- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.341
nbr gurbetim sendemi uykun yok
gurbetim tatlım ii geceler bende kaçim artık baya geç oldu öpüldün bebek:
canım bi sorun vardır hormonlarına baktır oncelıkle ve alltan muanenı ol..ama hamıle olabılıcegını sanmıyorum malesef keşke gercekten olabılme ıhtımalın olsaydı.eger cok içinde senı kurcalayan bı suphe varsa kan testı yaptır derım ama bence ugrasmadan bı doktora gıt zaten o gereklı testlerı yapcaktır sana.rabbım gonlune gore versınben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 11gün gecikti. 29ekimden beri birleşmede olmadı kızlar yardım edin hala gebelik mümkün müü ? yardım edin lütfen hiç bir belirtim yok göğüslerimde koyulaşma göbekten aşağıya inen çizgi hiçbişeym yok bu haftaya kadarda olmadı
bi kaç gündür gelemiyodum bu sabahta cok erken geldim oyüzden kimseyi göremedim :) ilerleyen saatlerde yine gircem bulurum ozaman bi tanenizi) şimdilik öpüyorum cok cok
mutlu pazarlarrr
ee yazi rengimden anlasilacagi uzere kırmızılar bu ay da beni yalniz birakmadi
artik önümüzdeki maclara bakicazzz
kızlaarr kimse yok mu...
sen ben ve hayolt var sanırımm:):):)
selammmm nabersiniz kızlarr
iyiyimm evde takılmacaa:)))) sen napyosunnn
aynen evdeyim bnde nolsun işte :)))
hayalotum pişşşt sen nabiyon:)))
pazar pazar kocamda yok yanımda oturuyom öle kubis sende mi yalnızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?