah kim erken gelirse acar

Bizde istiyoruz bebek sahibi olmak ama olmuyor bir turlu ( bende bu ay gec hastalandim gittim senin gibi uyduruk bi test aldm sora bi baktim hastalandim.. ( kendi kendime gelin guvey oldum (( takmicam artik amaaan olursa olur diorum ama aklim hep orda.. Bu ay da gecti verdigimiz doktor paralariyla herhalde bi avrupa turu yapardik.. Para mara hic gozumde degil.. Yeterki bebegim olsun bitane.. Allah herseyin dogru zamanini biliyor.. Isyan etmiyorum ama sabirsizim artik ((

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr , ben gelmis bulunmaktayım.. çok sükür evime..valla insanın kendi evi gibisi yok valla.. ama simdi de bütün isler beni bekliyor.. hemen islere bakayım,yemek yapayım..ütü ıyyhh yapmaya çalısayım, yapayyım değil kızlar dikkat edin.. uuu umutun isleri çok..pöff.. yardıma gelin hele.. biriniz kapıdan, biriniz bacadan, temizlik islerine alayım, sizin isler dursun bise olmaz
hadi çabuk gelin hepinizi özledim.. topiğimizin pıtırcık hatunları

Gunaydin canim :) Nasilsin? sen ise koyulmusun masallah, bir suru isin var ..

Gunaydin canim :) Nasilsin? sen ise koyulmusun masallah, bir suru isin var ..

günaydın sanada cnm.. e naparsın, bu evde bitane umut var, bikaç tane olsa her birini bi odaya salacam da.. daha şunun basından kalkıpta işe koyulamadım maalesef.. ama kalkmam lazım artıkın

günaydın sanada cnm.. e naparsın, bu evde bitane umut var, bikaç tane olsa her birini bi odaya salacam da.. daha şunun basından kalkıpta işe koyulamadım maalesef.. ama kalkmam lazım artıkın

:))) Aynen bende evin icine koyulmamdim gittim , daha kahvalti bile yapmadik bugun esim le ikimizinde izin günümuz esim hala uyur ben ise ayakta gezinirim öyle bos bos..

rabbım en kısa zamanda hayırlı bı evlat nasıp eder ınşallah canım...tedavı goruyormusun nekadar zamandır ıstıyosun canım üzülme olcak bıgun inşallah

alaalaaal umudummmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
topıkkkkkk kalkkkkkkkkkk umudumuz gelmişşşşş
ben gelırım bıtanem yardımaaaaa
ütütyü sen sevmıyon ben yapareım utulerınasılsın aşkito

gurbet kızçemmmmmgünaydınnnnnn nasılsın cankuş

bu arada herkesçiklere gunaydınnnnn canbonlarımmmmm

:))) Aynen bende evin icine koyulmamdim gittim , daha kahvalti bile yapmadik bugun esim le ikimizinde izin günümuz esim hala uyur ben ise ayakta gezinirim öyle bos bos..
ya bende, 10gündür doru düzgün bakamadım ya, ha şuna bakim, ha şuna cvp verim.. aha kahvaltı ettim acıkdım yine

ah hayalotum kusum gelmis benimmmmmm heya topikce kalkın uyanın bakim , dertli umudunuz geldi .. pöfff heya sen yap ütüleri, ben sen ne istersen yaparım ..nasıl olsun be aha isler duruy,o umut şu pc basından kalkacak ta yapacak isleri.. ama kalkiyim artık

gurbet kızçemmmmmgünaydınnnnnn nasılsın cankuş

bu arada herkesçiklere gunaydınnnnn canbonlarımmmmm

Gunaydin canim benim, bende esime kahvalti hazirlarim ikimizde evdeyiz bugun, yubiiiiiiiiiii
Sen nasilsn napiyorsun?

ya bende, 10gündür doru düzgün bakamadım ya, ha şuna bakim, ha şuna cvp verim.. aha kahvaltı ettim acıkdım yine

buyur gel canim beraber yiyelim patates kizartiyorum, taze cayda var hayalot sende gel canim cay keyfi yapariz...

ütüyü ben yapıcam sende bidaha burdan hiçbiyere gıtmıcencanım boşu boşuna pcyi kapatmayın çünküm iş falan yapamassınız kapattıgınız gıbı pişman olup tekrar acarsınız
Gunaydin canim benim, bende esime kahvalti hazirlarim ikimizde evdeyiz bugun, yubiiiiiiiiiii
Sen nasilsn napiyorsun?

buyur gel canim beraber yiyelim patates kizartiyorum, taze cayda var hayalot sende gel canim cay keyfi yapariz...

valla bende kavaltı yapmamıstım daha ıyı olduyaglı peynır varmı acep o olmadan kavaltıdan bısey anlamıyomda

slm kizlar bende eve yeni geldim okuldan disarisi buzzzzzzzzzzzzz bu arada ev isi yapan guzeller sizlerede kolay gelsin simdi bende aynisini yapacagim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…