- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.921
hoşgeldin gurbetim iyiyiz se nasılsın
AYYYY ne guzel MASALLAHHHHH diyelimde önce Rabbim saglikli evlat nasip etsin evladini sag salim kucagina Almayi nasip etsin Rabbim insallah bizlerede dua et canim 1 yildir beklemedeyim insallah Ocak ayinda bende ve butun anne adaylari mujdeli haberi veririzz
Sukur iyiyim bende siz nasilsiniz burasi bugun sakin mi bana mi öyle geliyor yoksa ben mi gec kaldim .. hasta olacam galiba kasiklarim agriyor kirmizili geliyor galiba.
Hosgeldin gurbetim biz ayniyiz sen nasilsin
sen gec kaldın yarım saat önce herkes burdaydı. bat tarıhın ne zaman
Geri donup bakmadim canim evet gec kalmisim o zaman , misafiirim vardi oda az once gitti :))) batim 14-15 di bu ayin ..
dur bakalım hemen kötü düşünme bndede vardı adet sancısı ama olmadım.o ayda gebe kaldım.yani belli olmaz
Oyle diyonda canim gelecek kirmizili.. hissediyorum , yani her zamanki agrilarim.bir gun onceden aksamina baslar sabahina hasta olurum.
amin kuzuuummmm, geçen arkadaşım rüyasında görmüş hamileymişimmm... bi an umut yaptım ben de acaba kadıncağız hissetti mi diye amaa bugün sancılarla geçinceeee
kız evo sen bu gece biraz heycan biraz stresten uyuyamazsın gibime geliyor
bu gece olsa iyi kaç gecelerdir uykusuzum
hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim
evet bende sasırdım ama doktor yanılabiliniyor dedi. en güvenlisi ultrason bence
ne diyeyim kuzum inşallah yanılırsın
bende bekliyorum 5 aydır olmuyor olmuyor çok kötüyüm
yarın pozitif cıksında bu defa mutluluktan uyumazsın inşallah.. sanabedduam bu
ne kadar süredir evlisin cnm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?