- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.961
thb83 üm burdasin degilmi kuzum
KizlAr iki uc gundur cok mutsuzum esimle problemlerim var
Telden giriyorum anlatilcak gibi degil ama duygusal olarak cok yalnizim biktim yoruldum bazi seylerden
Eskisi gibi degil falan filan...
Problem neysede iste ben mutsuzum(
Yasakhayal dr gittimi?
Kln adet gordumu??
Hayalimin kirmizilar geldimi?
Alpinn napti yumurtasini catlattimi?
Loori dondumu?
Herkese selam ve dua ederim.
Burdayim canim nasilsin dun sana cok dua ettim bebisin icin
topik banami kaldi acep
kızlar ben hamileyim bugün kan testi yaptırdın 40.83 çıktı
thb83 üm burdaYMISALLAH RAZI OLSUN BITANEM
BENDE SIZLERIN BEBISI OLSUN DIYE EDIYORUM....
BIZDEEE VARIZZZ burayi görmen lazim yasakhayalim disarida lapa lapa kar yagiyor
sunbalim hayirli olsun...bak demistim ben sana hamilesin diye.. normalde cünkü silikte olsa cizgi cikmaz
Allahim sendende razi olsun canim insallah dualarin kabul olurr hos ben garantiledim bu ay sogan kurumu iciyorumyaaa
bitanem evet seni sonradan farkettim
ya yaw cok soguktur oralar simdi..burdada var dün yagdi burasida soguk ama orasi dahada soguktur:18::18::18::18:
hic sevmiyorum sogugu..keske hep günes olsa benim yasadigim yerde
buzzzz gibi ama ışıl ışıl bir İstanbul sabahindan günaydinnnn.hayırlı Cumalar canlarımm.dualarımdasınız
reglinin kacinci günündesin thb 83üm..:44::44::44::44:yeni bitmisti eglinde onun icinmi küre basladin...
Burda 6 ay gunduz 6 ay geceyi yasiyorsun yani sana göre degil suan icerdeyim icerden disarisini izlemek cok hos ama is disari cikmaya gelince iskence oluyor Allahtan bugun izinliydim Simdiden pazartesiyi dusunuyorum nasil gidecegim diyeeAyrica bebegin geldiginde gunes hep seninle olacak bitanem
dun basladim canim reglim birgun öncesinde bitmisti bugun 8. gunumdeyim yanlis zamandami baslamisim
gercekten öylemi bende duymustum 6 ay hicmi gece olmuyo alalaalalala
yaw insan gününüde sasirir..doru bana göre degil kutuplar
insallah kuzum insallah ...sizlerde hamile kalin hepimizin günesi hep bizimle olsun..surda artik bebislerimizi konusalim resimlerini paylasalim....
bence degil bende genelde o zaman basliyodum..tam yumurtaciklarim iyi büyüsün faydasi olsun diye..
yaw insallah bi hamile kalda su kizlari iyice bi inandiralimunutma 15.gün hergün taze yapacan sakin üsenipte ara verme ama
o iyice acan gözlerini sevsinler emi..bayiliyorum bu smileye gözlerini ne güzelde aciyo...
Insallah canim tek konusmamiz bebislerimizle ilgili olsun evet canim yazin hic gunes gitmiyor hep aydinlik ilk baslarda sasiriyorsun sonra alisiyorsun uykun gelince uyuyorsunn degisik birsey istee
Insallah canim yaaa insallah su sogan kuru ise yararda burdaki kizlara havamiz olur biz size söylemistik yapin diye onlardaaa hemencecik yaparlar .Yok canim yaparim erinmem hergun her yaptigim kur taze oluyor 15 gun sen merak etme senin yuzunu kara cikartirmiyim icin guzel hamisim benimmmm buda benden sana gelsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?