Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayirli olsun canbonum..kazasiz belasiz güle güle kullan...

üsemeyecem artik....kiz hizir gibim yetistinkornanda güzelmis sesini begendim..gangnam style olabilirdi ama

teşekkür ederim bıtanem çok saol amın inşallahhh
eee hayalotun bugunler ıcın senınleeee
senın ıcın gangnam star yapıcam kornomıııııı bundan sonraaaaaaaaaaa
GANGNAM STARRRRRRRRRRRRRRR

hayalotum bak corum isi yatti bizim..kocasi gumusün zaten melekmis biz seytan koca avcilariz bizim meleklerle isimiz olmaz

sen yine iyisin yaw ben 16 degil dr dedigi gibi kucagima alana kadar rahat edemiyecembende ikilide kalmistim.ama 3 lü zaten dr yaptirmayacakti ikili iyi cikinca gerek yokt dedi aklini karistirma demisti...:26::26::26::26::26::26::26::26:

kiz ben sana getiririm alalalal bi cikolata icinmi buralara geleceneger gezeceksen o olur....

Son düzenleme:
teşekkür ederim bıtanem çok saol amın inşallahhh
eee hayalotun bugunler ıcın senınleeee
senın ıcın gangnam star yapıcam kornomıııııı bundan sonraaaaaaaaaaa
GANGNAM STARRRRRRRRRRRRRRR

dur bide halay cekecem allalalalalaa:119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

arkadaşlar şimdi yazdıklarınızı okuyunca sormak istedim,ilk çocuğum 8 yaşında ve 2 sene sonra tekrar çocuk yapmak istiyorum kısmet olursa, acaba olmama gibi
bir sorunla karşılaşır mıyım sizce hemen mi yapmayı denemeliyim. 30 yaşındayım bu arada ,ve birde kalça ameliyatı geçirdim ilk hamileliğimde sıkıntılar yaşadım bu yüzden doktor aslında 2. çocuğu bile tavisye etmedi ama ben çok istiyorum.fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

OHHH OHHHH senden önce ben aldımmmmmkuzum sende al ama bak benden oncede sen arabayı alırsınnnnben kocamınkını kullanıcam mecburenmelek kocam lafları ucusuyor yıneeeee inşşalh sende alıcan kızçem bebegını kucagına
yesinler emi gecmisi okuyusunubakmadanda duramazmis alallalalala

yooook olmaz catlarım canbonum meraktan iilakı okumam lazımmmbu simil senın içindi kuzum

sen otur popişin üstünde yüklüsün sen
benm kocam bir melek :123:
hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahatlarsın cnm inş kucağına alırsın inş bu son olur
dur ben bebek görmeye gelince alırım çikolatamı sen kıpırdama

doru okumussunhayalotum yaw bayiliyorum bu smileyekim kullanirsa dahada bi sempatim oluyo o kisiye...

hayırlı olsun bbeeğim
benm melek kocam seneye alcak bana araba bebek doğduktan sonra inş
bizim şu an 2 arabamız var zaten ama dükkanda kullanıyolar birini diğeride kardeşinde bana sıra gelmiyo
inş cnm hep beraber alalım kucağımıza

doru bak hep unutuyorum hamile oldugumu.....yaw bu aralar bu kocalardan cok cekenler kizlar oldubizde hayalotumla seytan koca avina cikacaktik ehliyeti alincaseninki kurtuldu ama simdilik corum isi yok bizim icin..

Son düzenleme:

öncelıkle hoşgeldın canım .amelıyat ıcın cok gecmıs olsun .cocugunuda rabbım sana ve esıne bagıslasın inşallah
süre bakımından bısey dıyemecem cunku ufaklıkların ıstedıgımız tarıhte gelesı beklenemez rabbım nezaman nasıp ederse.
ama sımdı nıye dusunmuyorsun ?cocugunda buyumus maşallah maddı durum yuzundenmı yada calısan bı bayanmısın.?
ben senın yerınde olsam son ıkı olanagımda musaıt olsaydı bence denemeye baslarıdım..arada yaş farkı var cunku
eger saglık durumunda musaıtse bakabılecek derecedeysen düşünebılırsın cok ıstenılen sey zamanında olmayabılıyor cunku

canim benim aslinda ilk cocugun baya büyümüs keske bu kadar beklemeseydin...ama sagliginda izin verirse bence bi daha olsun yavrunun kardesi...belli olmaz belki sende bi sorun cikmadan hemen hamile kalirsin....ama iste uzun süre olmayabilir,neyle karsilasacagimizi bilemiyoruz cünkü:26:rabbim yardimcin olsun..

aynen katiliyorum..

hayalotum gecmise bakmadim aseton geldimi dr...acepki cinsiyeti neki bebisinin:44::44::44::44:

inşallah bıtanem bizim tek arabımız .aslında bıde yenı almıs ama yenı actıgı dukkana kullancaklarmıs .benden uzak olsun o araba.benım aslında arabadada gozum yok alamaz dıyenlere ınat aldım ozellıkle esıme ınat ..hemde nerdeyse bırıncılıkle bıtırdım hepsının agzı acık kaldıı gozlerıde dısarı cıktı tıplerı bıle kaydıııoyuzden sende al guzel bısey herdurumda kendını yukseltmek
sen otur yerinde hayalot ev taşımaya gelecek kamyonu ona sürdürcez

otobus otomobıl kullandımda kamyona bınmedımmm
senın ıcın bınerımde surerımde yanlız ankastre mutfagın bıraz cızılebılır salllanmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…