- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.861
kiz yerim seni..allah razi olsun kuzum benim canim hayalotum : insalalh kuzum bende sizin sayenizde sevinecem cünkü birbirimize ettigimiz dualar kabul oluyo ben buna daha cok inanmaya basladim..cünkü karsiliksiz bisey beklemeden birbirimizi tanimadan dua ediyoruz...hepiniz duamlarimdasiniz rabbim nolur bi bana degil tanidiklarim ve tanimadigim ne kadar bebis hasretiyle yananlara nasip et diyorum...
valla cokk ıyıyım suan canbonummmhayalotum scorpionsummm alppinim sizden naberrr
Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım
kuzum dedigim gibi belirti isi bosmus ben bu hamileligimde daha iyi anladim...kuzum test yapmasam valla inanmazdim o derecedeydi yani..gecen hafta bile dr gittigimde acep dr yanlis mi gördü kese yerine kistmi gördü dedim bu gün inandim tam anlamiyla..cünkü halen hic bi belirti yok...
canım sen hemen elinden sadaka çıkart Allah rızası için..
bana bak kocişe sülem uzaklaşın eee artık aranızda kara minnacıkın kedicik varrr amın bıtanem sızlerde benım oylesınız rabbım acılan ellerı boş bırakmaz ben ınanıyorummm
valla cokk ıyıyım suan canbonummmsen nasılsın yorgunsundur yıne hem yaramaz afacanlar varya :13::13::13::13:kırmızı belırtısıde olmayabılır belkım meddcezırım bekle bırazcık :26:
scorpıonsum yınemı cıkıcaksın nıyekııı
buralardayım bıtanemcanım ya bizde seni özledik nerelerdesin..ay çok heycanlıyım yarın büyük gün bizim için teyzesi..
canım sen hemen elinden sadaka çıkart Allah rızası için..
cnm valla bunu hic duymadim.an zaten sperm her 70gunde yenide vucut tarafindan uretilen bisey.doktorum hareketlilik dalgalanma gosterir herzaman dedi bize.bu ay hizli bidahaki ay yavas olabilirmis.etkileyen faktorler varmis ama prez. icin ole bisey demedi yanii.biliyo 5 yil kullandik cunku
buralardayım bıtanem
bakalım ne çıkacakkkoffff valla ben bugece uyuyamam hem sevıncten hem meraktan..teker teker gelın yahu kalbımdayanmıcak bıgun
bencede kaçakhayalım hatta dogum olana kadar her ay cıkart ufakta olsa belkı bırının gozu falan vardırrr
zaten kac gündür kardes gibiyiz canbonumsonuna kadar öyle olur hamileligim devam ederse bi kere gözümüz korkmus kuzum
kızlar yemek yapıyordummm geldımmmm hamısler yerım sızı yerım..yuzuk testı yapsanızaa ıkınızde...alyansınız ortasından bır ıp gecırın ve en ustten tutun avucunuzu acın eger alyansınız yuvarlak cızıyorsa kız..eger gelgıt oluyorsa erkek...bılmem hurafe ama dogru cıkıyor...dogum yapan herkese yapmıstım dogru cıkmıstı..sızde yapın bakem..bende ıkız cıkıyor ınsallahhh yarabbım...hamısler dua edın bıze hamıslerın duası kabul olurmuss
kızlar yemek yapıyordummm geldımmmm hamısler yerım sızı yerım..yuzuk testı yapsanızaa ıkınızde...alyansınız ortasından bır ıp gecırın ve en ustten tutun avucunuzu acın eger alyansınız yuvarlak cızıyorsa kız..eger gelgıt oluyorsa erkek...bılmem hurafe ama dogru cıkıyor...dogum yapan herkese yapmıstım dogru cıkmıstı..sızde yapın bakem..bende ıkız cıkıyor ınsallahhh yarabbım...hamısler dua edın bıze hamıslerın duası kabul olurmuss
bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus
meddcezirim daha harfler yarilanmamis bilem
kuzum onaylanmis bisey söylümmü sakin belirtilere takilma....aynisi bendede oldu baska biseyde yoktu halende yok kuzum..sanki reglim baslayacak gibiydi baskada hic ne gögüs agrisi ne akinti hic bisey yoktu.... rabbim biliyorum ki gönderecegi zamani biliyo sadece dua et canim benim
Medd cnm aynen bende daldım öyle muhabbete.çıkmam lazım çıkamıyom okumaktan:26:
Aynen bende de ragl ağrıları başladı yarın sabaha gelirler sanırım
kuzum dedigim gibi belirti isi bosmus ben bu hamileligimde daha iyi anladim...kuzum test yapmasam valla inanmazdim o derecedeydi yani..gecen hafta bile dr gittigimde acep dr yanlis mi gördü kese yerine kistmi gördü dedim bu gün inandim tam anlamiyla..cünkü halen hic bi belirti yok...
Şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum
scorpionsum bekle kuzum ne zaman rel gelmezse umut var hic suram agriyo diye ümitsizlenme
eee artık orasını bılemem ama siz o işi unutunnnn
inşallah bişey olmıcak busefer ama nolur olumsuz dusunme fazla olumsuzluklar olumsuzlukları ıyı duşşunceler guzel seylerı getırır hayatımaza.senıde anlıyorum kım olsa korkardı ama dualarımız sayesınde rabbım busafer yuzumuzu guldurcek ınsallah bıtanemmm
bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus
eee artık orasını bılemem ama siz o işi unutunnnn
inşallah bişey olmıcak busefer ama nolur olumsuz dusunme fazla olumsuzluklar olumsuzlukları ıyı duşşunceler guzel seylerı getırır hayatımaza.senıde anlıyorum kım olsa korkardı ama dualarımız sayesınde rabbım busafer yuzumuzu guldurcek ınsallah bıtanemmm
kızlar kardesımde benım kucagımda bır kız cocugu oldugunu gormus hemde esmermıs benım gıbıayyy ınsallah cok etkılenmıs ruyasından allahım ınsallah ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?