Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım ilk bebeğiydi ve 2 yıldır olmuyordu mucizesiydi ablamın ama malesef elinden uçtu gitti
canım ablan adına cok uzuldum.rabbım tekrarını yasatmasın.en yakın zamanda sag salım kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıylasenınde bata azkalmıs hayırlısı olsun hakkında bebişin seninledir inşallah

umudum tüm kalbım dualarım senınle bıtanemmmmüzülme demem nekadar mantıklı anlamlı kalıyor bılemıyorum ama ben bılıyorum rabbım bu acılan elllerımızı boş bırakmıcak inşalllah

canımmm valla çok meraklandık..çok şükür iyi olmana sevindim..
ya bu kaynın falan biraz uyanık sanırım hem parayı verdiniz hem borca girdiniz..takma cnm kafana..dua et işleri olsun da bir an önce ödensin..sende sana bıraktığından biriktirmeye çalış..hatta en yakın zamanda işe gir tatlım bebiş için para biriktir ilerde lazım olur..ekstra nmasraflar çıkabiliyo biliyorsun..bakınşöyle eve yakın olsun zahmeti az olsun.sen de uzaklaş biraz bu iş stresinden onların..bırak nasıl biliyorlarsa öyle olsun..yeterki sen iyiy ol canımmm

hemde ne uyanık gözleri bile böyle bize geldiğinde
iş başvurularımıda yaptım bakalım haber beklıyorum canım 7 -8 yerden elbet bırı tutar aramazlarsada demekkı hakkımda hayırlısı boyleymiş.ya zaten evlılıgımız sorunluydu etraftan herkes yapamıyacagımızı dusundu anne tarafım özellıkle.düşüründe bir yükseltende çokşükür ama onların istedıgı olursa nolur bılemıyorum.biz eşimle kiraya cıktıgımızda ay sonunda maaşları alamamıstık dedım kımseye soylemeden abınlerden ıste 5 tl kadar yol parası yapalım ben içerden çekim yarın dıyede.eşime yok demıslerdı yuruyerek gıdın işe demıslerdıeşim aglayarak gelmıstı eve gecenın 12sınde ogunler aklıma geldıkçe çıldırmamak elde degıl.bundanda cıkıcaz allahın izniyle sabırla beklemekten baska çarem yok sanırım aman boşver genel olarak ıyıyım ama kuşum sizlerleyim superım mutluyum iyiki varsınız hayatımda yaaaaohbe en buyuk bızım topık

nörüyonuz habibtelerhayalotum kuzum burdamisinemin olmak icin hep soruyorum yaw napim belki yine sahtesi burdadir diye

hayalotummmm sen kendin icin bu yapilanlari gozardi et zamani gelince konusursun...suan skinti icine girme habibte..su kistlerden kurtulup bebis haberini vermeni bekliyoruz...biliyorsun kistler stresle daha cok buyur...birak ne halleri varsa gorsunler...zamani gelince bebeisin icin en iyisini yapacaksin ..esinde yapacak...herkes allahindan bulsun..senin cektigini esin suan anlamiyor cunku kardesi bir tarafta..sen kendine tesellli olacak bir is bul calis kafani dagit habibtem,,senin icin inanki cok uzuluyorum,,seni uzenleri allaha havala ediyorum...senin gibi tatli ve iyi bir insani nasil uzebilirler..senin degerini bilmiyorlar..sen gercekten cok degerlisin ..seni cok seviyoruz habibtem,..en kisa zamanda bir bebisle mutlu olacagina inaniyorum,,hicbirsey senden oneli degildir bunu sakin unutma...

slm canlar ne zaman ben giriyorum site donuyor anlamadim birde hayalotum sen hamilemiydin ya inan kusura bakma ben bilmiyordum Allah melegini kucagina almayi nasip etsin ins canim bu arada sende olan sorunun aynisi bende de var canim ama ben restimi cektim esime yeter dedim ben elin memleketlerinde onlar icinmi bekliyorum dedim

yaw vaalla öyle bi sinirleniyorumki bu kaynini napmali tövbe yarabbim yaneyse ben konusmum iyisimi

nörüyonuz habibtelerhayalotum kuzum burdamisinemin olmak icin hep soruyorum yaw napim belki yine sahtesi burdadir diye
tatlımm sen geldin ben çıkıyorummm.senin doktor perşembemiydi kuzummmmmmm

ay tatlımmm Allah onarın eline düşürmesinnnn.Allah ıslah etsin ne diyimmmmm
inşallah tez zamnanda haber gelir de başlarsın cnmmm

scorpionsummm iyi uykular habibtemmm opuyorum seni kocamannnnnnnnnnnnnseninde en kisa zamanda bebis haberini bekliyourz...hersey gonlunce olsunnn sekerparem

evet yarin bitanem..yine gec saatte tr saatiyle 19.00 doru:26::26::26::26:

bakalim neyle karsilasacagiz

ayy karistirdim o almanya saati tr saatiyle 20.000 doru

Son düzenleme:
iyi geceler scorpionsum güzel rüyalar gör insallah
teşekkürler cnmmm..ayy bende rüya bol anacımmmm..hayırlara çıksın inşallahhhhh
scorpionsummm iyi uykular habibtemmm opuyorum seni kocamannnnnnnnnnnnnseninde en kisa zamanda bebis haberini bekliyourz...hersey gonlunce olsunnn sekerparem

teşekkürler habibtemmmm..aminnnn ama bu ay zor be cnmm..inşallah umudum ocak 2013

yaw aynisi bendede oluyo yanda reklam varya o sebep herseye

patikkk dermişimmmburdayım burda kaçakhayalımm
haklısın habbıbtemmmm benımmmmbende sızı cok sevıyorummm
yok canım degılımmmallah soyletmıştır inşallah.bugun mısafırlıkteydım bı ara aksam ustu .yaşlı bı kadın vardı orda.tanımıyorum dedıkı sende hamılelık gozlerı var dedı hamılemısın dedı yok dedımmm.ozaman aranıyosun gozlerımın içi parlıyomusssgulmekten yarıldım yaaa
yaw vaalla öyle bi sinirleniyorumki bu kaynini napmali tövbe yarabbim yaneyse ben konusmum iyisimi
habıbtemdekıyle bunların tepesıne bınmelı

amınnnn bıtanemmmmm

kiz yerim seni üstteki cümlenin sonuna yaptigin smile ne güzelde uymus güldüm onabu sekil olan gözlerini oyacan

Son düzenleme:

kendi bebisine ör o patigi emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…