- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.821
rabbimm hayırlısı versin ama moralim yerlerde
ben butun bebek isteyen guzel anne adaylarimiz icin her zaman öyle dua ediyorum ikiz olsunki giden senelerin acisi biranda ciksin öyle degilmi Rabbim ne olur sesimizi duy ve bizleri sevindir insallah
ahanda anladım
biriniz tıppp
diğeriniz psikolog
tıpçım benim belimde sorunum var vede gıtmek bılmeyen kıstlerımmmhemen bıtır sana gelcem
psikologum benım ruhsal dengem bozuk kocamla basım derttekayganam var tepemde
rabbimm hayırlısı versin ama moralim yerlerde
ne demek canim ne demek ben senin ayagina gelirim ins benim okulu bitirdigim zamana senin tek sorunun cocuklar benim basimi cok agritiyor cok yaramazlar hic durmuyorlar ne yapacagim ben nasil bas edecegim 4 cocukla olur bende sana receteni veririm
sen ehliyetide adın ya bitanem kduruyodur o kıskançlıktan, bideçocuk doğur patlasın çatlasın insallah, kız varya abk dedi dersin sen hamile kal o da inadına hamile kalır fesatlığından. allah herkesin kalbine göre veriri insallah
ay yelızım sen benım eltının ıcınımı okudun yaaa.ben 4 ay once ılk defa yumurtladıgımı ogrenmıstım kıstlerım gıtmıstı o ay doktora gece gunduz caısın dedı..
eve gelene kadar basımın etını yedı bende 2.cıyı yapıcam dıye
yap yap yoksa patlarsın dedım içimden.ertesı gunu duydumkı spıralını cıkartmaya gıtmıs.sonra 1 hafat sonra kontrole gıttım doktor yıne kıst olmus dedı.bı baktı oda vazgectı cocuk ıstegınden
hey allahım dedım benden once sunu dogurt dedım napım artıkşimdi her ay soruyo bana senı beklıyorum dıye çalışma yapmıyomus .benden once hamıle kalırsa benım adıma cok uzulurmus.bi insan bunu yuzune soyleyebılırmı yaaa
rabbım herkesın gonlune gore versın.kımseyı evlatsız bırakmasın
canım senin bu elti manyaklık sınırını aşmış, düşünsene seni ne kadar kıskanıyor bu kadın yaa, bence mutlu olmalısın, kadının idolü sensin herşeyi seni kıskandığı için yapıyor. aman hayalotum gözünü seveyim felak nas oku bu kadının gözü mözü değmesin sana, bide doktorun dediklerini ona söyleme nolur bak nazar değdirir bu sana
yelizzz Rabbim sana nasip etmis guzel yerlere getirmis ve sana nasip ettigi guzellikleri tamamlaman icin evlat sahibi olmanida nasip edecek sende cektigin butun SIKINTILARIN sonunda rahat bir nefes alip mutlu hayatina kaldigin yerden devam edeceksin verilen emegini dusun az kalmis sonucunu almaya ins hayatinda istedigin butun sonuclar guzellikle takdim edilir sana
idol hayalottt...diğer eltimde oyle dıyo annemde ..artık demıyorum onun yanında anlatmıyorum cok degerlı kıstlerımııı
canım ugra hep boyle ara verme
benım sımdı dısarı cıkmam lazım .sızlerı sevıyorum
yelızım sıkma canını nolur fılmm sonrası yaz hemen merak ederım.
korkma sakın
cooook optum
ay yelızım sen benım eltının ıcınımı okudun yaaa.ben 4 ay once ılk defa yumurtladıgımı ogrenmıstım kıstlerım gıtmıstı o ay doktora gece gunduz caısın dedı..
eve gelene kadar basımın etını yedı bende 2.cıyı yapıcam dıye
yap yap yoksa patlarsın dedım içimden.ertesı gunu duydumkı spıralını cıkartmaya gıtmıs.sonra 1 hafat sonra kontrole gıttım doktor yıne kıst olmus dedı.bı baktı oda vazgectı cocuk ıstegınden
hey allahım dedım benden once sunu dogurt dedım napım artıkşimdi her ay soruyo bana senı beklıyorum dıye çalışma yapmıyomus .benden once hamıle kalırsa benım adıma cok uzulurmus.bi insan bunu yuzune soyleyebılırmı yaaa
rabbım herkesın gonlune gore versın.kımseyı evlatsız bırakmasın
canım benim sağol güzel duaların için, insan işte bazen kopma noktasına gelior, ben asistanım ve son dönemlerindeyim asistanlığımın, o yüzden çok gerildim, herşeyden vazgeçek istiyorum o da olmuyorinsallah sana da nasip eder bitanem gerçi bilmyorum belki de hamilesin
selam herkeslere
okuldayım
ogrencılerımle bı ogrencımın evıne yemege gıttık geldık
velım bana bı kıtap hedıye ettı
anne babaların evlatlarına yapabılecegı dualar kıtabı
cok guzel ordan sıze dualar yazarım ınsallah,
peygamberlerın daha olmamaıs cocuklarına ettıklerı dualar var
dogumdan once sonra yapılacaklar ve edılecek dualar
sızden bırınız esıyle munasebette bulunacagı zaman allhın adıyla..allahım bızı seytandan uzak tut ve bıze verecegın cocuktanda seytanı uzak tut derse ,bu bırlesmeden dogacak cocuga seytan ebedıyen zarar veremez.
bılıyorsunuzdur belkı ama bırlıktelıge baslarken besmele cekmek gerektıgıyle ılgılı :))
ütüyü ben yapıcam sende bidaha burdan hiçbiyere gıtmıcencanım boşu boşuna pcyi kapatmayın çünküm iş falan yapamassınız kapattıgınız gıbı pişman olup tekrar acarsınız
alaala kaçakhayalim daha gelmemişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?