Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için ve kolay hamile kalmak icin...

İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın.
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir.
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.reglin bitince 7.gün baslaniliyo.ama ben reglim bitince hep 3.gün basladim...ve reglin 18.gününe kadar ictim ve biraktim...

ben hazir aldigim suyla yaptim..ictikten sonra en az 20 dk bisey yeme...abah aksam yada sabak öglende yapabilirsin....

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu

Son düzenleme:

Evet canim bendede donma oluyor ayy insallah bende faydasini görurum yok yok pes etmek yokkkkk sonucu alana kadar Allahin izni ile yapacagiz artik bu arada gercekten tadi o kadarda kötu degil yani icilmeyecek gibi degil kiiii ben öyle herseyi yiyip icen biride degildim ama sogan kurunden etkilenmedim hem pskoljik olarakta faydasinin olacagini dusunuyorum

kuzum benim zaten öyle faydasini olacagini düsünerek icersen bencede olur.....yaw bende anlamiyorum bizim kizlara dedim hicbiri yapamadi tadi cok kötü dediler..valal ben normal bi su gibi iciyorum ...hergün olsa su yerine icerim

bende yapayım canımm cok saol bi de ben dün naptım bi bilsen, arkadaşlar işyerinde tutturdular hadi bi test yap,sanki hamile gibisin diye yaptm ve sok tek çizgi cıktı 5 dk beklemeden attık acaba çıkmışmıdır dye düşünüyom şmdi...

katrem ama niye hemen attilar ki....günün geldiyse bi tekrar yap istersen hemende atilmazki cöpe...

kuzum benim zaten öyle faydasini olacagini düsünerek icersen bencede olur.....yaw bende anlamiyorum bizim kizlara dedim hicbiri yapamadi tadi cok kötü dediler..valal ben normal bi su gibi iciyorum ...hergün olsa su yerine icerim

Valla tadi kötu degil ya bende ilk basta tadirgin oldum ama sogani suyun icine attiktan sonra gelen koku bile icimi rahatlatti o rahatliklada guzel guzel ictim haklisin faydasinin olacagini dusunerek icmek dahada guzel sonuc verir insallahhhhhh

doru asla gitmezdi..onda hep böyle oluyo online gözüküyo ama degil

anlamayan biri olsa küser bu kiz bi selam bile vermeden gitti diye..ama biz cözdük olayi

Burda sanki herkes birbirini yillardir taniyormus gibi oluyor ne kadar guzel birsey ya icini rahat acabiliyorsun dertlesiyorsun stresin azaliyor cok seker birseyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…