- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.781
Günaydın kızlar) bende yine is yerindeyim bu soğuk havada ) evimde olsaydimda ütü yapsaydım keske diyorum )
yaptım ama idrar tahlili negatif....ama adet olmadımmmm
canbonlarım nabersınızzzz
Hayalimmm naptın testiii ya merak edıyorummm
Klnım hemen uzulme herseyde vardır bı hayır bıtanem.neden kan testı yaptırmadın:44:
ütüyü ben yapıcam sende bidaha burdan hiçbiyere gıtmıcencanım boşu boşuna pcyi kapatmayın çünküm iş falan yapamassınız kapattıgınız gıbı pişman olup tekrar acarsınız
valla bende kavaltı yapmamıstım daha ıyı olduyaglı peynır varmı acep o olmadan kavaltıdan bısey anlamıyomda
Slm kızlllar naber
yaptım ama idrar tahlili negatif....ama adet olmadımmmm
Günaydın kızlar) bende yine is yerindeyim bu soğuk havada ) evimde olsaydimda ütü yapsaydım keske diyorum )
slm kizlar bende eve yeni geldim okuldan disarisi buzzzzzzzzzzzzz bu arada ev isi yapan guzeller sizlerede kolay gelsin simdi bende aynisini yapacagim ....
canbonlarım nabersınızzzz
hayalimmm naptın testiii ya merak edıyorummm
klnım hemen uzulme herseyde vardır bı hayır bıtanem.neden kan testı yaptırmadın:44:
ikincisi silik çıkmış canım tekrar yapıcaktıhayalimmmdemi sonuc bekliyordu bilmiyordum ayyyyy hadi ins bebis sayisi artacak ne guzelllllllllllllll
ne bileyim bu ilaçı kullananlar 15 gün sonra idrar testinde çıkıo die okudm.ama inan her gün kasıklarım agrıo..ama galiba yine olmadı..çok moralim bozuldu ya
var canim ama biz yedik olduk bekledim bekledim gelen olmadi ..birdakine aksam yemegine buyrun gelin ..
Selam canm iyilik seni sormali sen nasilsin hemen umutsuzluga kapilma gunun geceli ne kadar oldu? bakarsin bir kac gun sonra ortaya cikar kendini simdi sakliyordur senden.. utaniyor utaniyor..
Gunaydin canim nasilsin? evet aynen heryer soguk, insan cani birsey istemiyor sogukta.
slm canim, kolay gelsin sanada mas mas is basina
hayalotcm nasılsın,bi süredir moralim iyi değil hemde hastayım girmiyrdum, bugunde işe gidemedim hastalıktan, ben gelmeyeli herşey değişmiş, yasakhayalim hamiş ne güsel, ben hissetmiştim ama hatta ona söylemiştim sen bu ay hamiş ol diye:))onun dışında neler var neler yok okuyamadım tam geçmişi, sende var mı değişiklik
ikincisi silik çıkmış canım tekrar yapıcaktı
hiiiiii tamam o zaman kesin hamistir Allahin izni ile ....
klnim ama 15.gün adette geliyomuş çıkmayanlarda senın 2 gun mu oldu geçeli :26:
keşke bi kanda baktırıverseydın
var canim ama biz yedik olduk bekledim bekledim gelen olmadi ..birdakine aksam yemegine buyrun gelin ..
Selam canm iyilik seni sormali sen nasilsin hemen umutsuzluga kapilma gunun geceli ne kadar oldu? bakarsin bir kac gun sonra ortaya cikar kendini simdi sakliyordur senden.. utaniyor utaniyor..
Gunaydin canim nasilsin? evet aynen heryer soguk, insan cani birsey istemiyor sogukta.
slm canim, kolay gelsin sanada mas mas is basina
birazcik dinlensem sicak bir cay icsem sonra baslasam olmazmiiii ögrenciyim ben yaaaa ilgiye ihtiyacim varrrrr
ögrenci ögrencinin halini anlar ben hem ögren hemde calisan bir bayanim canim,,, bol bol cay ic aksama cok daha yaparsin isini.. birde benim icin ic..
yelizimmmmmm
çok özledim ya seni bekledım sordumda
morelin niye iyi degıl cok gecmış olsun bıtanem
bende aynı hapları yutup duruyorum benımklıer gıtmedı hala
kaçakhayalım vallaperşembe kontrolu var.
hayalım için beklemedeyız suan ve de klnım için
hepimiz iyiyiz bıraktıgın gıbı sende ne var ne yok
ne okuyonuz kızçelerrrr çalışkan canbonlarım benım
ögrenci ögrencinin halini anlar ben hem ögren hemde calisan bir bayanim canim,,, bol bol cay ic aksama cok daha yaparsin isini.. birde benim icin ic..
yok canım gelmişte yakalayamadım.ama geçmişe baktımsda salı carsamba yapıcam demişhep böyle gül canim benim....
Bu hafta ugurlu gun galiba, hayalimmm den haberler var mi? ikinci testinide yapmismi?
canım biraz grip gibi mide bulantımda var, bide bu hasta halimle yarın rahim filmi çektiriceğim cok korkuyorum..yasakhayalime nasıl sevindim anlatamam, ama kendim için artık tükendim diyebilirim, herşey üst üste geldi, çocuk sohbetinden uzak durmaya çalıştım biraz ama sizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?