- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.941
Insallah yanilirim .. Hasta olursam da yeni yila bakacaz artik...
yeterki inancını umudunu kaybetme bu ay olmazsa bi dahaki ay ama illaki olacak Allah ın izniyle
6 aydır ama yok hiç korunmadim
6 aydır ama yok hiç korunmadim
insallah canim , yok kesinlikle inancimi kaybetmiyorum .. :)) o konuda allahaa sukur sakinim..
bu güzel işte cünkü çok stres yapıncada olmuyor
kızlar ben hamileyim bugün kan testi yaptırdın 40.83 çıktı
ozaman ben cıkmadan once senı gondermem lazımmış canbonummmkuzum sanada iyi gecelerrabbim gönlüne göre versin
habbitelerim müsadenizle bende cikim...düsük önleyici hapimi vajinadan koyuyorum ya hemen disari cikmasin diye yatmam lazim
hepinizi öpüyorum...
tekrar hepinizden allah razi olsun iyi dilekleriniz ve dualariniz icin
ozaman ben cıkmadan önce seni gondermem lazımmış ilaçlar için canbonum
rabbim inslalah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin
ben coktan yatmıstım asetonummmm sen gormemısın benıhayalotum sen yatmıyon mu
batın yarındı dıme gurbetkızçem :26:hayırlısı olsun bıtanem kırmızıları gorene kadar yılmak yokkkSukur iyiyim bende siz nasilsiniz burasi bugun sakin mi bana mi öyle geliyor yoksa ben mi gec kaldim .. hasta olacam galiba kasiklarim agriyor kirmizili geliyor galiba.
bu ay benı herkes gordu ya ama bız ne calısma yaptık nede hapların benı korumama gıbı bı ozellıgı gorunmuyo :26:acep gelecek aymı olcak acabahamile kalmadan önce etrafındaki insanlar seni hamile olarak rüyanda görürmüş diye duymuştum.inşallah doğru bişeydir
canım ilk bi sene normal.fakat doktora gıdıp genel hormon testlerını yaptırabılırsın.bı sorun yoksa hıc bırsey yapmazlar 1 yılın dolana kadar..sabırlı olmamız lazım meleklerımız gelıcek inşallahbende bekliyorum 5 ay oldu hala yok olmuyor olmuyor çok kötüyüm
rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınşallahkızlar ben hamileyim bugün kan testi yaptırdın 40.83 çıktı
cnmmm tekrar tekrar tebriklerrr.rabbim saglikla kucagina almayi nasibetsin.yeğenler cogaliyo kizlarrrrr
buzzzz gibi ama ışıl ışıl bir İstanbul sabahindan günaydinnnn.hayırlı Cumalar canlarımm.dualarımdasınız
Günaydın canım .... :)
Hayalot canım sanada günaydın , evet bugün veya yarindi gunümdu ama kırmızıları gördüm , kırmızı bayrağı çektim huhuhuhu . Önümüzdeki ay Bekliyecez.
olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzzGünaydın canım .... :)
Hayalot canım sanada günaydın , evet bugün veya yarindi gunümdu ama kırmızıları gördüm , kırmızı bayrağı çektim huhuhuhu . Önümüzdeki ay Bekliyecez.
KizlAr iki uc gundur cok mutsuzum esimle problemlerim var
Telden giriyorum anlatilcak gibi degil ama duygusal olarak cok yalnizim biktim yoruldum bazi seylerden
Eskisi gibi degil falan filan...
Problem neysede iste ben mutsuzum(
Yasakhayal dr gittimi?
Kln adet gordumu??
Hayalimin kirmizilar geldimi?
Alpinn napti yumurtasini catlattimi?
Loori dondumu?
Herkese selam ve dua ederim.
Günaydın canım .... :)
olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzz
bıtanemmm benım uzme tatlı canını kımbılır napmıstırrrr :26:sorun ne bılmıyorum allah yardımcın olsun umarım aranız duzelır enkısa zamanda bıtanem
kaçakhayalımın cok sukur buyumus bebeişi
kln adet gorduuuyenı calısmalara gırcekkk
hayalımde hamıle degılmıs ama o gunden sonra ugramadı daha:44:
yumurtacıklar çatlıyo calısmalarda
loorımden henuz haber yok daha:26:
KizlAr iki uc gundur cok mutsuzum esimle problemlerim var
Telden giriyorum anlatilcak gibi degil ama duygusal olarak cok yalnizim biktim yoruldum bazi seylerden
Eskisi gibi degil falan filan...
Problem neysede iste ben mutsuzum(
Yasakhayal dr gittimi?
Kln adet gordumu??
Hayalimin kirmizilar geldimi?
Alpinn napti yumurtasini catlattimi?
Loori dondumu?
Herkese selam ve dua ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?