Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah sendende razi olsun sen duani eksik etme bebisine Allahin izni ile hicbiseycikler olmazzz öpuldun

Ben de öpüyorum canımcımmmmmm, şimdiden iyi geceler iyi bak kendineee

Burdayizzz biraz gecmisi okuyum dedim canim sizleri okudukca insan dahada hevesleniyor Rabbim hamile olanlari sag salim evlatlirini kucaklarina almayi nasip etsin bizim gibi olanlarada hamile olmayi nasip esin insallah

amin canım inşallah sizin hayırlı haberlerinizide paylaşır seviniriz

Burdayizzz biraz gecmisi okuyum dedim canim sizleri okudukca insan dahada hevesleniyor Rabbim hamile olanlari sag salim evlatlirini kucaklarina almayi nasip etsin bizim gibi olanlarada hamile olmayi nasip esin insallah

thb83 aramıza hoşgeldin canımcımmmmm

Hosbulduk canim sen beni yeni göruyorsun 1 haftayi gecti burdayim burasinin ugur getirecegine inandimm insallah öyle olurda bizlerde seviniriz

bu topic in uğurluolduğuna bende inanıyorum bu topice takıldıktn bi ay sonra pko lu olmama rağmen hamile kaldım. darısı size insallah

bu topic in uğurluolduğuna bende inanıyorum bu topice takıldıktn bi ay sonra pko lu olmama rağmen hamile kaldım. darısı size insallah

AYYYY ne guzel MASALLAHHHHH diyelimde önce Rabbim saglikli evlat nasip etsin evladini sag salim kucagina Almayi nasip etsin Rabbim insallah bizlerede dua et canim 1 yildir beklemedeyim insallah Ocak ayinda bende ve butun anne adaylari mujdeli haberi veririzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…