Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım nabersınızzzz
hayalimmm naptın testiii ya merak edıyorummm
klnım hemen uzulme herseyde vardır bı hayır bıtanem.neden kan testı yaptırmadın:44:

Hayalimmm naptın testiii ya merak edıyorummm
Klnım hemen uzulme herseyde vardır bı hayır bıtanem.neden kan testı yaptırmadın:44:

ne bileyim bu ilaçı kullananlar 15 gün sonra idrar testinde çıkıo die okudm.ama inan her gün kasıklarım agrıo..ama galiba yine olmadı..çok moralim bozuldu ya

var canim ama biz yedik olduk bekledim bekledim gelen olmadi .. birdakine aksam yemegine buyrun gelin ..

Slm kızlllar naber

yaptım ama idrar tahlili negatif....ama adet olmadımmmm

Selam canm iyilik seni sormali sen nasilsin hemen umutsuzluga kapilma gunun geceli ne kadar oldu? bakarsin bir kac gun sonra ortaya cikar kendini simdi sakliyordur senden.. utaniyor utaniyor..

Günaydın kızlar ) bende yine is yerindeyim bu soğuk havada ) evimde olsaydimda ütü yapsaydım keske diyorum )

Gunaydin canim nasilsin? evet aynen heryer soguk, insan cani birsey istemiyor sogukta.

slm kizlar bende eve yeni geldim okuldan disarisi buzzzzzzzzzzzzz bu arada ev isi yapan guzeller sizlerede kolay gelsin simdi bende aynisini yapacagim ....

slm canim, kolay gelsin sanada mas mas is basina

hayalimmm naptın testiii ya merak edıyorummm
klnım hemen uzulme herseyde vardır bı hayır bıtanem.neden kan testı yaptırmadın:44:

hayalotcm nasılsın,bi süredir moralim iyi değil hemde hastayım girmiyrdum, bugunde işe gidemedim hastalıktan, ben gelmeyeli herşey değişmiş, yasakhayalim hamiş ne güsel, ben hissetmiştim ama hatta ona söylemiştim sen bu ay hamiş ol diye:))onun dışında neler var neler yok okuyamadım tam geçmişi, sende var mı değişiklik

Son düzenleme:
hayalimmmdemi sonuc bekliyordu bilmiyordum ayyyyy hadi ins bebis sayisi artacak ne guzelllllllllllllll
ikincisi silik çıkmış canım tekrar yapıcaktı
ne bileyim bu ilaçı kullananlar 15 gün sonra idrar testinde çıkıo die okudm.ama inan her gün kasıklarım agrıo..ama galiba yine olmadı..çok moralim bozuldu ya

klnim ama 15.gün adette geliyomuş çıkmayanlarda senın 2 gun mu oldu geçeli :26:
keşke bi kanda baktırıverseydın

birazcik dinlensem sicak bir cay icsem sonra baslasam olmazmiiii ögrenciyim ben yaaaa ilgiye ihtiyacim varrrrr

yelizimmmmmm
çok özledim ya seni bekledım sordumda
morelin niye iyi degıl cok gecmış olsun bıtanem
bende aynı hapları yutup duruyorum benımklıer gıtmedı hala
kaçakhayalım valla perşembe kontrolu var.
hayalım için beklemedeyız suan ve de klnım için
hepimiz iyiyiz bıraktıgın gıbı sende ne var ne yok

evet kanda baktirsaydin daha iyi olurdu canim

canım biraz grip gibi mide bulantımda var, bide bu hasta halimle yarın rahim filmi çektiriceğim cok korkuyorum..yasakhayalime nasıl sevindim anlatamam, ama kendim için artık tükendim diyebilirim, herşey üst üste geldi, çocuk sohbetinden uzak durmaya çalıştım biraz ama sizi çok özledim

Son düzenleme:
hep böyle gül canim benim....

Bu hafta ugurlu gun galiba, hayalimmm den haberler var mi? ikinci testinide yapmismi?
yok canım gelmişte yakalayamadım.ama geçmişe baktımsda salı carsamba yapıcam demişbende merak edıyom

cok gecmıs olsun bıtanem tekrardan..
yelızım bak gecen hafta bı arkadas yazmıstı rahım fılmı cektırdım sakın korkmayın hıc bısey hıssetmıyosunuz dıyeee bılgı mesajı gıbı
sayfayı okdara ezberlemıstım ama unuttum .
sakın kasma kendını korkulcak hıcbısey yokmus canım benım.
buda gecıcek ınsallah sıkma tatlı canını hem tukenmekte nedemek su hayatta herşey bızım ıcın bıtanem hepımız bu topıkten hamıle olarak cıkıcaz dıye soz vermedıkmı bırbırımıze .rabbım bızede annelıgı nasıp edıcek ınsallah bır gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…