- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.641
iyi geceler bıtanemkızlar ben kactım
kalın saglıcakla
vallahi babam sagolsun bana getirmis ama mor..burada buldugunu sanmis canimm babam..kizkardeslerim gondereceklerdi..artik 3 ay sonra turkiyeye gidiyorummm..orada yaparim olmazsa..ne yapalim..
canım ablan adına cok uzuldum.rabbım tekrarını yasatmasın.en yakın zamanda sag salım kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıylaevet canım ilk bebeğiydi ve 2 yıldır olmuyordu mucizesiydi ablamın ama malesef elinden uçtu gitti
Bulent ersoyun söyledigi KOR sarkıda ki geçen sözleri nasıl da uydu bana simdi
Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın,
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın.
Sel olur gizlice içime-içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım, kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım,
Kor-kor azgın yangınlarda can evim, ciğerim yanıyor
Zor, çok zor, ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor,
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini,
Yemeden-içmeden kesildim
Ağla-ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni…
canbonlarımmm kaçakhayalım scorpıonsum tesekkur ederım yazdıklarınız için.inanmassınız ama ben okuyunca ağladım yaaabidaha okuyorum bıdaha aglıyorum bıyandanda guluyorummm bu ıkısı karısık bişey beni bukadar cok sevdıgınız ıcın aslında ağlamam. bana ettıgınız dualar ve benım yanımda oldugunuz ıcın cokkk tesekkur ederımmm kaçakhayalım rabbım senın melegınıde kucagına almayı nasıp etsın.sızlerıde bıan once meleklerınıze kavustursun inşallha dün malum işyerine araba almışlar yeni küçük kaynımın üstüne diye servise çıkcaklarmıs onla .parayı yıne bız verıcez aslında çalıştıkca işin parasından ödenıcekmış taksıtlerı :26:ama iş olmassa daha satısa bıle baslamadılar gıden 17 mılyarın ustune bıde araba:26:bu iş olmassa benım bugune kadar bı tarafımı parcalayarak yaptıgımız hersey elımızden ucup gıdıcek.ben bukadar sene bebek olunca rahat edelım dıye cocuk sıkıntı cekmesın dıye bekledım.tam hersey olmusken hıssedıyorum cok kotu olcak sankı hersey.rbbım bızı sınadı cok sukur ıstedıgım hersey var ama benımkı hala yukselmenın derdınde ac gozlu gıbı..dunde tartısmadık aslında etmemek ıcın uyumaya calıstım.tartısınca kendım aglıyorum dedım sus kendıkendıme.kavga edınce sınırden gozum bıyerı gormuyor bu sefer kaynanm gulme krızı gecırıyor.dun gece dusundum dedımkı dusunsemde aynı dusunmesemde.en fazlası ınceldıgı yerden kopar.ye yıyebıldıgın kadar parasıı dedım kendı kendıme. gercı zaten paradan esırgemıyo ama verdıgı parayı eve harcıyodum hep sımdı kenara atma zamanı bebek ıcın.bugun oyuzden neselıydım aklımda bıle yoktu butun gun aslında
hoşbulduk bıtanemmm
okudum bıttı bılemmm
habıbtem allahtan ben 1 ılac ıcıyom ya hapları hıc sevmemde
canımmm valla çok meraklandık..çok şükür iyi olmana sevindim..
ya bu kaynın falan biraz uyanık sanırım hem parayı verdiniz hem borca girdiniz..takma cnm kafana..dua et işleri olsun da bir an önce ödensin..sende sana bıraktığından biriktirmeye çalış..hatta en yakın zamanda işe gir tatlım bebiş için para biriktir ilerde lazım olur..ekstra nmasraflar çıkabiliyo biliyorsun..bakınşöyle eve yakın olsun zahmeti az olsun.sen de uzaklaş biraz bu iş stresinden onların..bırak nasıl biliyorlarsa öyle olsun..yeterki sen iyiy ol canımmm
hemde ne uyanık gözleri bile böyle bize geldiğinde
iş başvurularımıda yaptım bakalım haber beklıyorum canım 7 -8 yerden elbet bırı tutararamazlarsada demekkı hakkımda hayırlısı boyleymiş.ya zaten evlılıgımız sorunluydu etraftan herkes yapamıyacagımızı dusundu anne tarafım özellıkle.düşüründe bir yükseltende çokşükür ama onların istedıgı olursa nolur bılemıyorum.biz eşimle kiraya cıktıgımızda ay sonunda maaşları alamamıstık dedım kımseye soylemeden abınlerden ıste 5 tl kadar yol parası yapalım ben içerden çekim yarın dıyede.eşime yok demıslerdı yuruyerek gıdın işe demıslerdı eşim aglayarak gelmıstı eve gecenın 12sınde ogunler aklıma geldıkçe çıldırmamak elde degıl.bundanda cıkıcaz allahın izniyle sabırla beklemekten baska çarem yok sanırım aman boşver genel olarak ıyıyım ama kuşum sizlerleyim superım mutluyum iyiki varsınız hayatımda yaaaa ohbe en buyuk bızım topık
tatlımm sen geldin ben çıkıyorummm.senin doktor perşembemiydi kuzummmmmmmnörüyonuz habibtelerhayalotum kuzum burdamisin emin olmak icin hep soruyorum yaw napim belki yine sahtesi burdadir diye
iş başvurularımıda yaptım bakalım haber beklıyorum canım 7 -8 yerden elbet bırı tutararamazlarsada demekkı hakkımda hayırlısı boyleymiş.ya zaten evlılıgımız sorunluydu etraftan herkes yapamıyacagımızı dusundu anne tarafım özellıkle.düşüründe bir yükseltende çokşükür ama onların istedıgı olursa nolur bılemıyorum.biz eşimle kiraya cıktıgımızda ay sonunda maaşları alamamıstık dedım kımseye soylemeden abınlerden ıste 5 tl kadar yol parası yapalım ben içerden çekim yarın dıyede.eşime yok demıslerdı yuruyerek gıdın işe demıslerdı eşim aglayarak gelmıstı eve gecenın 12sınde ogunler aklıma geldıkçe çıldırmamak elde degıl.bundanda cıkıcaz allahın izniyle sabırla beklemekten baska çarem yok sanırım aman boşver genel olarak ıyıyım ama kuşum sizlerleyim superım mutluyum iyiki varsınız hayatımda yaaaa ohbe en buyuk bızım topık
canlarım sarjım bitiyo..ben yavaştan gideyimm..öpüyorummmmm
tatlımm sen geldin ben çıkıyorummm.senin doktor perşembemiydi kuzummmmmmm
ay tatlımmm Allah onarın eline düşürmesinnnn.Allah ıslah etsin ne diyimmmmm
inşallah tez zamnanda haber gelir de başlarsın cnmmm
teşekkürler cnmmm..ayy bende rüya bol anacımmmm..hayırlara çıksın inşallahhhhhiyi geceler scorpionsum güzel rüyalar gör insallah
scorpionsummm iyi uykular habibtemmm opuyorum seni kocamannnnnnnnnnnnnseninde en kisa zamanda bebis haberini bekliyourz...hersey gonlunce olsunnn sekerparem
slm canlar ne zaman ben giriyorum site donuyor anlamadim birde hayalotum sen hamilemiydin ya inan kusura bakma ben bilmiyordum Allah melegini kucagina almayi nasip etsin ins canim bu arada sende olan sorunun aynisi bende de var canim ama ben restimi cektim esime yeter dedim ben elin memleketlerinde onlar icinmi bekliyorum dedim
evet yarin bitanem..yine gec saatte tr saatiyle 19.00 doru:26::26::26::26:
bakalim neyle karsilasacagiz
canlarım sarjım bitiyo..ben yavaştan gideyimm..öpüyorummmmm
patikkk dermişimmmnörüyonuz habibtelerhayalotum kuzum burdamisin emin olmak icin hep soruyorum yaw napim belki yine sahtesi burdadir diye
haklısın habbıbtemmmm benımmmmhayalotummmm sen kendin icin bu yapilanlari gozardi et zamani gelince konusursun...suan skinti icine girme habibte..su kistlerden kurtulup bebis haberini vermeni bekliyoruz...biliyorsun kistler stresle daha cok buyur...birak ne halleri varsa gorsunler...zamani gelince bebeisin icin en iyisini yapacaksin ..esinde yapacak...herkes allahindan bulsun..senin cektigini esin suan anlamiyor cunku kardesi bir tarafta..sen kendine tesellli olacak bir is bul calis kafani dagit habibtem,,senin icin inanki cok uzuluyorum,,seni uzenleri allaha havala ediyorum...senin gibi tatli ve iyi bir insani nasil uzebilirler..senin degerini bilmiyorlar..sen gercekten cok degerlisin ..seni cok seviyoruz habibtem,..en kisa zamanda bir bebisle mutlu olacagina inaniyorum,,hicbirsey senden oneli degildir bunu sakin unutma...
yok canım degılımmmslm canlar ne zaman ben giriyorum site donuyor anlamadim birde hayalotum sen hamilemiydin ya inan kusura bakma ben bilmiyordum Allah melegini kucagina almayi nasip etsin ins canim bu arada sende olan sorunun aynisi bende de var canim ama ben restimi cektim esime yeter dedim ben elin memleketlerinde onlar icinmi bekliyorum dedim
habıbtemdekıyle bunların tepesıne bınmelıyaw vaalla öyle bi sinirleniyorumki bu kaynini napmali tövbe yarabbim yaneyse ben konusmum iyisimi
tatlımm sen geldin ben çıkıyorummm.senin doktor perşembemiydi kuzummmmmmm
ay tatlımmm Allah onarın eline düşürmesinnnn.Allah ıslah etsin ne diyimmmmm
inşallah tez zamnanda haber gelir de başlarsın cnmmm
patikkk dermişimmmburdayım burda kaçakhayalımm
haklısın habbıbtemmmm benımmmmbende sızı cok sevıyorummm
yok canım degılımmmallah soyletmıştır inşallah.bugun mısafırlıkteydım bı ara aksam ustu .yaşlı bı kadın vardı orda.tanımıyorum dedıkı sende hamılelık gozlerı var dedı hamılemısın dedı yok dedımmm.ozaman aranıyosun gozlerımın içi parlıyomusss gulmekten yarıldım yaaa
habıbtemdekıyle bunların tepesıne bınmelı
amınnnn bıtanemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?