Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldin canımmm inşallah hamilesindir ne güzel islik 2. çizgiyi görmüşsün biz daha göremedikkk darısı başıma hehehee

kızçeler
kullanıcı kontrol paneline girin
seçenekleri düzenle yapın
çeşitli seceneklerden mesaj edıtorunu standart toolbar yapın
ve kaydet dıyın
sonrada benım gıbı gulunn

sen nezamandır beklıyosun canım

ben daha yeni çalışmalara başladım canım ya:) ama ne bileyim bu işin içine girince hemen olucakmış gibi geliyo o kadar atış yaptık biri tutaydı ya:))))) 2 aydır sahalardayız canım bakalım:):):) Rabbim ne zaman nasip edicekk:):) ya o gülücükleri nasıl yapıyonuz ben yapamıyom hihihiih

Kubis aslinda belirtilerimiz senle ayni .. insallah rabbim hepimize nasip eder. biz 3 aydir deniyoruz kisa bi surec gibi ama cok isteyince uzun geliyo bize..

Kubis aslinda belirtilerimiz senle ayni .. insallah rabbim hepimize nasip eder. biz 3 aydir deniyoruz kisa bi surec gibi ama cok isteyince uzun geliyo bize..

rabbım ıkınızıde daha cok bekletmesın inşallahhhhh
olur zamanı gelınce
bu arada yazdım nasıl yaptıgımızı gulucuk olayının

evet canım yaa aynen hemen olurmuş gibi geliyo insana :).. bi beklenti içine giriyo insannn umarım deneme1..2..3 te tutmuştur hehehee kan da baktır güzel haberlerini bekleriz burdann bu arada yaş kaç ve ne kadarlık evlisin. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

rabbım ıkınızıde daha cok bekletmesın inşallahhhhh
olur zamanı gelınce
bu arada yazdım nasıl yaptıgımızı gulucuk olayının

canım kopyala deyin ce oldu hangi simgelerle yapılacağı gösteriliyo saolasın sende.. bu arada ii dileklerin içinde çok saol canımm aminnn:))))))) bu arada şu adet bi olmadı ayy içiç şiştii:):) yalandan niye gecikiyo ki sanki bebiş yok bişey yok beni çatlattı burda aa:))))

anladım canım sevındım yaptıgınastres yapmısındır bu ay ondandır gelır merak etme
biz de 4 aydır uğraşıyorduk ve sonunda olduu

rabbım kucagına almayı nasıp etsın canım tebrık ederımmm

Gercekten insan hemen olucak saniyo.. benim yas 22 :) ve evlendigimden beri cocuk istiyorum acelen ne diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorumm .. hayalot iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

Gercekten insan hemen olucak saniyo.. benim yas 22 :) ve evlendigimden beri cocuk istiyorum acelen ne diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorumm .. hayalot iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.

yoo olabılırr canım evlenır evlenmezde cocuk ısteyebılırsın gayet normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…