- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.561
hayırr bilemedin online değildimsanki sen gitmiyorsun baska topikciklere
yok kız değildim bska topikte, ama sen gelme gelme, tam ben olmayınca gel
bak bakalım.. iyi bak nerdeymişimm
heya bnde baktım hiç bi yerde yazmıyoduu
bak bak bak.. benimcankuslarım gelmiste..beni bilem çekistirmisler
kız yasağımm.. nerdesin sen sabbah beri he
sana hayalot yeter.. ben olsam ne..illa bi tutturuyon haylot da hayalot
ama bende olsam fena olmaz hani
burda açık görünüyodum ama, pc basında değildim.. arkadasa gittiydim..5t geldim ve burdayım biraz
sayın arkadasım rochak.. ben aslında burdayımda, oraya da dua için katılıyorum..yoksa bska birsey değil yani.. lütfen yalnıs bilgilendirme yapmıyalım.. gerçi yalnıs bise dememişin ama.. olsun.. ben yine savunmamı yapim de..yasağım kızmasın bana
slmlar Arkadaşlar nasılsınız:))
Selam canim iyiyim sukur seni nasilsin ? kimse yok mu ya buralarda..?
ben burdayım yemek yiyorum okuldan gelnce yiyemedm hemen netn başına oturduğum için anca fırsatm oldu:))
kuzumm ya bağlantı kopunca yattım bende pardonnnn:26:tamam bıtanem tatlı rüyalarrrr
allpınım medddcezirim scorpıonsum nereye gıttınızz
umudum hoşgeldinnn
nolllduuu cnmmmmmmmm:26:offff ya umdum gorusemedık benımkı yatalım dıyo yıne
yarın konusuruz inşallah canım
herkese tatlı ruyalar ıyı geceler kızlar
bugece canım bıraz sıkkın benımkı yıne bombayı patlattı sagolsun
oyuzden bırbırımıze bulasmadan en ıyısı uyumak gaıba:26:
sizi sevıyorummmm
benimde 4 gün tatlım..ama hiçç belirti yok..zaten bu ay iyi çalıişamadık..umudum 2013evet kuzummm 6 gün kaldı ama pek umudum yok, işin garibii adet olmadan 10 gün önce sancılarım başlardı azar azar göğüslerim şişerdii ama bu ay sanki adetten yeni çıkmışım gibii her eşy çok normal... Senin batın ne zamandı kuzummmm
valla bizimdekomşumuz 17 yıl sonund anne oldu.hemde asla çocuğun olmaz denmişti..yazlıktan bir ablada 20 yıl sonunda..onu görünce şok olmuştum valla..işte bi zamanı var demekki, Rabbim biliyor tabi onu da
Umut canim ben seni nekadar anliyorum desemde anlayamam ben degil kimse anlayamaz oyle bir iki yil istemeyle 15 yil asla bir olmaz
Sadece tahmin edebilirim ve dua...
Ancak yalniz olmadigini ve boyle hikayeleri olam insanlariinda muratlarina erdigini gormen icin anlattim.
Allahtan umid kesilmez imtihan boyle birsey iste seni evladinin olmamasiyla baskasini evladini alarak baskasini ....imtihan =sabir yapacak bisi yok
merhaba yasak hayalim umut arkadaşımız genelde gebelik bölümünde rainbowcolors ve arkadaşlarının umut yolculuğu adlı topik e takılıyor,bende bu aralar hep ordayım dualar ediyoruz tavsiye ederim,herkes birbirine ayetel kürsi okuyor, bu arada bende geçen hafta çatlatma iğnesi yaptırdım,bat a 7 gün var,sen neler yaptın
kk prese girmis gibi hic alisamadim
[sıze=2]selammmm habubteler nasılsınızz...ben geldımmmmhuhu [/sıze]
geldim tatlımmmm.yok yemek pişiyo.kocişte salatayı yaptıscorpionsum burdamisin kuzum
ama simdi sen yemek ne yaparsin fazla durmazsin
buradayız cnmmmmmSelam canim iyiyim sukur seni nasilsin ? kimse yok mu ya buralarda..?
ayyy aynennn bi avon eksikti yaniiiiikk prese girmis gibi hic alisamadim
selam habibteeeeeeeeeeee[sıze=2]selammmm habubteler nasılsınızz...ben geldımmmmhuhu [/sıze]
kk neye girmis anlamadim:44::44::44::44::44::44:
[sıze=2]selammmm habubteler nasılsınızz...ben geldımmmmhuhu [/sıze]
Ye canim afiyet olsun ben okuldan gelir gelmez devrildim yataga yorgunluktan bugun ogleden beri bi bas agrim var havalar soguk yaa migrenim tetikliyor..ee canim gunlerinde azaliyor, belirti filan birsye var mi?
kuzumm ya bağlantı kopunca yattım bende pardonnnn:26:
nolllduuu cnmmmmmmmm:26:
benimde 4 gün tatlım..ama hiçç belirti yok..zaten bu ay iyi çalıişamadık..umudum 2013
valla bizimdekomşumuz 17 yıl sonund anne oldu.hemde asla çocuğun olmaz denmişti..yazlıktan bir ablada 20 yıl sonunda..onu görünce şok olmuştum valla..işte bi zamanı var demekki, Rabbim biliyor tabi onu da
selam rochak..rainbow topiği açtığından beri bende oradayım..ama asıl ilk göz ağrım burası..iki topiğ de idare etmeye çalışıyorummm..her lafa yetişmeye çalışıyorummm
hayalotuma nolmus:26::26::26: ben gecmise bakmamistim..öglende bisey demedi esimi yine bomba patlatmis
geldim tatlımmmm.yok yemek pişiyo.kocişte salatayı yaptıbirazdan yerizzz
buradayız cnmmmmm
ayyy aynennn bi avon eksikti yaniiiii
selam habibteeeeeeeeeeee
nasi anlatsamki bende simdi sana yaw hani pres yapan bi alet varya iyice sıkıstirir belki biri daha iyi anlatir
valla şuan için kasıklarım çok ağrıyo ama sanmyırm hastalancağmdandr...bi taraftan öğrencilern stresi bi taraftan bu mahfoldum 1 haftadr:)
kuzumbende anlamadım sanırım bişey oldu yineee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?