Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim cnmmm sen nasılsınnnn?kızlar kayıp bu akşam.bi de bana derlerdi sülümanı izliyorum diye sitem ederlerdi.şimdi onlar kayıp..
bu arada habeerin varmı yasakımız hamiş.daha çook yeniii

ıyıyım canım ben hep aynı ay bende bı yandan sülümanı ızlıyorum bu hürrem yok mu bu hürreeeem

evet var canım cok sevındım yaaaaaa

mevlam seni bu çileden kurtarsın inşallaaaaaaaah

habibtelerim ben biliyorum ama siz isterseniz ibrahic saracoglu sitesinde bakabilirsiniz..orada ayrintili bir sekilde yaziyor...sogan kuru diyegercektende cok faydasi var adetlerimi bekarken cok iyi duzenlemisti...suan arabistanda istedigim sogani bulamiyorum...her turlu sogan da olmuyor bunu yapabilmen icin

canım tadının ıyı olması ıcın seker atsam olur mu kı

ben geldim cankuşlar
geçmişi okım gelıyorum hemen

hayalotummmm hosgeldin habibtemmmm bende yasli nenenlerimiz dedelerimiz olur yaaaa..ilaclarini posete koyar sirasiyla icer bende o sekildeyim aynen...hangisini icsem diyorumm...sira hanginizde diyorumm kendi kendime egleniyorum iste

ayyy sua avon reklami icimi daraltti yahuu ne bu...bu yuzden bir daha avon kullanmayacam...ne gicikk birsey bukk yonetim ust kurulu duy isyanimi

ben geldim cankuşlar
geçmişi okım gelıyorum hemen
gel kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya habibte tr den sana yollayabilecek biri yok muuuuuu:26:

scorpionsummmm az once dua ediyorudum anneme...senin abin icinde dua ettim habibtemm...allahimmm nur icinde uyusunlar,..

vallahi babam sagolsun bana getirmis ama mor..burada buldugunu sanmis canimm babam..kizkardeslerim gondereceklerdi..artik 3 ay sonra turkiyeye gidiyorummm..orada yaparim olmazsa..ne yapalim..

canbonlarımmm kaçakhayalım scorpıonsum tesekkur ederım yazdıklarınız için.inanmassınız ama ben okuyunca ağladım yaaabidaha okuyorum bıdaha aglıyorum bıyandanda guluyorummm bu ıkısı karısık bişey beni bukadar cok sevdıgınız ıcın aslında ağlamam.bana ettıgınız dualar ve benım yanımda oldugunuz ıcın cokkk tesekkur ederımmmkaçakhayalım rabbım senın melegınıde kucagına almayı nasıp etsın.sızlerıde bıan once meleklerınıze kavustursun inşallhadün malum işyerine araba almışlar yeni küçük kaynımın üstüne diye servise çıkcaklarmıs onla .parayı yıne bız verıcez aslında çalıştıkca işin parasından ödenıcekmış taksıtlerı :26:ama iş olmassa daha satısa bıle baslamadılar gıden 17 mılyarın ustune bıde araba:26:bu iş olmassa benım bugune kadar bı tarafımı parcalayarak yaptıgımız hersey elımızden ucup gıdıcek.ben bukadar sene bebek olunca rahat edelım dıye cocuk sıkıntı cekmesın dıye bekledım.tam hersey olmusken hıssedıyorum cok kotu olcak sankı hersey.rbbım bızı sınadı cok sukur ıstedıgım hersey var ama benımkı hala yukselmenın derdınde ac gozlu gıbı..dunde tartısmadık aslında etmemek ıcın uyumaya calıstım.tartısınca kendım aglıyorum dedım sus kendıkendıme.kavga edınce sınırden gozum bıyerı gormuyor bu sefer kaynanm gulme krızı gecırıyor.dun gece dusundum dedımkı dusunsemde aynı dusunmesemde.en fazlası ınceldıgı yerden kopar.ye yıyebıldıgın kadar parasıı dedım kendı kendıme.gercı zaten paradan esırgemıyo ama verdıgı parayı eve harcıyodum hep sımdı kenara atma zamanı bebek ıcın.bugun oyuzden neselıydım aklımda bıle yoktu butun gun aslında
hoşgeldinn canımmmmmmmmmmmm
hoşbulduk bıtanemmm
hosgeldııın ama cabuk oku gecmısı
okudum bıttı bılemmm
hayalotummmm hosgeldin habibtemmmm bende yasli nenenlerimiz dedelerimiz olur yaaaa..ilaclarini posete koyar sirasiyla icer bende o sekildeyim aynen...hangisini icsem diyorumm...sira hanginizde diyorumm kendi kendime egleniyorum iste

habıbtem allahtan ben 1 ılac ıcıyom ya hapları hıc sevmemde

Son düzenleme:
scorpionsummmm az once dua ediyorudum anneme...senin abin icinde dua ettim habibtemm...allahimmm nur icinde uyusunlar,..
amin kuzummmm Allah razı olsunnnnnn
kızlar ben kactım

kalın saglıcakla
görüşürüz tatlımmm
vallahi babam sagolsun bana getirmis ama mor..burada buldugunu sanmis canimm babam..kizkardeslerim gondereceklerdi..artik 3 ay sonra turkiyeye gidiyorummm..orada yaparim olmazsa..ne yapalim..

cnmmm inşallah aya gerek kalmayacak soğana falannnnn

bende okuyorum habıbteler her persembe gecesi ölmüşlerimizin ruhuna..
allah kabul etsın bıtanem ::mekanları cennet olsun inşallah:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…