Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi aksamlar burda online olan yavrukuslar...

kuzucuklar yeni geldim dr...hemen bisey yemeden ne size durumu bildirim dedim

bebis rabbimin izniyle ve sizlerin duasiyla 6 haftalik olmus..kalp atisi cok güzel dedi doktorum.....

ama tabiyki riskim gecmedi....dr bile kalp atisini gördügüm halde sevinmedigimi farkedince demi sen kucagina alana kadar inanmayacak ve sevinmeyeceksin dedisonrada cok haklisin dedi...eger allahimin izniyle bi sorun cikmazsa dr ayin 21 de yilbasi tatiline ayriliyomus o yüzden 02.01.2013 randevu verdi..tabi cok kanamam ne olursa ayin 21 den önce gel dedisimdilik benden haberler böyle canlarim benim.....rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucaginida bos koymasin

Son düzenleme:
oyyyy teyzesinin kuzusu yasakhayalimmmmmm hayirlisiylaaa kucagina alacaksin buna gonulden ionaniyorum...senin adina cok sevindimm...oyyy kalbini sevsinler onun...teyzesi yer yer allahim bizede bu duyguyu yasatsinn...hersey gonlunce olsun habibtem...seni cok seviyorumm..karinindaki o findigida...

allah razi olsun canim habibtemhepiniz duamlarimdasiniz kuzum

rabbim bi bana degil bu özlemle yana herkese yasatsin insallah

ayyy çok sevindim teyzesi onun o kalp atışlarını yer yer masallah canım..inşallah kucağına alacaksın sağlıkla.. benimkuzumun cinsiyetide yarın bellioluyor 2 de randevum var

[Baseton sende hayirlisiyla dogum yapar bebegini kucagina alirsin tatlim...ay gonlunden ne gecior ne hissediyorsun bakalim...[/B]

ayyy çok sevindim teyzesi onun o kalp atışlarını yer yer masallah canım..inşallah kucağına alacaksın sağlıkla.. benimkuzumun cinsiyetide yarın bellioluyor 2 de randevum var

allah razi olsun kuzum..ayyy demek cinsiyetini ögrecenecenrabbim hangisi hayirlisi ise onu versinasetonum hemen yaz bizede

allah razi olsun kuzum..ayyy demek cinsiyetini ögrecenecenrabbim hangisi hayirlisi ise onu versinasetonum hemen yaz bizede

kuzummmmm çoooooooooooooook sevindim yaaa , maşallaaahhhh ayyy yerimde duramıyorum şuan, biliyodum iyi haber alacağımızı RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUUNNNN

kuzummmmm çoooooooooooooook sevindim yaaa , maşallaaahhhh ayyy yerimde duramıyorum şuan, biliyodum iyi haber alacağımızı RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUUNNNN

kuzum allah razi olsunrabbim insallah sizlerede en kisa zamnda yasatir bu duyguyu

simdilik ayni ilaclarima devam dinlen dedi sakin calisma dedi.....nasipse .02.01.2013 randevum var:26::26::26 zamana kadar biraz daha büyür insalalh:26:

ben inaniyorumki önce rabbim sonrada sizlerin duasiyla olduaama medd cezirim halen hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum..dr soruyo bulantin kusman agrin gögüsler nasi fiyo..ben hic bisey hissetmiyorum diyorum oda sasirdi iyi iste daha ne istiyosun dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…