Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne oldu canımmmm

Bulent ersoyun söyledigi KOR sarkıda ki geçen sözleri nasıl da uydu bana simdi

Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın,
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın.
Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini,
Yemeden-içmeden kesildim
Ağla-ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni…

Son düzenleme:
canım üzülme neolur ALLAHIM yardım etsin ...

özr dilerim kızlar, nyse ben çıkayım.. sizi de böyle kötü etkilemiyim.. iyi geceler

cnm benimde bat 15 aralık ama bende ok bişey yok..akıntı az az devamediyo hala..sanırım adete kadar da devamedecek:26:

3 gün daha sabredeyim bakalım ne olcak. benim durumum biraz zor ablam geçen ay 4 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı. eğer hamileysemde bunu ona nasıl söylerim bilemiyorum zaten umdunu yitirdi dahada olmaz benim diyor ona destek olmaya çalşıyorum ama napcamıda bilemiyorum

ablanın ilk bebegimiydi? geçmş olsun ALLAHTAN hiç bir zaman ümit kesilmez

heyyoooooo ben geldiiimmm

kk ye nolmus yawww :44::44::44::44::44:

biri bana sogan kürünü yazabılır mı ben bı yaptımda ıcemedım bıdaha yapmadım seker fln atsam ıcıne olur mu kı

kullandıkdan sonra hamıs kalan var mııı :44::44::44::44::44:

oooo kimler gelmişlşşşşş
cnm ben yapmadım ama yasakımız hep tavsiye ediyor..gelse o bilir nasıl yapıldığını:26:

Son düzenleme:

habibtemmm yaaaaavallahi senin icin dualar ediyorummmm umuduma bir umut olsun bir bebisi gelsin..kendime dua etmeyi biraktim yeminle sana seni cok seviyorum habibtem benim...canimsin sen yaaaa

ben gelınce kımsecıkler olmuooo

nasılsın bıdenem nasıl gıdıo

o bılır gelır bırazdan ıns

iyiyim cnmmm sen nasılsınnnn?kızlar kayıp bu akşam.bi de bana derlerdi sülümanı izliyorum diye sitem ederlerdi.şimdi onlar kayıp..
bu arada habeerin varmı yasakımız hamiş.daha çook yeniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…