- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.301
ayy demek ehliyet sinaviinslalah hayalotum gibi sende hemen alirsin
Arkadaslar bende aranizda yeniyim benimde adetim iki gun gecti icim icimi yiyor. adetimden 1 gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti kendimi kaptirmamak icin hamile degilimdir dedim ama icim icimi yiyor. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiz bebisleerimizle dolar insallah..
Bende Aslan ımm:):):):) bende yazayım dedimm hehehe
Insallah benimledir.
sen nezamandır beklıyosun canım
ben daha yeni çalışmalara başladım canım ya:) ama ne bileyim bu işin içine girince hemen olucakmış gibi geliyo o kadar atış yaptık biri tutaydı ya:))))) 2 aydır sahalardayız canım bakalım:):):) Rabbim ne zaman nasip edicekk:):) ya o gülücükleri nasıl yapıyonuz ben yapamıyom hihihiih
Kubis aslinda belirtilerimiz senle ayni .. insallah rabbim hepimize nasip eder. biz 3 aydir deniyoruz kisa bi surec gibi ama cok isteyince uzun geliyo bize..
Kubis aslinda belirtilerimiz senle ayni .. insallah rabbim hepimize nasip eder. biz 3 aydir deniyoruz kisa bi surec gibi ama cok isteyince uzun geliyo bize..
rabbım ıkınızıde daha cok bekletmesın inşallahhhhh
olur zamanı gelınce
bu arada yazdım nasıl yaptıgımızı gulucuk olayının
biz de 4 aydır uğraşıyorduk ve sonunda olduu
anladım canım sevındım yaptıgınacanım kopyala deyin ce oldu hangi simgelerle yapılacağı gösteriliyo saolasın sende.. bu arada ii dileklerin içinde çok saol canımm aminnn:))))))) bu arada şu adet bi olmadı ayy içiç şiştii:):) yalandan niye gecikiyo ki sanki bebiş yok bişey yok beni çatlattı burda aa:))))
evet canım yaa aynen hemen olurmuş gibi geliyo insana :).. bi beklenti içine giriyo insannn umarım deneme1..2..3 te tutmuştur hehehee kan da baktır güzel haberlerini bekleriz burdann bu arada yaş kaç ve ne kadarlık evlisin. Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Gercekten insan hemen olucak saniyo.. benim yas 22 :) ve evlendigimden beri cocuk istiyorum acelen ne diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorumm .. hayalot iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
iiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini[rQUOTE]
canım üzme kendini inş yoluna girer bende eşimle kaç kez boşanma eşiğine geldim ama zamanla düzeliyo tatlım ALLAHIM yuvanızı bozmasın
ananammmm kız okadar konustuk bılseydım çalıştırırdım ben seniiiiinşallah gecersın kuzummm
heya hiç aklıma gelmedi valla kalmiyim die kafamı beynimi yedimiyi geçti bakalım sınav sen naptın zormuydu sınavların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?