Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kizlar nasilsinizzzzz
hoşgeldın canbonumsüperizzz
3 ayına kadar bekle bakalımbulmaca gıbı bakalım bulabılceklermı
hayalotum bi yerine batmasin kadinin
batarmıkı acepyastık koyuluyo kız ustlerıne
kızlar kardesımde benım kucagımda bır kız cocugu oldugunu gormus hemde esmermıs benım gıbıayyy ınsallah cok etkılenmıs ruyasından allahım ınsallah ınsallah

inşallah canımmmm

bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus

onu bende duymustum birde nasil anliorlarsa göbek seklindende anliyorlar kizmi erkekmi :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

dorusun kuzum elimden geldigince olumsuz düsünmeyecem...doktorumda dedi sen yine olumsuz bakiyosunkucagina almayinca inanmayacaksin dedi

iyi düşün ki iyi olsun bitanemmmmmm, bak burda olumsuz düşünen kimse yoookkkkk.... Kuzum annesinin göbüşüne yerleşcek de yerleşcekkkk, 9 ay bi yere gitmicek ooo ben yürekten innaıyorummm bu kez olcak bitanem Rabbimin izniyleee

alppınım yaptım gelgit olduğuna göre erkek oluyor.sağlamasınıda yarın görecez artık

benım cıkmam gerek kızçelerimmmm
yatıyomuşuzzzzz
asetonum ogrenır ogrenmez yaz hemen
kaçakhayalımmm
meddcezırım konusamadık ama yarın ınsallahkolay gelsın bıtanemm
allpınım habıbtem bu sarkım sana
thb kızçem sen geldın ben cıkıyorummm cokkkkkkk
hepınızı sevıyorum herkee tatlı ruyalar canbonlarımmmm

teyzenden seslneıss...kuzucukkkk anneye sımsıkı tutun...9 ay boyunca anneye rahatlık ver...sakın bırakma anneyı...yerım senı teyzesının kuzusu

kuzum sanada iyi gecelerrabbim gönlüne göre versin

habbitelerim müsadenizle bende cikim...düsük önleyici hapimi vajinadan koyuyorum ya hemen disari cikmasin diye yatmam lazim

hepinizi öpüyorum...

tekrar hepinizden allah razi olsun iyi dilekleriniz ve dualariniz icin

rabbim inslalah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin

Sanada canim olsun gönuller bir olsun oda yeter iyi geceler canim

saol bebeğimmmmm :) iyi bak kendineeee, inşş bol bol sohbet etcek vaktiiz olur.. SENİ ÇOOK SEVİYORUMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…