- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.721
insallah tatlimmm..allahim kucaklarimizi bos birakmasin,,.bebislerle dolsursunn
sagol canim .. Batima 2-3 gun kalmis agri kesicide atmak istemiyorum bu yuzden .. belki adettim gelecek ondanda agriyabilir diye dusunuyorum ama bilemiyorum..
sagol canim , aynen havalar soguk havalar yuzunden sersem gibiyim eve geldim mi kendimi yataga atiyorum direk . sIkI giyinmeye bakiyorumm
burda insanin yapacagi baska ne varki hem soguk hem karanlik ruh gibi geziyoruz sen yinede kendine dikkat et canim bizler bebis sahibi olacagiz herkesten iki kat fazla dikkat etmemiz gerekir
Evet ben ne kdar kat kat giyinsem yine ve yine usuruyorum ha :)) yarin okul var hic gidesim yok bol yatasim var ,iki uc gecedir kalkiyorum geceleri nedense... soguktan bencede bakalim...
insallah hamileliktendir canim gununede az kalmis sende mujdeli haberleri verenlerin arasinda olursun insallah canim Gurbetkizim ben sana birsey soracagim sen burda eczaneden hic yumurtlama testlerinden aldinmi daha dogrusu burda varmi hic haberim yokda belki sen biliyorsundur
Insallah canim. umutlu olarak dusunuyorum insallah hamileyim diyorum icimden hayirlsi bakalim , hayir canim hic almadimda var ama burda ben sana danimarkaca ismini yazisiyim isvec cede nerdeyse ani ismi galiba æggeløsning test deniyor.
Tamam canim bir soruyum eczahaneye insallah hamilesindir canim benim sen ne kadardir bekliyordun Gurbetkizim
Alppin canim sen ne kadar zamandir bebek istiyorsun bildigim kadariyla sende yurt disindasin
canim sor bi ama var yani eminim.. Ben bir seendir bekliyorum ama ben gecen sene evlendim 3-4 ay korundum gecen sene 10caydan ihtibaren korunmayi biraktik ben hap kulaniyorum dogum kontrol hapi onun etkisinden cikmasi 3-6 ay arasi surer diyorlar burda.. yani anliyacagin 2011 10 caydan beri istiyoruz ..
ben 1 senedir evliyim hatta 13 aylik diyim ben buna...10 aydir istiyoruz...esimin yaninda degildim 3 ay ayri kaldik...annemin vefati bazi sorunlar oldu hep stres icindeydimm..olmadi...esimin yanina geldikten sonra hamile kaldim...ama dusuk yaptim..daha sonrada olmadim dusuk yapali 5 ay oldu ama hala tik yok...bu ay catlatma ignesi yapildi clomid ictim..yumurta takibi esimin de degerlerine bakildi...oyle oldu...bakalim bu ay neler olacak..kizlar sogan suyu mucize bir kur..yapmanizi oneriyorumm...sen kendini anlat
Anladim canim bende 1 senedir istiyorum 3 yillik evliyim ben degilde esim korundu hicbir sorun olmamasina ragmen olmadi her ay yeni bir umutla yasiyoruz iste insallah bu sefer mujdeli haberi alirsin canim gunune az kalmis hic test yaptinmi
Insallah canim bu sefer ayari tutturmusuzdur:)))
Yok test islerine girmem suan ve yapmma insani baya yikiyor oyle seyler, ben umutluyum ama hayalkirikligina ugramak istemiyorum test yuzunden, yazin 15 gunlugune tr gitmistim hava degisikliginden mi niye 2 gun gec geldi , bir kac gun daha bekliyim dedim ustelik birde sadicim 2 gun gecikmeyle geldi o yuzden o test konusu gecikmemden bir hafta sonra yaparim.. insallah canim en yakin zamanda hepimiz hamis kaliriz
insallah canim insallah Rabbim istedikten sonra olmayacak hicbirsey yok umudunu kaybetme
tatlimmm ibrahim saracoglu yaz google yada sogan kuru yaz heryerse cikar..ben biliyorummm soganin kabugunu cikarip 4 veya 6ya boluyorsun o sekilde kaynatip suyunu iciyorsun,..aama adetten 1 hafta sonra 15 gun boyunca iciyorsun...aritilmis suyu kaynatiyorsun (2 bardak)sogani atiyorsun 5 dakika kaynatiyorsun..ilik iciyorsun tatlim...gunde 2 defa yapiyorsun bunu.seninde basin sagolsun tatlim...8 ay once kaybettim melegimi...mekanlari cennet olsun...cok zor bir durummm..bebegim olsun kiz olsun ismiyle yasatacam allahim nasip ederse
insallah canim ....Ben yavas yavas musade istiyim... kendine iyi bak canim. sen isvecin neresinde kaliyordun?
Ben luleådayim sana cok uzaktayim canim
Evet baya uzagiz sen isvecin en ust taraflarindasin..
Evet canim simdilik burdayiz ama unv icin stockholm taraflarina gececigiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?