- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.761
yawru kuslarim bende cikim artik ...yeni tanistigim arkadaslarim ben cok memnun oldum buraya nese getirdiniz..insalalh hergün bulusuruz yine gelmemezlik yapmayin özletmeyin kendinizi... iyi geceler hepinize
yawru kuslarim bende cikim artik ...yeni tanistigim arkadaslarim ben cok memnun oldum buraya nese getirdiniz..insalalh hergün bulusuruz yine gelmemezlik yapmayin özletmeyin kendinizi... iyi geceler hepinize
bende kaçıyorum herkeze ALLAH rahatlık versinn yarın inş müjdeli haberlerle gelirsiniz gelecek çıtırlarr..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr , ben gelmis bulunmaktayım..çok sükür evime..valla insanın kendi evi gibisi yok valla.. ama simdi de bütün isler beni bekliyor.. hemen islere bakayım, yemek yapayım..ütü ıyyhh yapmaya çalısayım, yapayyım değil kızlar dikkat edin.. uuu umutun isleri çok..pöff.. yardıma gelin hele.. biriniz kapıdan, biriniz bacadan, temizlik islerine alayım, sizin isler dursun bise olmaz
hadi çabuk gelin hepinizi özledim.. topiğimizin pıtırcık hatunları
Gunaydin canim :) Nasilsin? sen ise koyulmusun masallah, bir suru isin var ..
günaydın sanada cnm.. e naparsın, bu evde bitane umut var, bikaç tane olsa her birini bi odaya salacam da..daha şunun basından kalkıpta işe koyulamadım maalesef.. ama kalkmam lazım artıkın
rabbım en kısa zamanda hayırlı bı evlat nasıp eder ınşallah canım...tedavı goruyormusun nekadar zamandır ıstıyosun canım üzülme olcak bıgun inşallahBizde istiyoruz bebek sahibi olmak ama olmuyor bir turlu( bende bu ay gec hastalandim gittim senin gibi uyduruk bi test aldm sora bi baktim hastalandim.. ( kendi kendime gelin guvey oldum (( takmicam artik amaaan olursa olur diorum ama aklim hep orda.. Bu ay da gecti verdigimiz doktor paralariyla herhalde bi avrupa turu yapardik.. Para mara hic gozumde degil.. Yeterki bebegim olsun bitane.. Allah herseyin dogru zamanini biliyor.. Isyan etmiyorum ama sabirsizim artik ((
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr , ben gelmis bulunmaktayım..çok sükür evime..valla insanın kendi evi gibisi yok valla.. ama simdi de bütün isler beni bekliyor.. hemen islere bakayım, yemek yapayım..ütü ıyyhh yapmaya çalısayım, yapayyım değil kızlar dikkat edin.. uuu umutun isleri çok..pöff.. yardıma gelin hele.. biriniz kapıdan, biriniz bacadan, temizlik islerine alayım, sizin isler dursun bise olmaz
hadi çabuk gelin hepinizi özledim.. topiğimizin pıtırcık hatunları
ya bende, 10gündür doru düzgün bakamadım ya, ha şuna bakim, ha şuna cvp verim.. aha kahvaltı ettim acıkdım yine:)))Aynen bende evin icine koyulmamdim gittim , daha kahvalti bile yapmadik bugun esim le ikimizinde izin günümuz esim hala uyur ben ise ayakta gezinirim öyle bos bos..
alaalaaal umudummmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
topıkkkkkk kalkkkkkkkkkk umudumuz gelmişşşşş
ben gelırım bıtanem yardımaaaaa
ütütyü sen sevmıyon ben yapareım utulerınasılsın aşkito
gurbet kızçemmmmmgünaydınnnnnn nasılsın cankuş
bu arada herkesçiklere gunaydınnnnn canbonlarımmmmm
gurbet kızçemmmmmgünaydınnnnnn nasılsın cankuş
bu arada herkesçiklere gunaydınnnnn canbonlarımmmmm
ya bende, 10gündür doru düzgün bakamadım ya, ha şuna bakim, ha şuna cvp verim.. aha kahvaltı ettim acıkdım yine
ütüyü ben yapıcam sende bidaha burdan hiçbiyere gıtmıcenah hayalotum kusum gelmis benimmmmmmheya topikce kalkın uyanın bakim , dertli umudunuz geldi .. pöfff heya sen yap ütüleri, ben sen ne istersen yaparım ..nasıl olsun be aha isler duruy,o umut şu pc basından kalkacak ta yapacak isleri.. ama kalkiyim artık
Gunaydin canim benim, bende esime kahvalti hazirlarim ikimizde evdeyiz bugun, yubiiiiiiiiiii
Sen nasilsn napiyorsun?
buyur gel canim beraber yiyelim patates kizartiyorum, taze cayda var hayalot sende gel canim cay keyfi yapariz...
Slm kızlllar naber
slm canim yine yeni bir gune basladik iste sen ne yaptin mujdeli haberimizi bekliyoruz senden ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?