Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Burda sanki herkes birbirini yillardir taniyormus gibi oluyor ne kadar guzel birsey ya icini rahat acabiliyorsun dertlesiyorsun stresin azaliyor cok seker birseyyy

thb83 üm öyle valla..mesala bazen bi kac yere hemen girip biseyler yaziyorum ama sürekli yerim burasi...hem birbirimizden cok seyde ögreniyoruz

kaynana elti,görümce ,kayin ,koca rahatlikla bunlar hakkindada konusup rahatliyoruz

Ben bu ay bir umutla sogan kurune basladim iste reglim yeni bitti umutlat öbur aya kaldi Birde bakiyormusuz su sogan kuru sebep oluyormus hamile kaliyormusum o zaman belki herkesssss hemen baslar

yaw insalalh kalda su bizim kizlarada örnek ol thb83 ümyoksa inandiramayacam bu yavrukuslara

Ben bu ay bir umutla sogan kurune basladim iste reglim yeni bitti umutlat öbur aya kaldi Birde bakiyormusuz su sogan kuru sebep oluyormus hamile kaliyormusum o zaman belki herkesssss hemen baslar

ah ah inş olur canım benim şöle paylaşırız sevinçle birbirimize ne güzel olurr:)) kızlar,yasak hayalim ben çıkıyorum eve gidicem çok çok öpüyorum beni aranıza aldığınız ve dinlediğiniz için çok çok tşk allahım hep yüreklerinizdekini versin inş öptüm bi sürü bi sürü grş..

katrem ve thb83 üm su avarariniza güzel bi resim koysanizda öyle bos durmasa o bölüm..

Son düzenleme:
yaw insalalh kalda su bizim kizlarada örnek ol thb83 ümyoksa inandiramayacam bu yavrukuslara

Ayyyyyy nsallah o zaman kizlarin hepsi siraya girer ve bizlerde burda hamis hamis sohbet ederizzzz insallah yasakhalim insallah o kadar cok ihtiyacim varkiiiiiiiii gunluk duami yapiyim ben yine Allahim butun guzel annelerimizin kucagini ikizle doldur Rabbimmmmmmm Aminnnnnnnnnn diyelimmmm

kuzum sende bizim aramiza katildigin icin tesekkür ederiz..hemen isindik sana

bende cikacam cok takilma oluyo sinirleniyorum insallah aksam düzelir...

insallah olacak canim benim insallahrabbim bundan sonra bebislerimizide konusmayi nasip etsin....

INSALLAHHHHH canim benim hepimiz en kisa zamanda kocagimizi bebislerle doldururuz

kuzum benim zaten öyle faydasini olacagini düsünerek icersen bencede olur.....yaw bende anlamiyorum bizim kizlara dedim hicbiri yapamadi tadi cok kötü dediler..valal ben normal bi su gibi iciyorum ...hergün olsa su yerine icerim
vallahi burada olsa ben icecemmm...tadi da kotu degil benceeee
kaynana elti,görümce ,kayin ,koca rahatlikla bunlar hakkindada konusup rahatliyoruz
hahahaha benim esas oglandan cektigimi bazende esimle olan tartismalarimi burada yazarak rahatliyorummm
kuzucuklarim alalha emanet olun görüsene kadarbende bi cikim

habibtem insa hayirli haberlelr geleceksinn buna inaniyorumm seni cok opuyprummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…