- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.701
bitanelerim benimki yeni geldi .çok yorgunmuş yatalım diyo.işten çıkıp yenı actıgı iş yerıne geçiyo çalışıyo adam ama ya bu abılerı olmasa işte desteklıyeyım.offff onu boyle yorgun gordukcede kendıme kızıyorum sonrada yumusama hemen dıyorum hey allahaım sen olmayan aklıma mukayyet ol:26:
benım cıkmam gerek ya meddcezırımde gelmedı oda cok yoruluyo bu satte kadar hala calısıyo evdedegelır belkı sımdılerde
tatlı ruyalar hepınıze bıtanelerım yarın gorusuruz artık
SIZI ÇOOOKKK SEVİYORUMMMM
süper zekaam benimmm
öv öv bizimkileri n hepisiciği doğru sonuctabutuk topıkçe en hamarat gelınlerızzzz
bitanelerim benimki yeni geldi .çok yorgunmuş yatalım diyo.işten çıkıp yenı actıgı iş yerıne geçiyo çalışıyo adam ama ya bu abılerı olmasa işte desteklıyeyım.offff onu boyle yorgun gordukcede kendıme kızıyorum sonrada yumusama hemen dıyorum hey allahaım sen olmayan aklıma mukayyet ol:26:
benım cıkmam gerek ya meddcezırımde gelmedı oda cok yoruluyo bu satte kadar hala calısıyo evdedegelır belkı sımdılerde
tatlı ruyalar hepınıze bıtanelerım yarın gorusuruz artık
SIZI ÇOOOKKK SEVİYORUMMMM
süper zekaam benimmm
öv öv bizimkileri n hepisiciği doğru sonuctabutuk topıkçe en hamarat gelınlerızzzz
Rabbim birde evlat sahibi olmayi nasip ederse Allahimdan daha ne isteriz o zaman hersey tamam olur
allah yardimcii olsun allah kolaylik versin esine...senin desteginle ayakta..sensiz olamaz yapamaz zaten...habibtem benim git kocacigina sikica saril ve uyu...hersey guzel olsun mutlu olsun herkess...bizde seni cok seviyoruzzzz...kimseye laf vermeleyelim bizim bu durumumuza sevinen insanlar var...bu sevinen insanlari biz sevmiyoruz...o yuzden hepp mutlu ve guleryuzlu oluyoruz...biraz daha catlasinlarr
kizlarim bende yavastan cikim müsadenizle...
hepinize iyi geceler tatli rüyalar...allaha emanet olun sabah mutlu uyanin
kizlarim bende yavastan cikim müsadenizle...
hepinize iyi geceler tatli rüyalar...allaha emanet olun sabah mutlu uyanin
ben yalniz kaldimmmmm herkes cikiyor muneyse bende birazdan cikicam calisma var dun ku catlatma ignesinden sonra yapmak gerekiyormus...bakalim hayirlisi olsun opuyprum seni tatli ruyalar habibtem...hayirli haberlel geleceksin ins senin icin dua edecem seni cok cok cok optummm
gurbetkizim hosgeldin
ben yalniz kaldimmmmm herkes cikiyor muneyse bende birazdan cikicam calisma var dun ku catlatma ignesinden sonra yapmak gerekiyormus...bakalim hayirlisi olsun opuyprum seni tatli ruyalar habibtem...hayirli haberlel geleceksin ins senin icin dua edecem seni cok cok cok optummm
hosbulduk canim herkes dagilmis galiba.. ben bugun pek pc basinda oturmadim siddetli bi bas agrim oldugu icin ama duramiyom ki size bakamdanda
hosbulduk canim herkes dagilmis galiba.. ben bugun pek pc basinda oturmadim siddetli bi bas agrim oldugu icin ama duramiyom ki size bakamdanda
butun calismalara son gaz devam insallah seninde mujdeli haberini aliriz canim
gecmis olsun tatlim...agri kesici alsaydin...bugun cok sessizdi burasi..
Gecmis olsun canim havalar cok soguk o yuzden olsa gerek SIKI giyin basindanda usutme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?