Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

suedam canim benim nolur biraz kafani dagitmaya calis..:26:umarim cokta önemli bisey degildir...yaw bu son aralar ne bu kocalar bu kizlara cektirdikleri..onlarin umrundami bizler bebek icin ugrasalim onlar ancak huzursuzluk cikarsin

BIZDEEE VARIZZZ burayi görmen lazim yasakhayalim disarida lapa lapa kar yagiyor

bitanem evet seni sonradan farkettim

ya yaw cok soguktur oralar simdi..burdada var dün yagdi burasida soguk ama orasi dahada soguktur:18::18::18::18:

hic sevmiyorum sogugu..keske hep günes olsa benim yasadigim yerde

bitanem evet seni sonradan farkettim

ya yaw cok soguktur oralar simdi..burdada var dün yagdi burasida soguk ama orasi dahada soguktur:18::18::18::18:

hic sevmiyorum sogugu..keske hep günes olsa benim yasadigim yerde

Burda 6 ay gunduz 6 ay geceyi yasiyorsun yani sana göre degil suan icerdeyim icerden disarisini izlemek cok hos ama is disari cikmaya gelince iskence oluyor Allahtan bugun izinliydim Simdiden pazartesiyi dusunuyorum nasil gidecegim diyeeAyrica bebegin geldiginde gunes hep seninle olacak bitanem

gercekten öylemi bende duymustum 6 ay hicmi gece olmuyo alalaalalala

yaw insan gününüde sasirir..doru bana göre degil kutuplar

insallah kuzum insallah ...sizlerde hamile kalin hepimizin günesi hep bizimle olsun..surda artik bebislerimizi konusalim resimlerini paylasalim....

dun basladim canim reglim birgun öncesinde bitmisti bugun 8. gunumdeyim yanlis zamandami baslamisim

bence degil bende genelde o zaman basliyodum..tam yumurtaciklarim iyi büyüsün faydasi olsun diye..

yaw insallah bi hamile kalda su kizlari iyice bi inandiralimunutma 15.gün hergün taze yapacan sakin üsenipte ara verme ama

o iyice acilan gözlerini sevsinler emi..bayiliyorum bu smileye gözlerini ne güzelde aciyo...bide tikide var o acilan gözünüde nasi kirpiyo öyle

Son düzenleme:

Insallah canim tek konusmamiz bebislerimizle ilgili olsun evet canim yazin hic gunes gitmiyor hep aydinlik ilk baslarda sasiriyorsun sonra alisiyorsun uykun gelince uyuyorsunn degisik birsey istee

Insallah canim yaaa insallah su sogan kuru ise yararda burdaki kizlara havamiz olur biz size söylemistik yapin diye onlardaaa hemencecik yaparlar .Yok canim yaparim erinmem hergun her yaptigim kur taze oluyor 15 gun sen merak etme senin yuzunu kara cikartirmiyim icin guzel hamisim benimmmm buda benden sana gelsinnnnn

Insallah canim tek konusmamiz bebislerimizle ilgili olsun evet canim yazin hic gunes gitmiyor hep aydinlik ilk baslarda sasiriyorsun sonra alisiyorsun uykun gelince uyuyorsunn degisik birsey istee

alla alla doruduracep bende alisirmiyimki..bide uykum gelmezde halen gündüz diye 6 ay boyunca uyanik duruyomusum

Son düzenleme:

iste tam kizimi buldum yaw surda iki aydir diyorum birine yaptiramadim hepsinin bi bahanesi oldu

kimi üsendi ,kimisi tadini güzel dedi hayalotumunda midesini rahatsiz etti

yaw cok seviyorum bu smileyi..her yerde gereksiz olsa bile kulanmak istiyorum....

noluyo bakım burda
ben cok yorgunum hayalot nerde bana bi yardıma gelsin coruma gelmeyi cok istiyodu işe yarar en azından
yasakhayal cnm bebişin kalp atışlarını duymaya gittinmi:26:

thb83 üm sendin demi galiba avatari nasi koyacam diyen..dur ben sana simdi özel mesaj atip anlatacam bekle beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…