- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.901
kuzum sanada iyi gecelerrabbim gönlüne göre versin
habbitelerim müsadenizle bende cikim...düsük önleyici hapimi vajinadan koyuyorum ya hemen disari cikmasin diye yatmam lazim
hepinizi öpüyorum...
tekrar hepinizden allah razi olsun iyi dilekleriniz ve dualariniz icin
rabbim inslalah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin
kuzum sanada iyi gecelerrabbim gönlüne göre versin
habbitelerim müsadenizle bende cikim...düsük önleyici hapimi vajinadan koyuyorum ya hemen disari cikmasin diye yatmam lazim
hepinizi öpüyorum...
tekrar hepinizden allah razi olsun iyi dilekleriniz ve dualariniz icin
rabbim inslalah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin
diğerleriiiii sesiniz cıknıyoorrr
Burdayizzz biraz gecmisi okuyum dedim canim sizleri okudukca insan dahada hevesleniyor Rabbim hamile olanlari sag salim evlatlirini kucaklarina almayi nasip etsin bizim gibi olanlarada hamile olmayi nasip esin insallah
Burdayizzz biraz gecmisi okuyum dedim canim sizleri okudukca insan dahada hevesleniyor Rabbim hamile olanlari sag salim evlatlirini kucaklarina almayi nasip etsin bizim gibi olanlarada hamile olmayi nasip esin insallah
diğerleriiiii sesiniz cıknıyoorrr
burdayım kuzummmmm ama çıkmam lazım benim deee, sabah çook erken kalktım ve çok yorgunummm...
hepinizi çook seviyorum, Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi göndersin inşş
herkese iyi geceleeerrrr
thb83 aramıza hoşgeldin canımcımmmmm
amin canım inşallah sizin hayırlı haberlerinizide paylaşır seviniriz
ben 20 günlük hamileyken normal testtede kan testindede negatif cıktı ultrasonda hamile olduğumu öğrendim
Hosbulduk canim sen beni yeni göruyorsun 1 haftayi gecti burdayim burasinin ugur getirecegine inandimm insallah öyle olurda bizlerde seviniriz
hadi yaa kandada negatif çıkıyomuşmu
bu topic in uğurluolduğuna bende inanıyorum bu topice takıldıktn bi ay sonra pko lu olmama rağmen hamile kaldım. darısı size insallah
Selam kizlar ben geldim ... Nasilsiniz
Selam kizlar ben geldim ... Nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?