Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum gercekten online gözüküyodunkiskandim birden ,yazisini bile begen yaptim bi gelirde selam veriri diye bekledim gelmedindedim bu beni sürekli baska topiktekilerle aldatiyonolacak bu durumum diye üzülüp durdumama sende cikis almadan cikmisin bende ne bilim gelmiyosun zannettimkiz niye öyle diyosun ben seni de cok seviyom alallalalaaher geldigimde hayalotumu saolsun buluyorum onunla kaynatiyoz istekac kere adini anmisimdir aalallalalbak simdide yoksun

Son düzenleme:
ben burdayım yemek yiyorum okuldan gelnce yiyemedm hemen netn başına oturduğum için anca fırsatm oldu:))

Ye canim afiyet olsun ben okuldan gelir gelmez devrildim yataga yorgunluktan bugun ogleden beri bi bas agrim var havalar soguk yaa migrenim tetikliyor..ee canim gunlerinde azaliyor, belirti filan birsye var mi?

tamam bıtanem tatlı rüyalarrrr
allpınım medddcezirim scorpıonsum nereye gıttınızz
umudum hoşgeldinnn
kuzumm ya bağlantı kopunca yattım bende pardonnnn:26:
nolllduuu cnmmmmmmmm:26:
benimde 4 gün tatlım..ama hiçç belirti yok..zaten bu ay iyi çalıişamadık..umudum 2013
valla bizimdekomşumuz 17 yıl sonund anne oldu.hemde asla çocuğun olmaz denmişti..yazlıktan bir ablada 20 yıl sonunda..onu görünce şok olmuştum valla..işte bi zamanı var demekki, Rabbim biliyor tabi onu da

selam rochak..rainbow topiği açtığından beri bende oradayım..ama asıl ilk göz ağrım burası..iki topiğ de idare etmeye çalışıyorummm..her lafa yetişmeye çalışıyorummm

scorpionsum burdamisin kuzum

ama simdi sen yemek ne yaparsin fazla durmazsin
geldim tatlımmmm.yok yemek pişiyo.kocişte salatayı yaptıbirazdan yerizzz
Selam canim iyiyim sukur seni nasilsin ? kimse yok mu ya buralarda..?
buradayız cnmmmmm
kk prese girmis gibi hic alisamadim
ayyy aynennn bi avon eksikti yaniiiii
[sıze=2]selammmm habubteler nasılsınızz...ben geldımmmm huhu[/sıze]
selam habibteeeeeeeeeeee

Ye canim afiyet olsun ben okuldan gelir gelmez devrildim yataga yorgunluktan bugun ogleden beri bi bas agrim var havalar soguk yaa migrenim tetikliyor..ee canim gunlerinde azaliyor, belirti filan birsye var mi?

valla şuan için kasıklarım çok ağrıyo ama sanmyırm hastalancağmdandr...bi taraftan öğrencilern stresi bi taraftan bu mahfoldum 1 haftadr:)

hayalotuma nolmus:26::26::26: ben gecmise bakmamistim..öglende bisey demediesimi yine bomba patlatmis

Son düzenleme:
kızlarrrr ılaclarımı ıctımmm cok halsızlık yaptııgnede vuruldum ya dun uff oldummesıme yapsaydılar bana neden yapıyorlar hep benmı acı cekecemm

geldim tatlımmmm.yok yemek pişiyo.kocişte salatayı yaptıbirazdan yerizzz

buradayız cnmmmmm

ayyy aynennn bi avon eksikti yaniiiii

selam habibteeeeeeeeeeee

Nasilsniz yaa? birseyler donuyorda ben bi turlu aniyamadim hadi neyse..

nasi anlatsamki bende simdi sana yaw hani pres yapan bi alet varya iyice sıkıstirir belki biri daha iyi anlatir

SAgol canim anladim neyse suan ekmek yapiyorum birde siddetli bas agrim var .. neden ki uff? ya migrenim diyecem ogleden beri suruypr... hap atmakta istemiyorum

valla şuan için kasıklarım çok ağrıyo ama sanmyırm hastalancağmdandr...bi taraftan öğrencilern stresi bi taraftan bu mahfoldum 1 haftadr:)

insallah bebek vardir canim ondan agriyordu ve stres yapma yaa ne stresi yauv stres diye birsey mi var

kuzumbende anlamadım sanırım bişey oldu yineee:26:

öglen keyfi yerindeydi:26::26::26:insallah önemli degildir yaw su kizi bi üzmeden duramiyolar...gerek esi gerek kayni gerekse eltisi yüzünden bi kendi sorununu halledemiyo...kistlerinle mücadele etsin bunlarlami...o hep bizlere seviniyo nerden bi güzel haber duyacam diye..ne kadar iyi yürekli bi kiz..allah onun gönlüne göre versinvallla sorupta üzmek istemiyorum ama bende onun bi an önce kistlerinden kurtulup bi bebek calismalarina baslamasina bizler gibi batini heyacanla beklemesini okadar cok istiyorumkirabbim sen herseyi görüyosun nolursun hayalotumuzada yardim et...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…