Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sende cok seviliyorsun canim ayrica kadin milleti degilmiyiz hemencecik uzuluveririz yumusariz sorun sende degil sorun bizin yaradilisimizda merhametli insanlariz cok sukur öpuldun canim iyi geceler

allah yardimcii olsun allah kolaylik versin esine...senin desteginle ayakta..sensiz olamaz yapamaz zaten...habibtem benim git kocacigina sikica saril ve uyu...hersey guzel olsun mutlu olsun herkess...bizde seni cok seviyoruzzzz...kimseye laf vermeleyelim bizim bu durumumuza sevinen insanlar var...bu sevinen insanlari biz sevmiyoruz...o yuzden hepp mutlu ve guleryuzlu oluyoruz...biraz daha catlasinlarr

kizlarim bende yavastan cikim müsadenizle...

hepinize iyi geceler tatli rüyalar...allaha emanet olun sabah mutlu uyanin

aynen habibtem katiliyorum sana düsmanlara rabbimin izniyle firsat vermeyelim

kizlarim bende yavastan cikim müsadenizle...

hepinize iyi geceler tatli rüyalar...allaha emanet olun sabah mutlu uyanin

ben yalniz kaldimmmmm herkes cikiyor mu neyse bende birazdan cikicam calisma var dun ku catlatma ignesinden sonra yapmak gerekiyormus...bakalim hayirlisi olsun opuyprum seni tatli ruyalar habibtem...hayirli haberlel geleceksin ins senin icin dua edecem seni cok cok cok optummm

yaw gecmisede bakamadim acaba umudum geldimi..:44::44::44:simdide yoktu
insalalh yarin görürüm

kuzum aglama yawbak seninde calisman varmis fazla durma burda bu ay insalalh hayirli haberini duyacagiz

butun calismalara son gaz devam insallah seninde mujdeli haberini aliriz canim

gecmis olsun tatlim...agri kesici alsaydin...bugun cok sessizdi burasi..

sagol canim .. Batima 2-3 gun kalmis agri kesicide atmak istemiyorum bu yuzden .. belki adettim gelecek ondanda agriyabilir diye dusunuyorum ama bilemiyorum..

Gecmis olsun canim havalar cok soguk o yuzden olsa gerek SIKI giyin basindanda usutme

sagol canim , aynen havalar soguk havalar yuzunden sersem gibiyim eve geldim mi kendimi yataga atiyorum direk . sIkI giyinmeye bakiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…