- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.801
katrem ve thb83 üm su avarariniza güzel bi resim koysanizda öyle bos durmasa o bölüm..
nasilsiniz hatunlarrrrrr
o ben değildim canbonum yeni çıkmıştım demekki:26::26:bundan sonra her çıktıgımda tekrar gırıp cıkmam gerek demekkı anca gorusebılıyoruzzzsahte hayalotum burdaymis kayboldu cünkü
haklısın bende aynen katılıyorumEvet öyleymis gercegi bizi görup selamini vermeden gitmezdiii
canbonlarımmm sizi gorupte gıden bu papaz karıdoru asla gitmezdi..onda hep böyle oluyo online gözüküyo ama degil
anlamayan biri olsa küser bu kiz bi selam bile vermeden gitti diye..ama biz cözdük olayi
nasilsiniz hatunlarrrrrr
Hadi kolay gelsin ins ocak ayinda birsuru hamis haberi alirizzzzzz
hayalotummmmmmmmmmmmmmm hg habibtem nasilsin bugun...agrim falan yokta cok usuyorummm...agrim arada oluyor habibtem ama hemen geciyorr
olmamasına sevındım habıbtemhastamı olcan Acaba:26:dıkkatlı ol çalışmalarıda aksatma
benım bıraz işim cıktı habıbtemkonusuruz oldumu
opuyorummm
ALPPINMMM.. canmm benimm.. anneni kaybedeli henüz yakın bi zaman olmus..yazdığından okumustum..Rabbim yardım eylesin çok zor..
bana acının en koyusu nedir diye sorsalar ? kesinlikle bunu derdim..
bnde Annemi kaybedeli şööyyle bi geçmisime bakıyorum da, 2000 senesinin nisan ayında ağır bi hastalık (rahim kanseri + mide kanaması) sonucu kaybettimm.
evlilgim daha yeni olmasına rağmen o zaman, kendi evliliğimi unuttum, çocuk istemeyi 1-2senedir istiyodum, onu bıraktım.. annemin acısı yaktı beni..
onu öyle acılar içinde görmek insanı öyle derinden yaralıyor ki..hani bakıyosun, elinden geleni yapıyosun,.yinede olmayınca yeminle kahroluyuosun..
o zamanlar annemin yanında hastane de bile kaldım refakatçi olarak 6gün ama, ne doktoru dktor, ne temizlik yapan kisi.. bile terör estiriyodu sanki..
ben ozmnın cahili, ama yinede annem için kaldım, kalıcak kimse yokdu o an için..yine olas yine kalırdım sırf annem için, ama bu kez oradakilere haddini bildirirdim..bunca yıpranmışlıkla..kendilerini ne sanıyosalar, hastaymış, onun yanında kalan kisiymis.. umurlarında değil..
yok prof hocalar hasta bakıcaklar,. bütün refkatçileri aşşa kata indirdiler, var belki 4-5kat aşşağı..annem diyo kızımı göndermeyin, ben suyumu bile alıp içemiyorum..
kim dinliyo seni ? herkes aşşa ..! ben gözüm arkada aşşa indim merak ediyrm bi yandan,yarım saat geçti.. anam bi baktım annem asansörden beri geliyo.. ayıla bayıla..girdim koluna zor bi hal götürdüm yatağına ama nasıl sinirleniyrum..annem desen söyleniyo..ne vardı sanki dursaydınız..?
annem bi keresinde sancım çok var dktoru çağır dedi.. gittim yanına..
-annem rahatsızlandı bi bakar mısınız sizi çağırıyo dedim.
-- neyi var annenin diyo..
lann öküzün oğlu, derdime çare olsam ben kendim de yapardım, senin pert yüzüne hasret değildim..
ama yeminle o dktarada neler geçirdim içimden, kmbilir smdi ne hali vardır.
---
nyse hastaneden çıkardılar evde bakıyoz fln..
elinden geleni yapıyosn yine olmuyo ya, çok söyledim o zamanlar.,
---Allahım annemi bize bağısla, çok sıkıntılar çekiyo, daha fazla çekmesin nolur.. bebeğim olmasın ama yeter ik annem yaşasın, bitsin artık şu skınıtıları...
diye içimden çok dua ettim.. artık bilmiyorum.. o zamanlar bu söylediğim ne yerine geçtiyse, smdi ne annem var, ne bir bebeğim..
herkesin annesi kendine özeldir..
ama tanısaydınız benim annem nur yüzlü, melek kalpliydi..ama yılların geçmesi nedeniyle, insanın kaybetmenin acısı içinde kor kalıyo..
benim derdim bitmez ALPPINMMM..
benim acım birken , iki oldu.. yani iki acımı çeke çeke bu zamana geldim..
Allahım yardımcın olsun bitanem.. biliyorum çok zor ..her zaman dualarımda olucaksınız ..
cnm valla bunu hic duymadim.an zaten sperm her 70gunde yenide vucut tarafindan uretilen bisey.doktorum hareketlilik dalgalanma gosterir herzaman dedi bize.bu ay hizli bidahaki ay yavas olabilirmis.etkileyen faktorler varmis ama prez. icin ole bisey demedi yanii.biliyo 5 yil kullandik cunkuBenim arkadasim doktora sormus prezervatifin zarari varmi diye oda uzun sureli kullanimlarda spermin hizini yavaslattigini söylemis bilmiyorum ne kadar dogru canim
layla hosgeldin habibteeeee
kimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
kimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
hadi hayırlısı inş bende bi gün yazarım buraya hamileyim diye.bende yarın test yaptıracam.inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?