- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.621
iyiyim cnmmm sen nasılsınnnn?kızlar kayıp bu akşam.bi de bana derlerdi sülümanı izliyorum diye sitem ederlerdi.şimdi onlar kayıp..
bu arada habeerin varmı yasakımız hamiş.daha çook yeniii
valla entrikalar kol geziyooooooıyıyım canım ben hep aynıay bende bı yandan sülümanı ızlıyorum bu hürrem yok mu bu hürreeeem
evet var canım cok sevındım yaaaaaa
valla entrikalar kol geziyoooooo
valla zannetmiyom amaaa belli de olmazzzzzzzz
Bulent ersoyun söyledigi KOR sarkıda ki geçen sözleri nasıl da uydu bana simdi
Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın,
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın.
Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini,
Yemeden-içmeden kesildim
Ağla-ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni…
ben geldim cankuşlar
geçmişi okım gelıyorum hemen
ben geldim cankuşlar
habibtelerim ben biliyorum ama siz isterseniz ibrahic saracoglu sitesinde bakabilirsiniz..orada ayrintili bir sekilde yaziyor...sogan kuru diyegercektende cok faydasi var adetlerimi bekarken cok iyi duzenlemisti...suan arabistanda istedigim sogani bulamiyorum...her turlu sogan da olmuyor bunu yapabilmen icin
evet yaaa ekran daraldııııısülüman dıye diye götürüo ısı yawww
kk nıye böle olmus sevmedım ben bu avon reklamını amaa
yeteriz cnmmm kim olsa kabulümüz gelirler belkiiiYinede variz birkac kisi dertlesmeye yeteriz birbirimizle degilmi canlarim
mevlam seni bu çileden kurtarsın inşallaaaaaaaah
ben geldim cankuşlar
gel kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben geldim cankuşlar
habibtelerim ben biliyorum ama siz isterseniz ibrahic saracoglu sitesinde bakabilirsiniz..orada ayrintili bir sekilde yaziyor...sogan kuru diyegercektende cok faydasi var adetlerimi bekarken cok iyi duzenlemisti...suan arabistanda istedigim sogani bulamiyorum...her turlu sogan da olmuyor bunu yapabilmen icin
öglen keyfi yerindeydi:26::26::26:insallah önemli degildiryaw su kizi bi üzmeden duramiyolar...gerek esi gerek kayni gerekse eltisi yüzünden bi kendi sorununu halledemiyo...kistlerinle mücadele etsin bunlarlami... o hep bizlere seviniyo nerden bi güzel haber duyacam diye.. ne kadar iyi yürekli bi kiz..allah onun gönlüne göre versin vallla sorupta üzmek istemiyorum ama bende onun bi an önce kistlerinden kurtulup bi bebek calismalarina baslamasina bizler gibi batini heyacanla beklemesini okadar cok istiyorumki rabbim sen herseyi görüyosun nolursun hayalotumuzada yardim et...
canbonlarımmm kaçakhayalım scorpıonsum tesekkur ederım yazdıklarınız için.inanmassınız ama ben okuyunca ağladım yaaayasakım hayalim ne güzel de yazmışsınnn..gece yazmış bunu..görüp soramadım da..valla hayalotumuzhiç bunların yaptıklarını haketmiyor..ben de çok üzülüyorum..derdi bitmedi, ki kızın kistlerini göndersin..ben ona dedim işe girip çalışıp biraz kafa dağıtsın..hem o çalışırken eşi de böyle düşüncesiz davranmıyormuş..hem kafası rahatlarsa kistleri de gidecek inanıyorum..hayalotommm seni, çook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşbulduk bıtanemmmhoşgeldinn canımmmmmmmmmmmm
okudum bıttı bılemmmhosgeldııın ama cabuk oku gecmısı
hayalotummmm hosgeldin habibtemmmm bende yasli nenenlerimiz dedelerimiz olur yaaaa..ilaclarini posete koyar sirasiyla icer bende o sekildeyim aynen...hangisini icsem diyorumm...sira hanginizde diyorumm kendi kendime egleniyorum iste
amin kuzummmm Allah razı olsunnnnnnscorpionsummmm az once dua ediyorudum anneme...senin abin icinde dua ettim habibtemm...allahimmm nur icinde uyusunlar,..
görüşürüz tatlımmmkızlar ben kactım
kalın saglıcakla
vallahi babam sagolsun bana getirmis ama mor..burada buldugunu sanmis canimm babam..kizkardeslerim gondereceklerdi..artik 3 ay sonra turkiyeye gidiyorummm..orada yaparim olmazsa..ne yapalim..
scorpionsummmm az once dua ediyorudum anneme...senin abin icinde dua ettim habibtemm...allahimmm nur icinde uyusunlar,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?