- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.321
yoo olabılırr canım evlenır evlenmezde cocuk ısteyebılırsın gayet normal bence
Gercekten insan hemen olucak saniyo.. benim yas 22 :) ve evlendigimden beri cocuk istiyorum acelen ne diyeceksiniz ama cocuklari cok seviyorumm .. hayalot iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
kızlar benim istememe fırsat kalmadan ilk geceden kalmışım
nee:)))) oh oh tek atış ve tutuşşn egüzell
canım ben 20 ekımde gırdım cuma gunude ehlıyetı elıme aldım 2 gundur gecelerı kocişle araba çalışıyoruz gece 12 gıbı..sakın oluyo istanbul gecelerıiiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini[rQUOTE]
canım üzme kendini inş yoluna girer bende eşimle kaç kez boşanma eşiğine geldim ama zamanla düzeliyo tatlım ALLAHIM yuvanızı bozmasın
ananammmm kız okadar konustuk bılseydım çalıştırırdım ben seniiiiinşallah gecersın kuzummm
heya hiç aklıma gelmedi valla kalmiyim die kafamı beynimi yedimiyi geçti bakalım sınav sen naptın zormuydu sınavların...
kızlar benim istememe fırsat kalmadan ilk geceden kalmışım
selenim ben anlamadım ya:44::44::44:
yok canım yok hiç öle düşünmem hatta çok ii yapmışsın ben 27 yaşındayım 7 aylık evliyim düşün ki şimdi aslında başta korunmaya hiç gerek yokmuş diyorum koyverseydikk iyiydi:):) ama nasip 5 ay sonr akoyverdik Rabbim herkesis evindirsin inşallahh
haylotum balım bu gülücükler bende görünmüyo bende senden kopi yapip atıyorum oda gıcık ediyo beni
herkese iyi gecelerrrrrrrrr ben yatayım uykuu geliyo soldan soldan:)))))) grşrzzzz
haylotum balım bu gülücükler bende görünmüyo bende senden kopi yapip atıyorum oda gıcık ediyo beni
canım ben 20 ekımde gırdım cuma gunude ehlıyetı elıme aldım 2 gundur gecelerı kocişle araba çalışıyoruz gece 12 gıbı..sakın oluyo istanbul gecelerı
selenim ben anlamadım ya:44::44::44:
tatlım evlediğimde ben adetli geldim zati 18 yaşındaydım yumurtlama ne bilmiyodum 1 hafta bekledikten sonra ilişki olduo arada kalmışım tatlım 1 aylık evli iken 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim
canım gülücük için iki nokta üst üste ya bas 52 yaz tekrar iki nokta üst üsteye bas oluyo tekrar ii gecelerr
herkese iyi gecelerrrrrrrrr ben yatayım uykuu geliyo soldan soldan:)))))) grşrzzzz
tatlım evlediğimde ben adetli geldim zati 18 yaşındaydım yumurtlama ne bilmiyodum 1 hafta bekledikten sonra ilişki olduo arada kalmışım tatlım 1 aylık evli iken 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim
ne güzel ya rabbım çocukarını sana bagıslasınkaç yaşındasınkı:44:
canım 1831 .ci sayfaya yazdım gecmıse bak 2 sayfa oncesı
ne güzel ya rabbım çocukarını sana bagıslasınkaç yaşındasınkı:44:
saol canımm AMİNN cümlemizinkini ben 11 yıldır evliyim şimdi 3o yaşındayım
kızçeler ben yavaştan çıkıyorum artıkhepinize iyi geceler
benim kociş ilk defa bu saate kaldı
çıkarken en son kalan topıgı kapatır ona gorekepenkleri sakın açık bırakmayın
haydık gorusuruk yarın
hayalottt giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?