Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bana bak kocişe sülem uzaklaşıneee artık aranızda kara minnacıkın kedicik varrramın bıtanem sızlerde benım oylesınız rabbım acılan ellerı boş bırakmaz ben ınanıyorummm
hayalotum scorpionsummm alppinim sizden naberrr
valla cokk ıyıyım suan canbonummm sen nasılsın yorgunsundur yıne hem yaramaz afacanlar varya :13::13::13::13:kırmızı belırtısıde olmayabılır belkım meddcezırım bekle bırazcık :26:
Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım

scorpıonsum yınemı cıkıcaksın nıyekııı

canım sen hemen elinden sadaka çıkart Allah rızası için..

zaten kac gündür kardes gibiyiz canbonumsonuna kadar öyle olur hamileligim devam ederse bi kere gözümüz korkmus kuzum

canım ya bizde seni özledik nerelerdesin..ay çok heycanlıyım yarın büyük gün bizim için teyzesi..
buralardayım bıtanem
bakalım ne çıkacakkkoffff valla ben bugece uyuyamam hem sevıncten hem meraktan..teker teker gelın yahu kalbımdayanmıcak bıgun
canım sen hemen elinden sadaka çıkart Allah rızası için..

bencede kaçakhayalım hatta dogum olana kadar her ay cıkart ufakta olsa belkı bırının gozu falan vardırrr

kızlar yemek yapıyordummm geldımmmm hamısler yerım sızı yerım..yuzuk testı yapsanızaa ıkınızde...alyansınız ortasından bır ıp gecırın ve en ustten tutun avucunuzu acın eger alyansınız yuvarlak cızıyorsa kız..eger gelgıt oluyorsa erkek...bılmem hurafe ama dogru cıkıyor...dogum yapan herkese yapmıstım dogru cıkmıstı..sızde yapın bakem..bende ıkız cıkıyor ınsallahhh yarabbım...hamısler dua edın bıze hamıslerın duası kabul olurmuss

Haklisin canim arkadas zaten bana neden söyledi anlamadim Rabbim istedikten sonra hicbir bahane olamaz

hayalotum canim benim ben sadece size söyledim daha kimsenin haberi yokkendileri ne zaaman farkederse ozaman anlarlar..

tabi rabbim o günleri gösterirse:26::26::26::26::26:anneme bilem daha demedim kadin cok üzülüyo kaybedildigini duyunca bide yüksek tansiyonu ne vardoktorumda sakin kimseye deme dedi.

zaten kac gündür kardes gibiyiz canbonumsonuna kadar öyle olur hamileligim devam ederse bi kere gözümüz korkmus kuzum

eee artık orasını bılemem ama siz o işi unutunnnn
inşallah bişey olmıcak busefer ama nolur olumsuz dusunme fazla olumsuzluklar olumsuzlukları ıyı duşşunceler guzel seylerı getırır hayatımaza.senıde anlıyorum kım olsa korkardı ama dualarımız sayesınde rabbım busafer yuzumuzu guldurcek ınsallah bıtanemmm

kuzum tabiki etmezmiyim ne zaamn duaya baslasam hemen hepimiz icin ediyorum

habbitem ben daha yapmim be kuzum aama asetonum bi yapsin bakalim doru cikacakmi

bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus

evet şekerim şu 4+4+4 yüzünden harflere daha ayın 3ünde başladık, gerçi ben daha önce başladım çaktırmaa ilk 9 harfi kapınca diğerlerini çabuk kavrıyolar kuzum, zoru atlattık sayılır

Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım

Bana da her an olcakmışım gibi geliyo kuzum yaaa

haklısın bitanem belirtiler de yanıltabiliyo gerçekten.. Meselaa geçen ay mıydı önceki ay mıydı tam hatırlayamadım(her ay aynı şeyleri yaşamaktan karıştırır oldum artık) resmen hamilelik belişrtilerinin hesi vardı bende ama fosss çıktıı ben de çok takılmak istemiyorum amaa elde değil kiiiii
Şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum

scorpionsum bekle kuzum ne zaman rel gelmezse umut var hic suram agriyo diye ümitsizlenme

haklısın kuzummmmmmmm

kızlar kardesımde benım kucagımda bır kız cocugu oldugunu gormus hemde esmermıs benım gıbıayyy ınsallah cok etkılenmıs ruyasından allahım ınsallah ınsallah

dorusun kuzum elimden geldigince olumsuz düsünmeyecem...doktorumda dedi sen yine olumsuz bakiyosunkucagina almayinca inanmayacaksin dedi

bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus

makası da bıçağı da alyansı da duymuştummmmm hatta bi arkadaşım bakmıştı 2 çocuğum olcakmış biri kız biri erkek

yok yoooookkk bu sefer teyzoşlarını bırakıp bi yere gitmez yasak hayalim..

Evetttttt butun guzel hamislerimiz dualarinizda bulunmak bize onur verecektir efemmmm cunku sizler birer melek tasiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…