Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benim kaynimi da alin dovun ne olur neolurrr ne olursa bu kayinlardan yada eltilerden cikar zaten

vallaöyle ama
tırnakların uzun degılse tornavıda verebılırım canım

hayalotum eskiden tirnak yeme aliskanligim vardisimdi ise sükür kurtuldum cok uzun olmasada var yani isimi görür sen merak etme yetmezse takviye olarak alirim yanima tornavidayi

Hayalotum valla insallah Allah söyletmistir kadinin dedigide dogru cikar insallah eeee siz hamis olunki sira bize gelsinnnn heheheehe

yine gunluk duami yapiyim ben ugursuzluk olmasin Allahimmmmmm burdaki butun guzel annelerimizin kucagini ikiz cocukla doldur AMINNNNNNNNNN diyelimmmm canlarim

benim kaynimi da alin dovun ne olur neolurrr ne olursa bu kayinlardan yada eltilerden cikar zaten
onu bana bırak sen tepesıne bınıcem onun
hayalotum bu esas oglan kayninla esas kiz eltin kac yaslarindalar
esas oglan 32 ama mubarek 27likesas elti 22 benden sonra evlendıler benden 1 yas kucuk eltım
benim kaynim daha bekar ben ilk gelinim evin gözdesi o askerden yeni geldi hersey onun istedigi gibi oluyor
onuda bana bırak
hayalotum eskiden tirnak yeme aliskanligim vardisimdi ise sükür kurtuldum cok uzun olmasada var yani isimi görür sen merak etme yetmezse takviye olarak alirim yanima tornavidayi

yeme kız kutlar fıskırır içindenallahatan bırakmışınbenımkılerde uzun dıger esas oglanlarıda ben halledıyım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsım ama

dün konumuz kaynanalardi bu gün ise eltiler ve kayinlar..benimde bi kaynim ve eltim var hic sevmem.ama önce onlar baslatti daha beni tanimadan kiskanmaya baslamislar esime yeterki o kizla evlenme demisller daha beni sadece bi resimle görmeyle...hic konusmadilar ne dügünümde nede kaynanamlarda karsilastigimda bende bi kac kez konusmaya calistim sonrada biraktim halende konusmayiz uyuzlarla

yasakhayalimmmmmmmm bendede tirnak yeme aliskanligi varr ne yapsamda vazgecemiyorum..ne yapabilirim...yemiyecem desemde yiyorum...streste daha cok oluyor bu..uzun tirnaklarima hasret kaldim yaaa

süper tek kelimeyle:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::127::127::127::127:

muhtesemmmmmmm olmussss hepimiz icin ins Rabbim tez zamanda kabul et dualarimizi Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aman hasbalarım konusmasınlar ustune bıde çatlasınlar patlasınlarrrsende konusma bıtanem onlar kaybederrr
yasakhayalimmmmmmmm bendede tirnak yeme aliskanligi varr ne yapsamda vazgecemiyorum..ne yapabilirim...yemiyecem desemde yiyorum...streste daha cok oluyor bu..uzun tirnaklarima hasret kaldim yaaa
kurtçukları düşünnnnnnnnnnn
süper tek kelimeyle:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::127::127::127::127:

valla senınkısı daha süpermişşşşşşşşş

ahh kuzum ya sendedemi varya gercekten cok kötü bisey parmaklarimi saklardim hep utaniyodum sorduklarindane yaptiysam vazgecememistim ben ta 2 yasindayken baslamisim....ilacini bile aldim fayda etmedigecen yil tr gittim gezme ne derken bi baktim 3 haftada yemeyi unutmusum uzadigini görünce cok hosuma gitti..ilk defa olmustu cünkü..sonra hemen oje ne sürdüm yemeye kalkarsam hatirlarim diye hic kesmemistim hayatimda uzayipta kesmeye baslayinca cok hosuma gitti simdi 1 yildir hic yemem..aklima düsüyo ama sakin diyorum ....

Allahim bende bu dusunceyi anlamiyorum oglunuz sevmis istemis size ne oluyor hasta ruhlu onlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…