Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah tatlimmm..allahim kucaklarimizi bos birakmasin,,.bebislerle dolsursunn

Amin canim amin bakalim bu ayda su sogan kurunu deniyelim insallah oda vesile olmus olurda seviniriz Rabbim su guzel mubarek geceler yuzu suyu hurmetine hepimizin kucagini hayirli evlatlarla doldurur insallah bizde calismalara baslayacagiz insallah sonu guzel olur canim

burda insanin yapacagi baska ne varki hem soguk hem karanlik ruh gibi geziyoruz sen yinede kendine dikkat et canim bizler bebis sahibi olacagiz herkesten iki kat fazla dikkat etmemiz gerekir

burda insanin yapacagi baska ne varki hem soguk hem karanlik ruh gibi geziyoruz sen yinede kendine dikkat et canim bizler bebis sahibi olacagiz herkesten iki kat fazla dikkat etmemiz gerekir

Evet ben ne kdar kat kat giyinsem yine ve yine usuruyorum ha :)) yarin okul var hic gidesim yok bol yatasim var ,iki uc gecedir kalkiyorum geceleri nedense... soguktan bencede bakalim...

Evet ben ne kdar kat kat giyinsem yine ve yine usuruyorum ha :)) yarin okul var hic gidesim yok bol yatasim var ,iki uc gecedir kalkiyorum geceleri nedense... soguktan bencede bakalim...

insallah hamileliktendir canim gununede az kalmis sende mujdeli haberleri verenlerin arasinda olursun insallah canim Gurbetkizim ben sana birsey soracagim sen burda eczaneden hic yumurtlama testlerinden aldinmi daha dogrusu burda varmi hic haberim yokda belki sen biliyorsundur

Insallah canim. umutlu olarak dusunuyorum insallah hamileyim diyorum icimden hayirlsi bakalim , hayir canim hic almadimda var ama burda ben sana danimarkaca ismini yazisiyim isvec cede nerdeyse ani ismi galiba æggeløsning test deniyor.

Insallah canim. umutlu olarak dusunuyorum insallah hamileyim diyorum icimden hayirlsi bakalim , hayir canim hic almadimda var ama burda ben sana danimarkaca ismini yazisiyim isvec cede nerdeyse ani ismi galiba æggeløsning test deniyor.

Tamam canim bir soruyum eczahaneye insallah hamilesindir canim benim sen ne kadardir bekliyordun Gurbetkizim

Tamam canim bir soruyum eczahaneye insallah hamilesindir canim benim sen ne kadardir bekliyordun Gurbetkizim

canim sor bi ama var yani eminim.. Ben bir seendir bekliyorum ama ben gecen sene evlendim 3-4 ay korundum gecen sene 10caydan ihtibaren korunmayi biraktik ben hap kulaniyorum dogum kontrol hapi onun etkisinden cikmasi 3-6 ay arasi surer diyorlar burda.. yani anliyacagin 2011 10 caydan beri istiyoruz ..

Alppin canim sen ne kadar zamandir bebek istiyorsun bildigim kadariyla sende yurt disindasin

ben 1 senedir evliyim hatta 13 aylik diyim ben buna...10 aydir istiyoruz...esimin yaninda degildim 3 ay ayri kaldik...annemin vefati bazi sorunlar oldu hep stres icindeydimm..olmadi...esimin yanina geldikten sonra hamile kaldim...ama dusuk yaptim..daha sonrada olmadim dusuk yapali 5 ay oldu ama hala tik yok...bu ay catlatma ignesi yapildi clomid ictim..yumurta takibi esimin de degerlerine bakildi...oyle oldu...bakalim bu ay neler olacak..kizlar sogan suyu mucize bir kur..yapmanizi oneriyorumm...sen kendini anlat

Anladim canim bende 1 senedir istiyorum 3 yillik evliyim ben degilde esim korundu hicbir sorun olmamasina ragmen olmadi her ay yeni bir umutla yasiyoruz iste insallah bu sefer mujdeli haberi alirsin canim gunune az kalmis hic test yaptinmi

Öncelikle basin sagolsun ve Allah rahmet eylesin canim Annenin mekani cennet olur insallah seni anliyorum cunku bende babami kaybettim butun ölmuslerimizin mekani cennet olsun insallah ben 3 yillik evliyim canim 2 yil esim korundu son 1 yildirda cocuk icin ugrasiyoruz ama hicbir sorun olamamasina ragmen olmadi sogan kurunu gercekten denemek istiyorum sen biliyormusun Alppin SOGANIN zarini cikaracakmiyiz kaynatirken yarin baslayacagimda

Anladim canim bende 1 senedir istiyorum 3 yillik evliyim ben degilde esim korundu hicbir sorun olmamasina ragmen olmadi her ay yeni bir umutla yasiyoruz iste insallah bu sefer mujdeli haberi alirsin canim gunune az kalmis hic test yaptinmi

Insallah canim bu sefer ayari tutturmusuzdur:)))
Yok test islerine girmem suan ve yapmma insani baya yikiyor oyle seyler, ben umutluyum ama hayalkirikligina ugramak istemiyorum test yuzunden, yazin 15 gunlugune tr gitmistim hava degisikliginden mi niye 2 gun gec geldi , bir kac gun daha bekliyim dedim ustelik birde sadicim 2 gun gecikmeyle geldi o yuzden o test konusu gecikmemden bir hafta sonra yaparim.. insallah canim en yakin zamanda hepimiz hamis kaliriz

tatlimmm ibrahim saracoglu yaz google yada sogan kuru yaz heryerse cikar..ben biliyorummm soganin kabugunu cikarip 4 veya 6ya boluyorsun o sekilde kaynatip suyunu iciyorsun,..aama adetten 1 hafta sonra 15 gun boyunca iciyorsun...aritilmis suyu kaynatiyorsun (2 bardak)sogani atiyorsun 5 dakika kaynatiyorsun..ilik iciyorsun tatlim...gunde 2 defa yapiyorsun bunu.seninde basin sagolsun tatlim...8 ay once kaybettim melegimi...mekanlari cennet olsun...cok zor bir durummm..bebegim olsun kiz olsun ismiyle yasatacam allahim nasip ederse

insallah canim insallah Rabbim istedikten sonra olmayacak hicbirsey yok umudunu kaybetme

Allah razi olsun canim Allahim gönlune göre verir insallah canim ve sende annenin ismini yasatmis olursun eminimki senden cok guzel anne olacak ayyy dusunmesi bile ne kadar guzel oluyor bazen ruyalarimda cocuk emzirdigimi goruyorum uyandigimda bile etkisinden uzun sure kurtulamiyorum birde gercek olsa Leyla Leyla gezerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…