- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.021
teşekkür ederim bıtanem çok saol amın inşallahhh
eee hayalotun bugunler ıcın senınleeee
senın ıcın gangnam star yapıcam kornomıııııı bundan sonraaaaaaaaaaa
GANGNAM STARRRRRRRRRRRRRRR
zamanı var demekki bizde 1 senedir uğraşıyoruz dra gittik bi sorun yok dedi demekki herşey nasiple herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin Rabbim...
benımde bıde buyuk arac ehlıyetı almam gerek gumusum ıcınnnnhayalotum ve kamyonhayal ettimde cok hosuma gitti
hayalotum gecmise bakmadim aseton geldimi dr...acepki cinsiyeti neki bebisinin:44::44::44::44:
benmkide hiç inanmıyo panik oluyosun diyo yanlış bişey yaparsam bağırıyo o bağırınca panik oluyorum kurstaki hocada bağırmaz heraldeinşallah bıtanembizim tek arabımız .aslında bıde yenı almıs ama yenı actıgı dukkana kullancaklarmıs .benden uzak olsun o araba. benım aslında arabadada gozum yok alamaz dıyenlere ınat aldım ozellıkle esıme ınat .. hemde nerdeyse bırıncılıkle bıtırdım hepsının agzı acık kaldıı gozlerıde dısarı cıktı tıplerı bıle kaydııı oyuzden sende al guzel bısey herdurumda kendını yukseltmek
otobus otomobıl kullandımda kamyona bınmedımmm
senın ıcın bınerımde surerımde yanlız ankastre mutfagın bıraz cızılebılır salllanmaktan
inşallah bıtanembizim tek arabımız .aslında bıde yenı almıs ama yenı actıgı dukkana kullancaklarmıs .benden uzak olsun o araba. benım aslında arabadada gozum yok alamaz dıyenlere ınat aldım ozellıkle esıme ınat .. hemde nerdeyse bırıncılıkle bıtırdım hepsının agzı acık kaldıı gozlerıde dısarı cıktı tıplerı bıle kaydııı oyuzden sende al guzel bısey herdurumda kendını yukseltmek
otobus otomobıl kullandımda kamyona bınmedımmm
senın ıcın bınerımde surerımde yanlız ankastre mutfagın bıraz cızılebılır salllanmaktan
benmkide hiç inanmıyo panik oluyosun diyo yanlış bişey yaparsam bağırıyo o bağırınca panik oluyorum kurstaki hocada bağırmaz heraldehayallerim var cocuğüuma oto koltuğu alıcam arabama koyucam avm ye gitcem akşamda babamızda gelcek yemeğimizi yiyip evimize gelcez
şeyy neyse tmm ozaman biz bi kamyoncu ayarlarız cnm sen araba kullan emi
ahh cnm benim için cok sağolbenımde bıde buyuk arac ehlıyetı almam gerek gumusum ıcınnnn
yok gelmedı canım randevusu saat 2 deydı turkıye saatıyleee
bende cokk merak edıyorum rabbım gonlune gore versınnn
napıyım dünya para verdim şimdi çizlir ayıptır sylemesi bide cam ocak siyah cizik hemen belli olurhayalotum kiz güldürdün benison cümlene cok güldüm ama
gumus sen bu isten vazgec..kiz daha kullanmadan gidecek senin ankastre
kizlaaaaaar ben geldim
neaber siniz
napıyım dünya para verdim şimdi çizlir ayıptır sylemesi bide cam ocak siyah cizik hemen belli olur
benmkide hiç inanmıyo panik oluyosun diyo yanlış bişey yaparsam bağırıyo o bağırınca panik oluyorum kurstaki hocada bağırmaz heraldehayallerim var cocuğüuma oto koltuğu alıcam arabama koyucam avm ye gitcem akşamda babamızda gelcek yemeğimizi yiyip evimize gelcez
şeyy neyse tmm ozaman biz bi kamyoncu ayarlarız cnm sen araba kullan emi
hosgeldin laylamlooriden bi haber varmi
layloş naber bebeğim
Hayalini sEvsinler insallah ogunleri yasarken her avm ye gittiginde gulumseyip hatirlarsin burda yazdiklarini
inş cnm inşHayalini sEvsinler insallah ogunleri yasarken her avm ye gittiginde gulumseyip hatirlarsin burda yazdiklarini
o beni doğumdan sonra hastaneden cıkarmaya gelsin olmazmı:26:dorusun sen iyisimi tecrübeli birini bul riske atmahayalotum biraz daha pissin bu soförlük isinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?