- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.981
alla alla doruduracep bende alisimiyimki.. bide uykum gelmezde halen gündüz diye 6 ay boyunca uyanik duruyomusum
olsun canım benım napalım demekkı zamanı daha gelmemıs hayırlısı olsunnn dedıgın gıbı onumuzdekı ayı beklıcezzz
bıtanemmm benım uzme tatlı canını kımbılır napmıstırrrr :26:sorun ne bılmıyorum allah yardımcın olsun umarım aranız duzelır enkısa zamanda bıtanem
kaçakhayalımın cok sukur buyumus bebeişi
kln adet gorduuuyenı calısmalara gırcekkk
hayalımde hamıle degılmıs ama o gunden sonra ugramadı daha:44:
yumurtacıklar çatlıyo calısmalarda
loorımden henuz haber yok daha:26:
noluyo bakım burda
ben cok yorgunum hayalot nerde bana bi yardıma gelsin coruma gelmeyi cok istiyodu işe yarar en azından
yasakhayal cnm bebişin kalp atışlarını duymaya gittinmi:26:
iste tam kizimi buldum yaw surda iki aydir diyorum birine yaptiramadimhepsinin bi bahanesi oldu
kimi üsendi ,kimisi tadini güzel dedi hayalotumunda midesini rahatsiz etti
yaw cok seviyorum bu smileyi..her yerde gereksiz olsa bile kulanmak istiyorum....
Sagol bebisim
Yazmissin herbiseyi
Yasak canim cok sevindim bebisini gormussun kalp atisi duydun mu yani ???
Masallah barekallah
Ya esimle iyi olabilirim aslinda ama hep yutup bisi yokmus gibi davranmaktan biktim artik unutmucam ve degismesi icin ugrasacagim
O hic unutmuyor hep eski defterleri aciyor her seferinde bende madem oyle kusecegim dedim ilk defa kustum esime mecbur kalmadikca konusmuyorum
Dun dedi naptim seni bukadar kiracak barisalim bendecanlattim ama gene takildi bi noktada bisey cozilmedi
Bende vazgecmicem hatasini kabullenene kadar kusum iste
Sagolsun tgb galiba yanlis yazmiyim arkadasta yazmis eeh boyleyiz iste
Operim sizleri
Hicbirsey sebebsiz degildir evlenirken bile birileri sebep oluyor öyle degilmi ve ben inaniyorumki Rabbim yarattigi herseyin bir faydasi var bosuna degil yani bu sogan kurununde bir faydasi oldugu kesin yoksa bu kadar yaygin olmazdiiiii birlikte bu isin ustesinden gelecegiz Yasakhayalimmm birde profil resmini dun söylemisitin canim ben beceremiyorum o isleri aksam esime yaptiracagim ok
benmde melek kocam bana araba alıcak bende ehliyet alıcamgelebilir hayalotum bugün ehliyetini aliyo hemide süprge yerinearabayla gelir
bende dün gittim 6 haftalik olmus kalp atisinida gördük sükürler olsun ama iste daha risk bitmedi benim icin.:26:...insallah bisey olmazsa 02.01.2013 de tekrar gidecem....
rabbimin izniyle duydum suedam duydum..ama iste daha benim icin risk devam ediyo..:26cagin 2 de tekrar gidecem bakalim nolacak o zamana kadar
kuzum insallah sorunlarinizi halledersiniz..sende cok üzme ama kendini..kimsenin evliligi inanki güllük gülistanlik degil..rabbim yardimciniz olsun..inslalah en kisa zamanda sorunlarinizi halledersiniz..
benmde melek kocam bana araba alıcak bende ehliyet alıcam
ohh ohh maşallah
inş bişey olmaz cnm rahat olmaya calış
ben öyle yapmaya çalışcam ben naprsam yapıyım olcağına variyo herşey
kısmetse olur eğer kısmet değilse ben kıçımıda yırtsam olmuyo işte
Allahima emanetsin canim insallah hicbiseycikler olmayacak bu kadar duanin uzerine Allahin izni ile hicbiseycik olmayacakkkkkkk
Bak size ne anlaticam
Cok yakin arkadasimin kardesi fransada yasiyor
Bu kiz yeni evli sayilir 3-4 yil
Evlenmeden once rahatsizliklari varmis bi tupu kapaliymis faliba tuptu yada yumurtalik neyse senin covugun olmaz demisler bu evlendi ve hemen hamile kaldi
Tansiyon guatr hormon bozuklugu var sistibiyice tedavi gorecek daha uc gun once yine dr senin cocugun olmaz cok zor tedavi lazim diye ve kiz dun hamile oldugunu ogrendi yine
Kizi uc yas olmadi daha
Rabbim ol deyince ....
Bu dr larada bakmamak lazim
heee simdi anladımmm ozaman daha gelmezler onu özledimmmmmm amaloorimi bende merak ediyorum regli ayin 13 .inslalah bi de güzel haber alir canim benim yagelecem tarih belli degil diyodu..herhalde yeni yildan önce gelmez....eside gidecekti sonra yanina öyle demisti en son gün....
işte geliyorummmmmmmmmmmmmmnoluyo bakım burda
ben cok yorgunum hayalot nerde bana bi yardıma gelsin coruma gelmeyi cok istiyodu işe yarar en azından
yasakhayal cnm bebişin kalp atışlarını duymaya gittinmi:26:
Sagol bebisim
Yazmissin herbiseyi
Yasak canim cok sevindim bebisini gormussun kalp atisi duydun mu yani ???
Masallah barekallah
Ya esimle iyi olabilirim aslinda ama hep yutup bisi yokmus gibi davranmaktan biktim artik unutmucam ve degismesi icin ugrasacagim
O hic unutmuyor hep eski defterleri aciyor her seferinde bende madem oyle kusecegim dedim ilk defa kustum esime mecbur kalmadikca konusmuyorum
Dun dedi naptim seni bukadar kiracak barisalim bendecanlattim ama gene takildi bi noktada bisey cozilmedi
Bende vazgecmicem hatasini kabullenene kadar kusum iste
Sagolsun tgb galiba yanlis yazmiyim arkadasta yazmis eeh boyleyiz iste
Operim sizleri
hayalotum gelmis
thb83 üm yok acepki avatar isinimi hallediyo....
hayalotttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaw gel suraya alallaalalalalasimdi ben cikacam biraz konusalim sonra dal gecmise
heee simdi anladımmm ozaman daha gelmezler onu özledimmmmmm ama
işte geliyorummmmmmmmmmmmmmbippppppppp bippppppppppppppp buda korna sesımdı aldım ehlıyetımı atla kaçakhayalımmmm bundan sonra supurge yokkk sana üşümiceksın artıkkk sizlerde arkaya canbonlarımmm çoruma gıdıyoruzzzzzzzz ev görmeyeee
vazgecme bıtanem cokta soguk tutma aranı ama hatasını anlasın bakalımmm.bu erkekler hep boyle nedenını sorar dınler ama kendını haklı cıkarmayı herzaman bılırler ezılen hep bızlerız yaaa
kızım benm kocam hep melekti zaten ben cıldırtıyorum adamı sırf ben istiyorum diye anastre aldı bana evdeki ocak fırın aspiratörde yeni olduğu haldeiste simdi kocan tam melek oldu
dorusun gumusüm gözümüz korkmus elimizde degil..dün kalp atisini aldigimizda doktorum cok güzel diyo ama ben böyle ruhsuz hic tepki bile vermeyince bana diyoki sen kucagina alana kadar sevinmeyecek ve inanmayacaksin demi diyo.. sonrada haklisin dedi..:26::26::26::26:rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin..bizler sadece hamile kalinca is bitmiyo 9 ay boyunca hep korkuyla bekleyecegiz...
ne hava atıyosun kızheee simdi anladımmm ozaman daha gelmezler onu özledimmmmmm ama
işte geliyorummmmmmmmmmmmmmbippppppppp bippppppppppppppp buda korna sesımdı aldım ehlıyetımı atla kaçakhayalımmmm bundan sonra supurge yokkk sana üşümiceksın artıkkk sizlerde arkaya canbonlarımmm çoruma gıdıyoruzzzzzzzz ev görmeyeee
vazgecme bıtanem cokta soguk tutma aranı ama hatasını anlasın bakalımmm.bu erkekler hep boyle nedenını sorar dınler ama kendını haklı cıkarmayı herzaman bılırler ezılen hep bızlerız yaaa
kız geçmişimi okudum ben alaaalala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?