Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alaaalaaaa bende küçükken yıyodum annem kurt çıkar içinden diyodu
allpınım bu cankuş bırakmış sende bırak bak kurtların şakası olmazzzzz

vallahi bendede 2 tane var bunlardan...kiskancim tekiler...kayinlarim yuzume gulerler,,ama esime benim hakkimda dediklerini birakmazlar...ama esim birsey desin nisanlilari hakkinda hemen savunmaya gecer..bizimki geccede surat asarlar...gicik oluyorummm yaaaaa...benim yedigim tukurdugum tirngim kadar olamazlar isteselerdekendimi ovmeyim ama oyleyim gorunen koy klavuxz istemezmiss

nolacak hep hazir paraya konuyolar yaslanirmi tabi genc gösteririeltinde kücükmüs dahaayy doru belkim bunca yil kurtcuklari yedim

alaaalaaaa bende küçükken yıyodum annem kurt çıkar içinden diyodu
allpınım bu cankuş bırakmış sende bırak bak kurtların şakası olmazzzzz

yaw banada miden delinir diyodular..bazen elimi bile bantliyolardi yine yiyodum biraz gec oldu ama biraktim sükür..sigaram ne yok ama bi kötü aliskanligim bu vardi onuda biraktim iste

Son düzenleme:
doğru söze ekleme yapılmazzzbutun tanıdıklarda beni över kaynanama sağolsunlarkaynanam burun kıvırır burnunu kıvrılmayasıca
nolacak hep hazir paraya konuyolar yaslanirmi tabi genc gösteririeltinde kücükmüs dahaayy doru belkim bunca yil kurtcuklari yedim

senıde desteklıyorum yaşlanmaz boylelerı
küçük küçük yaşı gıbı aklıda küçük
allpınım duydunmu kurt dıyoz bücük diyoz yeme daha sakınböööööö de diyimde daha yeme

yok bunlar akillanmazlarkoparacan o burnunu

Tamam sana birakiyorum canim ohhhhhh simdi bir rahatlama geldi bana hayir ben sonrasini dusunuyorum suan bekar evlendiginde ne olur bilmem

öyleymiş duyduguma göreee

burunsuz kaynana

bende sizden duymuş bulundum artıkkk
evet öyleymişşşş
tırnak yeme =bebiş gelsinnn

habibtem bak duy doru bak ben son 1 yil icinde bu 3 hamileligim..
alalalla daha neler duyup ögrenecekmisim

doru birakinca daha cabuk oldubak bunu hic düsünmemistim

Son düzenleme:
aman ne olucak canım DIŞ KAPININ MANDALI olurrr

Yok canim o öyle olmaz o zaman ondan kiymetlisi olmaz benim görumce bile bana inat onunla daha iyi olur aman ne yapiyim yaaa onlarimi dusunuyum birde dusunecek daha önemli seyim varken degilmi ama onlar uzulsunler benden mahrum olduklari icin bende Alppin gibi biraz kendimi öveyim

bundaqn sonra yemiyecemmmm...zaten utaniyorum tirnaklarimi sakliyorumm...bu sene basladim canim,,,sigaram da yok...benimde bu kotu aliskanligim var...bizim esas oglan benimle dalga gecer,.sinir sey..bizimki gitti topa bende kaldim oylece...hastayim isim var demis bizimki yok gel demis...ne gicik yaaa...ne yaparsa yapsin sevemiyorum bu adami

bitanelerim benimki yeni geldi .çok yorgunmuş yatalım diyo.işten çıkıp yenı actıgı iş yerıne geçiyo çalışıyo adam ama ya bu abılerı olmasa işte desteklıyeyım.offff onu boyle yorgun gordukcede kendıme kızıyorum sonrada yumusama hemen dıyorum hey allahaım sen olmayan aklıma mukayyet ol:26:
benım cıkmam gerek ya meddcezırımde gelmedı oda cok yoruluyo bu satte kadar hala calısıyo evdede gelır belkı sımdılerde
tatlı ruyalar hepınıze bıtanelerım yarın gorusuruz artık
SIZI ÇOOOKKK SEVİYORUMMMM

sen daha cabuk birakirsin sen yeni baslamisin benimki dogdugum andan itibaren baslamis nerdeyse

benim kaynim benimle dalga gecemedi karisida asiri bi sekilde yiyo ..beni görünce sevinmislerdi kendilerine es buldularya ama sükür ben biraktim onun esi 36 yasinda halen yiyoesim demis inanamamislar

habibtem bak duy doru bak ben son 1 yil icinde bu 3 hamileligim..
alalalla daha neler duyup ögrenecekmisim

doru birakinca daha cabuk oldubak bunu hic düsünmemistim
süper zekaam benimmm

öv öv bizimkileri n hepisiciği doğru sonucta butuk topıkçe en hamarat gelınlerızzzz

yinede hayalotum destekle rabbim yardimcisi olsun yüzünü kara cikarmasin..yine o sensiz sen onsuz olamazsin...iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…