- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.821
inşş pozitif çıkar canım seninkide
hadi hayırlısı inş bende bi gün yazarım buraya hamileyim diye.bende yarın test yaptıracam.inşallah pozitif çıkar
ayy inşallah rabbim sanada nasip eder.kan testi mi yaptırcan
her aya umutla başlıyoruz zaten, inşallah bu ay umutlarımız gerçek olur da biz de anne adayı oluruz
inşallah yaa ewet kan testi yaptıracam.idrarda negatif çıktı ama bugün 39.gün adet olmadım hala.soğan kürü uyguladım bu ay.
hadi hayırlısı inşallah rabbim hevesini boşa çıkarmaz dualarım seninle sağlık ocağına mı gidcen
allah razı olun.sağlık ocağına gidecem.hem daha yakım hem daha tenha oluyo.
oyyyy teyzesinin kuzusu yasakhayalimmmmmm hayirlisiylaaa kucagina alacaksin buna gonulden ionaniyorum...senin adina cok sevindimm...oyyy kalbini sevsinler onun...teyzesi yer yerallahim bizede bu duyguyu yasatsinn...hersey gonlunce olsun habibtem...seni cok seviyorumm..karinindaki o findigida...
iyi aksamlar burda online olan yavrukuslar...
kuzucuklar yeni geldim dr...hemen bisey yemeden ne size durumu bildirim dedim
bebis rabbimin izniyle ve sizlerin duasiyla 6 haftalik olmus..kalp atisi cok güzel dedi doktorum.....
ama tabiyki riskim gecmedi....dr bile kalp atisini gördügüm halde sevinmedigimi farkedince demi sen kucagina alana kadar inanmayacak ve sevinmeyeceksin dedi sonrada cok haklisin dedi... eger allahimin izniyle bi sorun cikmazsa dr ayin 21 de yilbasi tatiline ayriliyomus o yüzden 02.01.2013 randevu verdi..tabi cok kanamam ne olursa ayin 21 den önce gel dedi simdilik benden haberler böyle canlarim benim.....rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucaginida bos koymasin
ayyy çok sevindim teyzesi onun o kalp atışlarını yer yer masallah canım..inşallah kucağına alacaksın sağlıkla..benimkuzumun cinsiyetide yarın bellioluyor 2 de randevum var
allah razi olsun kuzum..ayyy demek cinsiyetini ögrecenecen rabbim hangisi hayirlisi ise onu versin asetonum hemen yaz bizede
tabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
allah razi olsun kuzum..ayyy demek cinsiyetini ögrecenecen rabbim hangisi hayirlisi ise onu versin asetonum hemen yaz bizede
tabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
kuzummmmm çoooooooooooooook sevindim yaaa , maşallaaahhhhayyy yerimde duramıyorum şuan, biliyodum iyi haber alacağımızı RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUUNNNN
hayirlisi olsun asetonum sanki benimde icimden öyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?