Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarrrr ılaclarımı ıctımmm cok halsızlık yaptııgnede vuruldum ya dun uff oldummesıme yapsaydılar bana neden yapıyorlar hep benmı acı cekecemm

doru valla eslere bisey yok hep bizler aciyi cekiyoruz..yine sen bi kere ufff oldun habibtem ben hergün kendim yapiyorum hemide günde 2 kere..esim hayretle aciyarak bakiyo nasi yapiyosun diyo....anne olmakyi istemek böyle bisey herhalde..tüm acilara ve zahmetlere ragmen bi minicik melek icin herseye razi oluyosun....

Son düzenleme:
saka tabıkı tatlım..vllahı ne olursa olsun acı cekmeye razıyım bebegım olsun saglıklı olsun baska bırsey ıstemıyorum acıyı cekerım ben...

haklısın cnmmm anne olmak zorr..daha karnındayken başlıyor..en azından çaresi var iğnelerini olacaksın..bebişin doğana kadar

yasakım hayalim ne güzel de yazmışsınnn..gece yazmış bunu..görüp soramadım da..valla hayalotumuzhiç bunların yaptıklarını haketmiyor..ben de çok üzülüyorum..derdi bitmedi, ki kızın kistlerini göndersin..ben ona dedim işe girip çalışıp biraz kafa dağıtsın..hem o çalışırken eşi de böyle düşüncesiz davranmıyormuş..hem kafası rahatlarsa kistleri de gidecek inanıyorum..hayalotommm seni, çook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaa kızlar bende su gibi bi akıntı var yani ıslaklık hissediyorum nedendir acba daha önce regl olcam dönemlerde böyle olmuyordu..

Son düzenleme:
hadi gözün aydın cnm bunu da atlattınnn

saol cxanım gözümde öcü idi

hadi gözünaydin

saol canm

Altdan muane nasil gecti ? sukur kist de yokmus

ininın bu kez hiç canım yanmadı.eşim bu kez benle girmemişti çıktım ki kapıda gözlerime bakıo her zaman agladıdım için.ve ben gülüodm.ama tüm gece uyumadım.tekrar klomen tedavisine başlayacagız.hayırlısı bakalım

Hayırlısı canım :)

kızlar ordamısnız :))))

Buradayız :)))

nasılsnız kızlaar varmı yeni haberler?

İyiyim canım sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…