Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ozaman ben cıkmadan once senı gondermem lazımmış canbonummmilaçlar içinnnn
hayalotum sen yatmıyon mu
ben coktan yatmıstım asetonummmm sen gormemısın benı
Sukur iyiyim bende siz nasilsiniz burasi bugun sakin mi bana mi öyle geliyor yoksa ben mi gec kaldim .. hasta olacam galiba kasiklarim agriyor kirmizili geliyor galiba.
batın yarındı dıme gurbetkızçem :26:hayırlısı olsun bıtanem kırmızıları gorene kadar yılmak yokkk
hamile kalmadan önce etrafındaki insanlar seni hamile olarak rüyanda görürmüş diye duymuştum.inşallah doğru bişeydir
bu ay benı herkes gordu ya ama bız ne calısma yaptık nede hapların benı korumama gıbı bı ozellıgı gorunmuyo :26:acep gelecek aymı olcak acaba
bende bekliyorum 5 ay oldu hala yok olmuyor olmuyor çok kötüyüm
canım ilk bi sene normal.fakat doktora gıdıp genel hormon testlerını yaptırabılırsın.bı sorun yoksa hıc bırsey yapmazlar 1 yılın dolana kadar..sabırlı olmamız lazım meleklerımız gelıcek inşallah
kızlar ben hamileyim bugün kan testi yaptırdın 40.83 çıktı
rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınşallah tebrık ederım canımmmmm
cnmmm tekrar tekrar tebriklerrr.rabbim saglikla kucagina almayi nasibetsin.yeğenler cogaliyo kizlarrrrr

valla oyle scorpıonsummm ya ne guzelbu topık boş kalmıcak inşallah inancım cogalıyo gunden gune

herkese gunaydın bıtaneler bugun ehlıyetı almaya gıdıyorummmkaçakhayalımın bundan sonra bı tarafı donmucak nsallahhhh
bu arada laylamla loorım gorusuyodu öyle hatırlıyorummm:26:loorımden bı haber varmıymışşşş canbonlarım hayalımde gelmedı hıc sanırım oda bı muddet ugramıcakkk

buzzzz gibi ama ışıl ışıl bir İstanbul sabahindan günaydinnnn.hayırlı Cumalar canlarımm.dualarımdasınız

Günaydın canım .... :)

Hayalot canım sanada günaydın , evet bugün veya yarindi gunümdu ama kırmızıları gördüm , kırmızı bayrağı çektim huhuhuhu . Önümüzdeki ay Bekliyecez.

KizlAr iki uc gundur cok mutsuzum esimle problemlerim var
Telden giriyorum anlatilcak gibi degil ama duygusal olarak cok yalnizim biktim yoruldum bazi seylerden
Eskisi gibi degil falan filan...
Problem neysede iste ben mutsuzum (

Yasakhayal dr gittimi?
Kln adet gordumu??
Hayalimin kirmizilar geldimi?
Alpinn napti yumurtasini catlattimi?
Loori dondumu?

Herkese selam ve dua ederim.

Hayalot canım sanada günaydın , evet bugün veya yarindi gunümdu ama kırmızıları gördüm , kırmızı bayrağı çektim huhuhuhu . Önümüzdeki ay Bekliyecez.
olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzz

bıtanemmm benım uzme tatlı canını kımbılır napmıstırrrr :26:sorun ne bılmıyorum allah yardımcın olsun umarım aranız duzelır enkısa zamanda bıtanem
kaçakhayalımın cok sukur buyumus bebeişi
kln adet gorduuu yenı calısmalara gırcekkk
hayalımde hamıle degılmıs ama o gunden sonra ugramadı daha:44:
yumurtacıklar çatlıyo calısmalarda
loorımden henuz haber yok daha:26:

Canin sagolsun canim önumuz acik umutlar ocak ayina insallah hep birlikte guzel haberler verecegiz

loorimi bende merak ediyorum regli ayin 13 .inslalah bi de güzel haber alir canim benim yagelecem tarih belli degil diyodu..herhalde yeni yildan önce gelmez....eside gidecekti sonra yanina öyle demisti en son gün....

canimm uzme tatli canini aranizdaki sorun ne bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun Rabbim kimseye ev huzursuzlugu vermesin cok zor dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…