- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.781
Burda sanki herkes birbirini yillardir taniyormus gibi oluyor ne kadar guzel birsey ya icini rahat acabiliyorsun dertlesiyorsun stresin azaliyor cok seker birseyyy
Burda sanki herkes birbirini yillardir taniyormus gibi oluyor ne kadar guzel birsey ya icini rahat acabiliyorsun dertlesiyorsun stresin azaliyor cok seker birseyyy
hoşbulduk canım benim evet saolsun hemen yazdısende durumlar nasıl??
Ben bu ay bir umutla sogan kurune basladim iste reglim yeni bitti umutlat öbur aya kaldi Birde bakiyormusuz su sogan kuru sebep oluyormus hamile kaliyormusum o zaman belki herkesssss hemen baslar
aynen canım baska bu şekilde rahat olabildiğin bi yer yok
Kesinlikle ben buraya katildigimdan itibaren daha pozitif dusunmeye basladim herseyi stresten biraz daha uzak oldum
Ben bu ay bir umutla sogan kurune basladim iste reglim yeni bitti umutlat öbur aya kaldi Birde bakiyormusuz su sogan kuru sebep oluyormus hamile kaliyormusum o zaman belki herkesssss hemen baslar
yaw insalalh kalda su bizim kizlarada örnek ol thb83 ümyoksa inandiramayacam bu yavrukuslara
ah ah inş olur canım benim şöle paylaşırız sevinçle birbirimize ne güzel olurr:)) kızlar,yasak hayalim ben çıkıyorum eve gidicem çok çok öpüyorum beni aranıza aldığınız ve dinlediğiniz için çok çok tşkallahım hep yüreklerinizdekini versin inş öptüm bi sürü bi sürü grş..
Ayyyyyy nsallah o zaman kizlarin hepsi siraya girer ve bizlerde burda hamis hamis sohbet ederizzzz insallah yasakhalim insallah o kadar cok ihtiyacim varkiiiiiiiii gunluk duami yapiyim ben yine Allahim butun guzel annelerimizin kucagini ikizle doldur Rabbimmmmmmm Aminnnnnnnnnn diyelimmmm
thb83 üm öyle valla..mesala bazen bi kac yere hemen girip biseyler yaziyorum ama sürekli yerim burasi... hem birbirimizden cok seyde ögreniyoruz
ah ah inş olur canım benim şöle paylaşırız sevinçle birbirimize ne güzel olurr:)) kızlar,yasak hayalim ben çıkıyorum eve gidicem çok çok öpüyorum beni aranıza aldığınız ve dinlediğiniz için çok çok tşkallahım hep yüreklerinizdekini versin inş öptüm bi sürü bi sürü grş..
bende başlıcam kızlar sizle
kuzucuklarim alalha emanet olun görüsene kadarbende bi cikim
vallahi burada olsa ben icecemmm...tadi da kotu degil benceeeekuzum benim zaten öyle faydasini olacagini düsünerek icersen bencede olur.....yaw bende anlamiyorum bizim kizlara dedim hicbiri yapamadi tadi cok kötü dediler..valal ben normal bi su gibi iciyorum ...hergün olsa su yerine icerim
hahahaha benim esas oglandan cektigimi bazende esimle olan tartismalarimi burada yazarak rahatliyorummmkaynana elti,görümce ,kayin ,koca rahatlikla bunlar hakkindada konusup rahatliyoruz
kuzucuklarim alalha emanet olun görüsene kadarbende bi cikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?