- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.841
Oyy maşallah ne de çabuk büyüdüüükimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
Canım benim çook şükürrr.meraketmiştim seni.artık biraz ferah tut kendini emi.inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek.kucağına alacaksın canımmm.oyyy onu da yesin teyzişiiiiyi aksamlar burda online olan yavrukuslar...
kuzucuklar yeni geldim dr...hemen bisey yemeden ne size durumu bildirim dedim
bebis rabbimin izniyle ve sizlerin duasiyla 6 haftalik olmus..kalp atisi cok güzel dedi doktorum.....
ama tabiyki riskim gecmedi....dr bile kalp atisini gördügüm halde sevinmedigimi farkedince demi sen kucagina alana kadar inanmayacak ve sevinmeyeceksin dedi sonrada cok haklisin dedi... eger allahimin izniyle bi sorun cikmazsa dr ayin 21 de yilbasi tatiline ayriliyomus o yüzden 02.01.2013 randevu verdi..tabi cok kanamam ne olursa ayin 21 den önce gel dedi simdilik benden haberler böyle canlarim benim.....rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucaginida bos koymasin
Cnm sen cinsiyet deyince bana da erkek gibi geldiiitabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
yasakhayalimin ve asetonumun heyecanından slm bile vermeden dalmışım muhabbete
herkese merhabaaa
nasılsınız canlarımmmmmmbenim adetime 4 gün kaldı veee adet belirtileri başladı, sanırım bu ayda olmadııı
oleyyyyyyyyykimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
inşallah canım rabbım gonlune gore versınnnhadi hayırlısı inş bende bi gün yazarım buraya hamileyim diye.bende yarın test yaptıracam.inşallah pozitif çıkar
iyi aksamlar burda online olan yavrukuslar...
kuzucuklar yeni geldim dr...hemen bisey yemeden ne size durumu bildirim dedim
bebis rabbimin izniyle ve sizlerin duasiyla 6 haftalik olmus..kalp atisi cok güzel dedi doktorum.....
ama tabiyki riskim gecmedi....dr bile kalp atisini gördügüm halde sevinmedigimi farkedince demi sen kucagina alana kadar inanmayacak ve sevinmeyeceksin dedi sonrada cok haklisin dedi... eger allahimin izniyle bi sorun cikmazsa dr ayin 21 de yilbasi tatiline ayriliyomus o yüzden 02.01.2013 randevu verdi..tabi cok kanamam ne olursa ayin 21 den önce gel dedi simdilik benden haberler böyle canlarim benim.....rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucaginida bos koymasin
kuzum allah razi olsunrabbim insallah sizlerede en kisa zamnda yasatir bu duyguyu
simdilik ayni ilaclarima devam dinlen dedi sakin calisma dedi.....nasipse .02.01.2013 randevum var:26::26::26zamana kadar biraz daha büyür insalalh:26:
ben inaniyorumki önce rabbim sonrada sizlerin duasiyla olduaama medd cezirim halen hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum..dr soruyo bulantin kusman agrin gögüsler nasi fiyo..ben hic bisey hissetmiyorum diyorum oda sasirdi iyi iste daha ne istiyosun dedi
Oyy maşallah ne de çabuk büyüdüüüyesin onu teyzişleriiii
Canım benim çook şükürrr.meraketmiştim seni.artık biraz ferah tut kendini emi.inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek.kucağına alacaksın canımmm.oyyy onu da yesin teyzişiii
Cnm sen cinsiyet deyince bana da erkek gibi geldiii
oyy teyzesi yesin onuuu, annesini de hiç yormuyo kuzum maşalllaahhh
valla bebeğim sayenizde hepimiz çok mutlu olduk yaaa, rabbim bizlere de nasip etsin inşşşş
ben 20 günlük hamileyken normal testtede kan testindede negatif cıktı ultrasonda hamile olduğumu öğrendim
yerim seni tabi dalacan kac gündür yoktun alalala özledik iyice
oleyyyyyyyyymaşşallha teyzoşumu ğrencez artık
inşallah canım rabbım gonlune gore versınnn
allahıma şükürler olsun kaçakhayalimmmmallahım sag salım kucagına amayı nasıp eder canbonummm nasıl sevındım anlatamam ben :118::118::119::119::119::124::124::124:kızçemmm kalkıp sevinçten konusmadıgım kocaşimi bile öptüm ya heyecandan
allahım sag salım kucagına almanızı nasıp etsın inşallahhh canlarımkorkma kaçakhayalım dualarımız senınleeee offfffffffffff ne yapcagımı bılemedım ya bugunde fazla gıremedım gırdıgımdede cıktım hemen yazamadım bılem ama olsun hiç bişeyı yokmuş teyzoşumun çok şükürrrr
olacak kuzum ben yine diyorum yine diyorum yeni yilda bu topikte cok hamilelik haberi gelecek insallah..hemide yil yarilanmadan
herkese merhabaaa
nasılsınız canlarımmmmmmbenim adetime 4 gün kaldı veee adet belirtileri başladı, sanırım bu ayda olmadııı
bencede erkektabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
aaa hayalotumla medcezirde gelmiş ..kızlar iyi haberlerin baslangıcını ben sonra yasak hayalim yaptı sıra sizde şeytanın bacağını hep beraber kıracaz insallah
herkese merhabaaa
ben de çok özlüyorum kuzum yaaaa, benim sıpalardan vakit kalmıyo kiiihabire çalışa kağıdı hazırlıyorum cicili bicili akşamda oturup onları okuyorum sonra da yorgunluktan uyku basınca gelemiyorum yaaa, ah şu okuma yazma çalışmaları bi bitseydiii d aha 20 harf vaarrrr
bu arada karnım ağrıyo inceden incedennnn, kırmızılar yoldaaaa
herkese merhabaaa
oleyyyyyyyyymaşşallha teyzoşumu ğrencez artık
inşallah canım rabbım gonlune gore versınnn
allahıma şükürler olsun kaçakhayalimmmmallahım sag salım kucagına amayı nasıp eder canbonummm nasıl sevındım anlatamam ben :118::118::119::119::119::124::124::124:kızçemmm kalkıp sevinçten konusmadıgım kocaşimi bile öptüm ya heyecandan
allahım sag salım kucagına almanızı nasıp etsın inşallahhh canlarımkorkma kaçakhayalım dualarımız senınleeee offfffffffffff ne yapcagımı bılemedım ya bugunde fazla gıremedım gırdıgımdede cıktım hemen yazamadım bılem ama olsun hiç bişeyı yokmuş teyzoşumun çok şükürrrr
amin kuzuuummmm, geçen arkadaşım rüyasında görmüş hamileymişimmm... bi an umut yaptım ben de acaba kadıncağız hissetti mi diye amaa bugün sancılarla geçinceeee
Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?