Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalimin ve asetonumun heyecanından slm bile vermeden dalmışım muhabbete
herkese merhabaaa
nasılsınız canlarımmmmmm benim adetime 4 gün kaldı veee adet belirtileri başladı, sanırım bu ayda olmadııı

kimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
Oyy maşallah ne de çabuk büyüdüüüyesin onu teyzişleriiii
Canım benim çook şükürrr.meraketmiştim seni.artık biraz ferah tut kendini emi.inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek.kucağına alacaksın canımmm.oyyy onu da yesin teyzişiii
tabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
Cnm sen cinsiyet deyince bana da erkek gibi geldiii

yerim seni tabi dalacan kac gündür yoktun alalala özledik iyice

kimse yok muuuu kızlarrrr nerdesiniz yarın randevum var cinsiyeti belli olacak
oleyyyyyyyyymaşşallha teyzoşumu ğrencez artık
hadi hayırlısı inş bende bi gün yazarım buraya hamileyim diye.bende yarın test yaptıracam.inşallah pozitif çıkar
inşallah canım rabbım gonlune gore versınnn

allahıma şükürler olsun kaçakhayalimmmmallahım sag salım kucagına amayı nasıp eder canbonummm nasıl sevındım anlatamam ben :118::118::119::119::119::124::124::124:kızçemmm kalkıp sevinçten konusmadıgım kocaşimi bile öptüm ya heyecandan
allahım sag salım kucagına almanızı nasıp etsın inşallahhh canlarım korkma kaçakhayalım dualarımız senınleeeeofffffffffffff ne yapcagımı bılemedım ya bugunde fazla gıremedım gırdıgımdede cıktım hemen yazamadım bılem ama olsun hiç bişeyı yokmuş teyzoşumun çok şükürrrr

oyy teyzesi yesin onuuu, annesini de hiç yormuyo kuzum maşalllaahhh
valla bebeğim sayenizde hepimiz çok mutlu olduk yaaa, rabbim bizlere de nasip etsin inşşşş

kuzum cok saol..rabbim insalalh herkese yasatsin bi bana degil bende sizinle sevinim artik

oyy teyzesi yesin onuuu, annesini de hiç yormuyo kuzum maşalllaahhh
valla bebeğim sayenizde hepimiz çok mutlu olduk yaaa, rabbim bizlere de nasip etsin inşşşş

olacak kuzum ben yine diyorum yine diyorum yeni yilda bu topikte cok hamilelik haberi gelecek insallah..hemide yil yarilanmadan

Son düzenleme:
yerim seni tabi dalacan kac gündür yoktun alalala özledik iyice

ben de çok özlüyorum kuzum yaaaa, benim sıpalardan vakit kalmıyo kiii habire çalışa kağıdı hazırlıyorum cicili bicili akşamda oturup onları okuyorum sonra da yorgunluktan uyku basınca gelemiyorum yaaa, ah şu okuma yazma çalışmaları bi bitseydiii d aha 20 harf vaarrrr
bu arada karnım ağrıyo inceden incedennnn, kırmızılar yoldaaaa

kiz yerim seni..allah razi olsun kuzum benim canim hayalotum: insalalh kuzum bende sizin sayenizde sevinecemcünkü birbirimize ettigimiz dualar kabul oluyo ben buna daha cok inanmaya basladim..cünkü karsiliksiz bisey beklemeden birbirimizi tanimadan dua ediyoruz...hepiniz duamlarimdasiniz rabbim nolur bi bana degil tanidiklarim ve tanimadigim ne kadar bebis hasretiyle yananlara nasip et diyorum...

olacak kuzum ben yine diyorum yine diyorum yeni yilda bu topikte cok hamilelik haberi gelecek insallah..hemide yil yarilanmadan

amin kuzuuummmm, geçen arkadaşım rüyasında görmüş hamileymişimmm... bi an umut yaptım ben de acaba kadıncağız hissetti mi diye amaa bugün sancılarla geçinceeee

canım hemen kötü düşünme bebiş yerleşiyorda olbilir o sırada adet sancısı gibi oluyor banada olmuştu ve o ay hamile kaldım.rabbime dua et

tabi haber veririm canlarım. içimden basından beri erkek geciyor ama bakalım nasip artık.
bencede erkek rabbım elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın bıtanem
aaa hayalotumla medcezirde gelmiş ..kızlar iyi haberlerin baslangıcını ben sonra yasak hayalim yaptı sıra sizde şeytanın bacağını hep beraber kıracaz insallah
inşallah bıtanemmm

tatlımmmmm dur bakalım daha varmış canım hemen bata yorumlama yapma.hem umudumuzu yıtırmek yok en yakın zamanda rabbım senın ıcınde halay cekmemızı nasıp etsın dıger kızçelerim içinde eeeeeeee bide benim içinde

meddcezirim daha harfler yarilanmamis bilem

kuzum onaylanmis bisey söylümmü sakin belirtilere takilma....aynisi bendede oldu baska biseyde yoktu halende yok kuzum..sanki reglim baslayacak gibiydi baskada hic ne gögüs agrisi ne akinti hic bisey yoktu....rabbim biliyorum ki gönderecegi zamani biliyo sadece dua et canim benim

Son düzenleme:

Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım

canım ya bizde seni özledik nerelerdesin..ay çok heycanlıyım yarın büyük gün bizim için teyzesi..

amin kuzuuummmm, geçen arkadaşım rüyasında görmüş hamileymişimmm... bi an umut yaptım ben de acaba kadıncağız hissetti mi diye amaa bugün sancılarla geçinceeee

kuzum dedigim gibi belirti isi bosmus ben bu hamileligimde daha iyi anladim...kuzum test yapmasam valla inanmazdim o derecedeydi yani..gecen hafta bile dr gittigimde acep dr yanlis mi gördü kese yerine kistmi gördü dedim bu gün inandim tam anlamiyla..cünkü halen hic bi belirti yok...

Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım

scorpionsum bekle kuzum ne zaman rel gelmezse umut var hic suram agriyo diye ümitsizlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…