- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.881
kızlar kardesımde benım kucagımda bır kız cocugu oldugunu gormus hemde esmermıs benım gıbıayyy ınsallah cok etkılenmıs ruyasından allahım ınsallah ınsallah
hoşgeldın canbonumslm kizlar nasilsinizzzzz
3 ayına kadar bekle bakalımhayalotum canim benim ben sadece size söyledim daha kimsenin haberi yokkendileri ne zaaman farkederse ozaman anlarlar..
tabi rabbim o günleri gösterirse:26::26::26::26::26:anneme bilem daha demedim kadin cok üzülüyo kaybedildigini duyunca bide yüksek tansiyonu ne vardoktorumda sakin kimseye deme dedi.
batarmıkı acephayalotum bi yerine batmasin kadinin
kızlar kardesımde benım kucagımda bır kız cocugu oldugunu gormus hemde esmermıs benım gıbıayyy ınsallah cok etkılenmıs ruyasından allahım ınsallah ınsallah
bıde onun makas bıcagı var allpınım.baska bırı hamıs gormeden saklıyor bıcagın ustune oturursa erkek makasın ustune oturur sa kız oluyormus
dorusun kuzum elimden geldigince olumsuz düsünmeyecem...doktorumda dedi sen yine olumsuz bakiyosunkucagina almayinca inanmayacaksin dedi
kızlar yemek yapıyordummm geldımmmm hamısler yerım sızı yerım..yuzuk testı yapsanızaa ıkınızde...alyansınız ortasından bır ıp gecırın ve en ustten tutun avucunuzu acın eger alyansınız yuvarlak cızıyorsa kız..eger gelgıt oluyorsa erkek...bılmem hurafe ama dogru cıkıyor...dogum yapan herkese yapmıstım dogru cıkmıstı..sızde yapın bakem..bende ıkız cıkıyor ınsallahhh yarabbım...hamısler dua edın bıze hamıslerın duası kabul olurmuss
yok yoooookkk bu sefer teyzoşlarını bırakıp bi yere gitmez yasak hayalim..
hoşgeldın canbonumsüperizzz
3 ayına kadar bekle bakalımbulmaca gıbı bakalım bulabılceklermı
batarmıkı acepyastık koyuluyo kız ustlerıne
inşallah canımmmm
insalalh asetonum insalalh
teyzenden seslneıss...kuzucukkkk anneye sımsıkı tutun...9 ay boyunca anneye rahatlık ver...sakın bırakma anneyı...yerım senı teyzesının kuzusu
benım cıkmam gerek kızçelerimmmm
yatıyomuşuzzzzz
asetonum ogrenır ogrenmez yaz hemen
kaçakhayalımmm
meddcezırım konusamadık ama yarın ınsallahkolay gelsın bıtanemm
allpınım habıbtem bu sarkım sana
thb kızçem sen geldın ben cıkıyorummm cokkkkkkk
hepınızı sevıyorum herkee tatlı ruyalar canbonlarımmmm
çok dikkat et kendine aman yorulma
yatıyomuşuzzzzz
kaçakhayalımmm
teyzenden seslneıss...kuzucukkkk anneye sımsıkı tutun...9 ay boyunca anneye rahatlık ver...sakın bırakma anneyı...yerım senı teyzesının kuzusu
yatıyomuşuzzzzz
kaçakhayalımmm
kuzum evde basit islerimi yapiyorumzaten disarida soguk bi yerde gitmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?