Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sahte hayalotum burdaymis kayboldu cünkü
o ben değildim canbonum yeni çıkmıştım demekki:26::26:bundan sonra her çıktıgımda tekrar gırıp cıkmam gerek demekkı anca gorusebılıyoruzzz
Evet öyleymis gercegi bizi görup selamini vermeden gitmezdiii
haklısın bende aynen katılıyorum
doru asla gitmezdi..onda hep böyle oluyo online gözüküyo ama degil

anlamayan biri olsa küser bu kiz bi selam bile vermeden gitti diye..ama biz cözdük olayi
canbonlarımmm sizi gorupte gıden bu papaz karı gıbı olsunnn
nasilsiniz hatunlarrrrrr

iyiyim bitanem sen nasılsın habıbtem agrın varmı

hayalotummmmmmmmmmmmmmm hg habibtem nasilsin bugun...agrim falan yokta cok usuyorummm...agrim arada oluyor habibtem ama hemen geciyorr

hayalotummmmmmmmmmmmmmm hg habibtem nasilsin bugun...agrim falan yokta cok usuyorummm...agrim arada oluyor habibtem ama hemen geciyorr

olmamasına sevındım habıbtemhastamı olcan Acaba:26:dıkkatlı ol çalışmalarıda aksatma
benım bıraz işim cıktı habıbtem konusuruz oldumu
opuyorummm

umudum canimm Allah annecigine rahmet etsin mekani cennet olsun insallah.Allpincigimin annesininde
bizi yasadigimiz acilar olgunlastirdi kizlar.Rabbim beterinden korusun herkesi.
umut cnm bende senin yaptigini yaptim.kazdan sonra abim yogun bakima girince Allahim dedim ven evlat sevgisini tatmadim daha.Anne babama bu aciyi tattirma.evladim olmasa da abim yasasin dedim.cok yanlisti tabi ama o anki psikolojiyle insan elindekini yitirmej istemiyo.sonucta sahip olmadigin seyin acisini da tam anlayamiyor insan..

evet yasadiklarimin beni olgunlastirdi...ama cocuk ruhumu kaybetmedim...bir bebegimin olmasini cok istiyorumm annemin ismiyle yasayacak...cok istiyoruz diye sanirim olmuyor...allahima sigindim bekliyorumm...hersey gonlumuzce olsun kizlar,..annnelerimizin ve abinin mekani cennet olsun..cok aci bir sey kaderimizde bunu yasamka varmis..bizi biryerlerden izliyorlar..onlarin sevgileri hep yuregimizde..kimsenin dolduramayacagi bir sevgi bu...nur icinde uyusunlar

Benim arkadasim doktora sormus prezervatifin zarari varmi diye oda uzun sureli kullanimlarda spermin hizini yavaslattigini söylemis bilmiyorum ne kadar dogru canim
cnm valla bunu hic duymadim.an zaten sperm her 70gunde yenide vucut tarafindan uretilen bisey.doktorum hareketlilik dalgalanma gosterir herzaman dedi bize.bu ay hizli bidahaki ay yavas olabilirmis.etkileyen faktorler varmis ama prez. icin ole bisey demedi yanii.biliyo 5 yil kullandik cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…