- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.661
yaw aynisi bendede oluyo yanda reklam varya o sebep herseye
kiz yerim seni üstteki cümlenin sonuna yaptigin smile ne güzelde uymus güldüm onabu sekil olan gözlerini oyacan
benim kaynimi da alin dovun ne olur neolurrrne olursa bu kayinlardan yada eltilerden cikar zaten
kendi bebisine ör o patigi emi
vallaöyle ama
tırnakların uzun degılse tornavıda verebılırım canım
evet canim bende sinir oldum yandaki reklamlari daralmalari iyi olmadi
onu bana bırak sen tepesıne bınıcem onunbenim kaynimi da alin dovun ne olur neolurrrne olursa bu kayinlardan yada eltilerden cikar zaten
esas oglan 32 ama mubarek 27likhayalotum bu esas oglan kayninla esas kiz eltin kac yaslarindalar
onuda bana bırakbenim kaynim daha bekar ben ilk gelinim evin gözdesi o askerden yeni geldi hersey onun istedigi gibi oluyor
hayalotum eskiden tirnak yeme aliskanligim vardisimdi ise sükür kurtuldum cok uzun olmasada var yani isimi görür sen merak etme yetmezse takviye olarak alirim yanima tornavidayi
hayalotum valla insallah allah söyletmistir kadinin dedigide dogru cikar insallah eeee siz hamis olunki sira bize gelsinnnn heheheehe
yine gunluk duami yapiyim ben ugursuzluk olmasin allahimmmmmm burdaki butun guzel annelerimizin kucagini ikiz cocukla doldur amınnnnnnnnnn diyelimmmm canlarim
hayalotum eskiden tirnak yeme aliskanligim vardisimdi ise sükür kurtuldum cok uzun olmasada var yani isimi görür sen merak etme yetmezse takviye olarak alirim yanima tornavidayi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsım ama
thb 83 üm geceici bence kuzum bi kerede yapmislardi iste yilbasi icin reklam yapiyolar galiba aama insalalh kisa sürer
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsım ama
aman hasbalarım konusmasınlar ustune bıde çatlasınlar patlasınlarrrdün konumuz kaynanalardi bu gün ise eltiler ve kayinlar..benimde bi kaynim ve eltim var hic sevmem.ama önce onlar baslatti daha beni tanimadan kiskanmaya baslamislar esime yeterki o kizla evlenme demisller daha beni sadece bi resimle görmeyle...hic konusmadilar ne dügünümde nede kaynanamlarda karsilastigimda bende bi kac kez konusmaya calistim sonrada biraktim halende konusmayiz uyuzlarla
kurtçukları düşünnnnnnnnnnnyasakhayalimmmmmmmm bendede tirnak yeme aliskanligi varr ne yapsamda vazgecemiyorum..ne yapabilirim...yemiyecem desemde yiyorum...streste daha cok oluyor bu..uzun tirnaklarima hasret kaldim yaaa
süper tek kelimeyle:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::127::127::127::127:
yasakhayalimmmmmmmm bendede tirnak yeme aliskanligi varr ne yapsamda vazgecemiyorum..ne yapabilirim...yemiyecem desemde yiyorum...streste daha cok oluyor bu..uzun tirnaklarima hasret kaldim yaaa
insallah canim biran önce bitsin Sikiya gelmeyide hic sevmiyoruz masallah
dün konumuz kaynanalardi bu gün ise eltiler ve kayinlar..benimde bi kaynim ve eltim var hic sevmem.ama önce onlar baslatti daha beni tanimadan kiskanmaya baslamislar esime yeterki o kizla evlenme demisller daha beni sadece bi resimle görmeyle...hic konusmadilar ne dügünümde nede kaynanamlarda karsilastigimda bende bi kac kez konusmaya calistim sonrada biraktim halende konusmayiz uyuzlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?