Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkesler gittigine göre bende gideyim hepiniz guzel ruyalar görun canlarim öpuldunuz yarin guzel haberler duymak umidiyle öpuldunuz

ayyyy ne gìcık insanlarrrr
coksukur kaynim ve eltim yok:52
aminnnnnnnnnnnn canimmmmn
Tirnak yiyenin cocugu olmaz diyelimde kimse yemesinnnn
ayyy süpermişşş
Anladim canim bende 1 senedir istiyorum 3 yillik evliyim ben degilde esim korundu hicbir sorun olmamasina ragmen olmadi her ay yeni bir umutla yasiyoruz iste insallah bu sefer mujdeli haberi alirsin canim gunune az kalmis hic test yaptinmi
hap kullaninca hamilelik zorlasiyo derlerdi bence hurafe tatlim.benimde 5yil esim korundu ama 5 ay bitti tık yok.
Gunaydın sayfammm

gunaydin canimmmmm

scorpionsummmm az once dua ediyorudum anneme...senin abin icinde dua ettim habibtemm...allahimmm nur icinde uyusunlar,..

ALPPINMMM.. canmm benimm.. anneni kaybedeli henüz yakın bi zaman olmus..yazdığından okumustum..Rabbim yardım eylesin çok zor..
bana acının en koyusu nedir diye sorsalar ? kesinlikle bunu derdim..
bnde Annemi kaybedeli şööyyle bi geçmisime bakıyorum da, 2000 senesinin nisan ayında ağır bi hastalık (rahim kanseri + mide kanaması) sonucu kaybettimm.
evlilgim daha yeni olmasına rağmen o zaman, kendi evliliğimi unuttum, çocuk istemeyi 1-2senedir istiyodum, onu bıraktım.. annemin acısı yaktı beni..
onu öyle acılar içinde görmek insanı öyle derinden yaralıyor ki..hani bakıyosun, elinden geleni yapıyosun,.yinede olmayınca yeminle kahroluyuosun..
o zamanlar annemin yanında hastane de bile kaldım refakatçi olarak 6gün ama, ne doktoru dktor, ne temizlik yapan kisi.. bile terör estiriyodu sanki..
ben ozmnın cahili, ama yinede annem için kaldım, kalıcak kimse yokdu o an için..yine olas yine kalırdım sırf annem için, ama bu kez oradakilere haddini bildirirdim..bunca yıpranmışlıkla..kendilerini ne sanıyosalar, hastaymış, onun yanında kalan kisiymis.. umurlarında değil..
yok prof hocalar hasta bakıcaklar,. bütün refkatçileri aşşa kata indirdiler, var belki 4-5kat aşşağı..annem diyo kızımı göndermeyin, ben suyumu bile alıp içemiyorum..
kim dinliyo seni ? herkes aşşa ..! ben gözüm arkada aşşa indim merak ediyrm bi yandan,yarım saat geçti.. anam bi baktım annem asansörden beri geliyo.. ayıla bayıla..girdim koluna zor bi hal götürdüm yatağına ama nasıl sinirleniyrum..annem desen söyleniyo..ne vardı sanki dursaydınız..?
annem bi keresinde sancım çok var dktoru çağır dedi.. gittim yanına..
-annem rahatsızlandı bi bakar mısınız sizi çağırıyo dedim.
-- neyi var annenin diyo..
lann öküzün oğlu, derdime çare olsam ben kendim de yapardım, senin pert yüzüne hasret değildim..
ama yeminle o dktarada neler geçirdim içimden, kmbilir smdi ne hali vardır.
---
nyse hastaneden çıkardılar evde bakıyoz fln..
elinden geleni yapıyosn yine olmuyo ya, çok söyledim o zamanlar.,
---Allahım annemi bize bağısla, çok sıkıntılar çekiyo, daha fazla çekmesin nolur.. bebeğim olmasın ama yeter ik annem yaşasın, bitsin artık şu skınıtıları...
diye içimden çok dua ettim.. artık bilmiyorum.. o zamanlar bu söylediğim ne yerine geçtiyse, smdi ne annem var, ne bir bebeğim..
herkesin annesi kendine özeldir..
ama tanısaydınız benim annem nur yüzlü, melek kalpliydi..ama yılların geçmesi nedeniyle, insanın kaybetmenin acısı içinde kor kalıyo..
benim derdim bitmez ALPPINMMM..
benim acım birken , iki oldu.. yani iki acımı çeke çeke bu zamana geldim..
Allahım yardımcın olsun bitanem.. biliyorum çok zor ..her zaman dualarımda olucaksınız ..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım dün gece çok kötü oldum istifar etmekten uyuyamadım bir türlü şuanda da miğdem hala bulanıyo ve ağrıyo yanma var kasıkalrımda ağrıyo napsamki test alsam mı?

birde EL-MUSAVVİR (şekil ve suret veren)
Günde 336 defa '' Ya Musavvir'' Diyen kimse maksat ve meramına ulaşmış olur.
çocuğu olmayan bir kadın 7 güne kadar oruç tutarak Allahın ''Ya Halik ,Ya Bari,Ya Musavvir'' isimlerini 21 defa okuyarak su ya üfler ve bu suylada orucunu açarsa onun çocuğu Allahın izni ile olacaktır.
Diye birşey varmış isterseniz meryem suresini okuduğunuz suya bunuda ilave edin.Hayırlısı olsun inşallah AMİN...

---
Bunu dua topiğinde bulmustum geçen gün, yine buraya koyayım dedim, belki yapabilecek olan arkadaslar varsa..
bende bgünden itibaren oruca niyetlendim, bir hafta tutacğım burada yazıldığı gibi..okuncak dualar var.
zaten Meryem Süresini okuyorum sabah namazlarımdan sonra, Rabbim kabul eylerse, bunu da yapayım, artık ne duyuyorsam burada yapmaya çalısıyorum..yapıyorum da..artık takdiri ilahi...ne zaman kısmet olur bilinmez ..
ama dualarımda söylerken, sizleri de ihmal etmiyorum..
bana bütün destek olan burada ki canlarıma da, hayırlısınla banada nasip eyle diyorum her zaman..
sizler benim canlarımsınız, biilyorum kendimi üzdüğüm kadar sizi de etkiliyorum.. bunun için çokk çok çok özr diliyorum hepinizden..
sizler iyi ki varsınız, canlarımm benimmm ..
ben smdi kalkayım okuncak dualarım var.. sizleri seviyorummm..

Son düzenleme:
batın 15 mıydı canım :44:batın gelene kadar bekle geçtiği gıbı hemen yaparsın bazen regl oncesıde olabılıyo üşütmeyle bırlıkte..ama inşallah meleğinin belirtileridir

umdum rabbım annecının mekanını cennet etsın allah rahmet eylesın senınde basın sagolsunn..rabbım sabır versınn

Allahim buyuk sabir versin canim Allah rahmet eylesin

bencede hurafa scorpionsum mesala benide korkuttular dr söyledim kesinlikle öyle bisey yok sende yada esinde bi sorun yoksa hap kisir yapmaz dedi..bende güvendim tam 5 yil hapla korundumbiraktim ve 3 yil icinde 5 hamileligim var hicde zorlanmadim hamile kalmakta sükür

ama simdi ise kulanmak yasak iki yil önce kan pihtilasmasi ögrendim bu hastalikta kulanilmiyo...simdi ise korunmayi bile beceremiyorum hapta yasak..ne güzel onunla korunuyodum..hem bana cokta iyi geliyodu cildimi bebek gibi yapiyodu...simdi ise regl yaklasinca bi kac sivilce cikiyo sinir oluyorum

thb83 üm ve hayalotum burdamisiniz kuzucuklar

sükür kk düzelmis ama bende halen niye takilma var yaw

Son düzenleme:
Bende ayni seyi erkek icinde duydum sperm kalitesini dusuruyormus artik ne kadar dogru bilmiyorum canim

umudum rabbim seni yolundan ayirmasin...öyle inanclisinki insallah rabbim emeginin karsiligini verecek ben buna inaniyorum

Burdayimmmmm gune sogan kurunu icerek basladim o kadarda kötu degildi evet kk duzelmis dun o kadar stem ettik ki dayanamamislar

niyeyse bende takilmalar var biraz bi donuyo site

iyi etmisin kuzum sen dene valla ben cok faydasini gördüm cok hamile kalanida duydum..sükürler olsunki tadini begenen birini buldum herkes tadindan sikayetci cünkü...bende seviyorum tadini...ama ara vermeden yap pes etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…