Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rabbimm hayırlısı versin ama moralim yerlerde

klnim yapma bülem
verende rabbım alanda vermeyende ...
evet ınsanın ıcı sıkılmıyor degıl ama rabbım sabrı dertlerı buyuzden ınsanlara vermısş.derler ya taş bile çatlamış insanoglu sabretmıs...
sabretcez kuzum yapcak bıseyımız yokk malesef..
hem daha sonucun kesın bıle degıl dur bakalım

ben butun bebek isteyen guzel anne adaylarimiz icin her zaman öyle dua ediyorum ikiz olsunki giden senelerin acisi biranda ciksin öyle degilmi Rabbim ne olur sesimizi duy ve bizleri sevindir insallah

Amin canim sen hep böyle dua et güzellim...

Koayi bosarsan is yoluna girer kaynana derdi de kalmaz heheh tobe tobeee aman bana uymayin herseyin tersi olur..

Canlarim ben 10-15 dk burayim bak ses yapmayin uslu uslu yazisin.. öpüldunuz muck muck

rabbimm hayırlısı versin ama moralim yerlerde

Bizler sadece aciz birer kuluz herseyin en iyisini bilen birtek Rabbimizdir . Hangi zaman bizim hakkimizda hayirli ancak o bilir ve inaniyorumki Rabbim bizlere olmayacak birseye dua ettirmiyor sadece sabrimizi deniyor bize dusen tek sey SABIR etmek öyle degilmi canim benim .Suan bizlerin en buyuk ihtiyaci yuksek ve guzel morallere sahip olmak ...

ne demek canim ne demek ben senin ayagina gelirim ins benim okulu bitirdigim zamana senin tek sorunun cocuklar benim basimi cok agritiyor cok yaramazlar hic durmuyorlar ne yapacagim ben nasil bas edecegim 4 cocukla olur bende sana receteni veririm

ay yelızım sen benım eltının ıcınımı okudun yaaa.ben 4 ay once ılk defa yumurtladıgımı ogrenmıstım kıstlerım gıtmıstı o ay doktora gece gunduz caısın dedı..
eve gelene kadar basımın etını yedı bende 2.cıyı yapıcam dıye
yap yap yoksa patlarsın dedım içimden.ertesı gunu duydumkı spıralını cıkartmaya gıtmıs.sonra 1 hafat sonra kontrole gıttım doktor yıne kıst olmus dedı.bı baktı oda vazgectı cocuk ıstegınden
hey allahım dedım benden once sunu dogurt dedım napım artık şimdi her ay soruyo bana senı beklıyorum dıye çalışma yapmıyomus .benden once hamıle kalırsa benım adıma cok uzulurmus.bi insan bunu yuzune soyleyebılırmı yaaa
rabbım herkesın gonlune gore versın.kımseyı evlatsız bırakmasın

canım senin bu elti manyaklık sınırını aşmış, düşünsene seni ne kadar kıskanıyor bu kadın yaa, bence mutlu olmalısın, kadının idolü sensin herşeyi seni kıskandığı için yapıyor. aman hayalotum gözünü seveyim felak nas oku bu kadının gözü mözü değmesin sana, bide doktorun dediklerini ona söyleme nolur bak nazar değdirir bu sana

yelizzz Rabbim sana nasip etmis guzel yerlere getirmis ve sana nasip ettigi guzellikleri tamamlaman icin evlat sahibi olmanida nasip edecek sende cektigin butun SIKINTILARIN sonunda rahat bir nefes alip mutlu hayatina kaldigin yerden devam edeceksin verilen emegini dusun az kalmis sonucunu almaya ins hayatinda istedigin butun sonuclar guzellikle takdim edilir sana

idol hayalottt...diğer eltimde oyle dıyo annemde ..artık demıyorum onun yanında anlatmıyorum cok degerlı kıstlerımııı
canım ugra hep boyle ara verme
benım sımdı dısarı cıkmam lazım .sızlerı sevıyorum
yelızım sıkma canını nolur fılmm sonrası yaz hemen merak ederım.
korkma sakın
cooook optum

canım benim sağol güzel duaların için, insan işte bazen kopma noktasına gelior, ben asistanım ve son dönemlerindeyim asistanlığımın, o yüzden çok gerildim, herşeyden vazgeçek istiyorum o da olmuyorinsallah sana da nasip eder bitanem gerçi bilmyorum belki de hamilesin

bende öptüm bitanem, görüşürüz yarın akşam insallah

amin insallha canim insallah

yok canim nerdeee 1 senedir olmuyor hicbir sorun olmamasina ragmen olmuyor takdiri ilahi seni cok iyi anliyorum her konuda ama yinede sen herkesi herseyi bosver biraz bencilce olacak ama sirf kendini dusunmeye calis sen cok iyi yerlere geleceksin kucaginda bebislerinle yanindakiler sana ne söylerlerse söylesinler duymamaya calis biliyorum zor ama mecburuz hepimiz

selam herkeslere
okuldayım
ogrencılerımle bı ogrencımın evıne yemege gıttık geldık
velım bana bı kıtap hedıye ettı
anne babaların evlatlarına yapabılecegı dualar kıtabı
cok guzel ordan sıze dualar yazarım ınsallah,
peygamberlerın daha olmamaıs cocuklarına ettıklerı dualar var
dogumdan once sonra yapılacaklar ve edılecek dualar

slm hersey dua uzerine derler simdiden yapacagin butun dualar icin Allah senden razi olsun ve seninde dualarini kabul etsin ins

sızden bırınız esıyle munasebette bulunacagı zaman allhın adıyla..allahım bızı seytandan uzak tut ve bıze verecegın cocuktanda seytanı uzak tut derse ,bu bırlesmeden dogacak cocuga seytan ebedıyen zarar veremez.

bılıyorsunuzdur belkı ama bırlıktelıge baslarken besmele cekmek gerektıgıyle ılgılı :))

suedam hoşgeldın bıtanemmmm
neguzel bı hedıye vermişler sana.bizede yaz demeden sen yazmışın bilem
bu besmele çekmeyi çoğu zaman yapıyorum ama çoğu zamanda unutmuyorum degıl çalışma yaparken

ütüyü ben yapıcam sende bidaha burdan hiçbiyere gıtmıcencanım boşu boşuna pcyi kapatmayın çünküm iş falan yapamassınız kapattıgınız gıbı pişman olup tekrar acarsınız

tmm o zaman anlastık,. ütüler senden, ben anca kafa ütülüyom arada dertliykene
tmm gitmemeye çalısırım kusum

selam kızlar.. ben geldim.. yorgun ve uykulu umut
bi ara çorba içtim gündüz islerin arasında, zar zor onuda yaptım, karnıbahar pisirdim..çorba yedim ekmekle karnım zil çalıyo bayıldım islerden..
az bi uzaniyim dedim, baktım uyudum uyuyacam .. 5dk kestirmisim.. kalmdım.. smdide namazdı, yemekdi..
birazdan da esim gelir,, o oturursa zaman sonra pc basında, artık ben ne zamana gelirim bilmiyom ..

alaala kaçakhayalim daha gelmemişin

hayalotum aslinda ögelen iki gibi girmeye calistim olmadi kk da calisma yazisi cikti

gecmisi okuyamadim kizlar galiba yelizim gelmisaama göremedim tabi

hayalim nasikilaylam geldimi kandirmazsa bu gün test yapacakti acep yaptimiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…