Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben okuyorum birseylerde ne oldgunu ben kendimde biliyorum hihih

Sosyal Danisman Uzmanligi üzerine okuyorum insallah son senem ..
bende anlamadım desem yerıdır neysem oku okuaferım cankusum
ne guzel benim gibi sende bircok isi bir arada göturuyorsun sanada kolay gelsin ögrenim ve calisma hayatinda

sen ne okuyon canbon bu gurbet kızçemin okudugundan bısey anlamadım

Son düzenleme:

kesinlikle burda insan umutsuzlugu unutuyor iki gun önce tam bunalima giriyordumki kendimi burda buldum simdi daha pozitif dusunuyorum (taki diger adet dönemim yaklasana kadar kendimi biliyorum) yinede dualarimiz birbirimiz icin tukenmek yokkkk yola devammmm ins ikiz dogururuz hepimizzzzzz

haklısın bitanem ben sadece 1 yıldır ugraşıyoum burda herkes yıllardır uğraşıyr yılmaya hakkım yok, iş yerinde hocam çocuk konusunda destek vermiyor, işin ağır birşey olursa vicdanım rahat etmez dedi, bende bişey olmaz dedim, ama bu iş öyle değil dedi, işini kolaylaştırırm ben bile demedi, hatta yumurtalarını dondur sonra yaparsın dedi, bende en son zaten olmuyor merak etmeyin dedim

ben liseye gidiyorum istedigim unv gidebilmem icin liseyi okumak zorundayim turkiyede unv okudum burda sifirdan basladimmmmmmm

alaala senınkınden hıc bısey anlamadım
kızçem şimdik turkıyede okudun onu anladım
ama yabancı ülkede liseyı tekrarmı okuman lazım :44::44:

ne guzel benim gibi sende bircok isi bir arada göturuyorsun sanada kolay gelsin ögrenim ve calisma hayatinda

Mecburuz esimi getirdim avrupaya bakmak zorundayim, biraz disimi sIkmam lazim

alaala senınkınden hıc bısey anlamadım
kızçem şimdik turkıyede okudun onu anladım
ama yabancı ülkede liseyı tekrarmı okuman lazım :44::44:

eger unv guzel ise yarar bir bölume gitmek istiyorsan mecburen okuyacaksin lisedeki puan ortalamana görede bölumunu sececeksin tabi ben inat ettim TIP okuyacagim dedim o yuzdende sil bastan basladim ama normal bir bölum isteseydim bu kadar okumama gerek kalmazdi haaa birde ing zorunlu onuda gelistirmem sart oldugu icin ben bastan okudum ins anlatabilmisimdir

ben liseye gidiyorum istedigim unv gidebilmem icin liseyi okumak zorundayim turkiyede unv okudum burda sifirdan basladimmmmmmm

Ben seni cok iyi anliyorum canim , cok sacma biliyorum ama bastan baslamak zorunda kaliyorsun, bosuna okumus oluyorsun turkiyede, esimde oyle oda bastan basliyor ..

Son yazdigin cok hosuma gitti insallah ikiz dogrururuz hepimizzzz yazmisin ya AMINNNNNNNN, bende ikiz istiyorum yaa

2 gün oldu geçeli yani bu 2,gün.ne bileyim yazılanları okudum bu tedavide 15,gün yap demiş doktorları.ben 23 kasımda çatlama ignesi oldm bu gün 17.gün ama negatif.kan tahlilide yarın yaptırrım belkiii ama iyiceeeee umutsuzluk kapladı beni.ilk defa böyle kasıklarım agrımıştı
demekki tedavidenmiş

canım benım herkes kendı hayatından sorumludur.bu cocuk ısteme meselesı 1 gunluk 1 yıllık 10 yıllık olunca olmazkı cogalmazkı ...sakın boyle dusunme.bızden daha cok bekleyen arkadaslarımızda var .yada nebıleyım bebek kaybı olanlar .ama hepımız bı amac ıcın burda beraberız.hangımızın sıkıntısı oldugunda onun yanında olmaya calısmadık bunu sadece bebek konusunda degerlendırmıyorum iş kocalar yemek temizlik.hepımız kardes gıbıyız burdabak bende 2 yıldır cabalıyorum ama olmuyo napalım kısmet belkıde hıc olmucak rabbım bılır.ama dualarımız esırgemıcez.bak peygamber efendımızın bıle 2 yıl cocugu olmamıs kısırmısın demısler rabbım bunun uzerıne kevser suresını ındırmıs ve cocukları olmus.
o dıyen sana sacmalamıs benım patronumda bana 3 yıl doguramassın benım senle daha sım var demıstı zaten olmuyo dıye bısey dıyememıstım.sonra cıktım zaten .kımseyı takma.el senın içiden gecenlerı ne anlasınn hıc takma kafana sen su fılmınıde bı cektır ben ınanıyorum hıc bır sorun cıkmıcak allahın ıznnıyle..

ben butun bebek isteyen guzel anne adaylarimiz icin her zaman öyle dua ediyorum ikiz olsunki giden senelerin acisi biranda ciksin öyle degilmi Rabbim ne olur sesimizi duy ve bizleri sevindir insallah

canım benim,çok haklısın bu işle uğraşmayanlar anlamıyor, kadına çocuğum olmuyor diyorum, yapma dyor bana a sonra yap diyor, düşün 82 doğumlyum, tez bitikten sonra yapacakmışım, neyse böyle işte geçen hafta istfa etmeyidüşündüm emeklerime kıyamadım, doktoramın bitmesine az kaldı, dişimi sıkıp sabretcem. senin eltiler napıyo cankuşum, şu kıskanç olan özellikle

ahanda anladım
biriniz tıppp
diğeriniz psikolog

tıpçım benim belimde sorunum var vede gıtmek bılmeyen kıstlerımmm hemen bıtır sana gelcem

psikologum benım ruhsal dengem bozuk kocamla basım derttekayganam var tepemde

guzel dusunelim guzel sonuclar alalim canim benim akisina birak sonunda guzel haber kapini calacak ben buna cok inaniyorum burdan hic kimse eli bos dönmeyecek

sakın ha okadar çabalamısın bıtanem bı sınırle o hatayı yapma.sen doktoranı bıtr ondan sonra rabbım buyuktur..
onlar bana yarıyomu yaramıyomu dıye bakar.sen kendı saglıgına gelecegıne bak ..dua et sıkıntı bastıkca
benım esas eltı suratsız bu aralar ..benden uzak allaha yakın olsun kurtuldum cok sukur
sabah aradı noldu arabanı aldınmı ustune dedı bende sanane dedım delimi ne tübe tübe .

ne demek canim ne demek ben senin ayagina gelirim ins benim okulu bitirdigim zamana senin tek sorunun cocuklar benim basimi cok agritiyor cok yaramazlar hic durmuyorlar ne yapacagim ben nasil bas edecegim 4 cocukla olur bende sana receteni veririm

sen ehliyetide adın ya bitanem kduruyodur o kıskançlıktan, bideçocuk doğur patlasın çatlasın insallah, kız varya abk dedi dersin sen hamile kal o da inadına hamile kalır fesatlığından. allah herkesin kalbine göre veriri insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…