- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.581
kızlarrrr ılaclarımı ıctımmm cok halsızlık yaptııgnede vuruldum ya dun uff oldummesıme yapsaydılar bana neden yapıyorlar hep benmı acı cekecemm
çok şükür alttan muayinem bu günlük bitti kızlar ya kist falan yokmş
doru valla eslere bisey yok hep bizler aciyi cekiyoruz..yine sen bi kere ufff oldun habibtem ben hergün kendim yapiyorum hemide günde 2 kere..esim hayretle aciyarak bakiyo nasi yapiyosun diyo....anne olmakyi istemek böyle bisey herhalde..tüm acilara ve zahmetlere ragmen bi minicik melek icin herseye razi oluyosun....
öglen keyfi yerindeydi:26::26::26:insallah önemli degildiryaw su kizi bi üzmeden duramiyolar...gerek esi gerek kayni gerekse eltisi yüzünden bi kendi sorununu halledemiyo...kistlerinle mücadele etsin bunlarlami... o hep bizlere seviniyo nerden bi güzel haber duyacam diye.. ne kadar iyi yürekli bi kiz..allah onun gönlüne göre versin vallla sorupta üzmek istemiyorum ama bende onun bi an önce kistlerinden kurtulup bi bebek calismalarina baslamasina bizler gibi batini heyacanla beklemesini okadar cok istiyorumki rabbim sen herseyi görüyosun nolursun hayalotumuzada yardim et...
hadi gözün aydın cnm bunu da atlattınnn
hadi gözünaydin
Altdan muane nasil gecti ?sukur kist de yokmus
kızlar ordamısnız :))))
nasılsnız kızlaar varmı yeni haberler?
ininın bu kez hiç canım yanmadı.eşim bu kez benle girmemişti çıktım ki kapıda gözlerime bakıo her zaman agladıdım için.ve ben gülüodm.ama tüm gece uyumadım.tekrar klomen tedavisine başlayacagız.hayırlısı bakalım
kızlar ordamısnız :))))
nasılsnız kızlaar varmı yeni haberler?
bat nezamandı cnm....ya bende sürekli bi ıslaklık hissi var nedendr blmyrm
Hayırlısı canım :)
Buradayız :)))
İyiyim canım sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?