Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 11gün gecikti. 29ekimden beri birleşmede olmadı kızlar yardım edin hala gebelik mümkün müü ? yardım edin lütfen hiç bir belirtim yok göğüslerimde koyulaşma göbekten aşağıya inen çizgi hiçbişeym yok bu haftaya kadarda olmadı

yaaa ben yine glemedi, kocişimin açtığı film bitmedi bi türlüü
sizi çok seviyorum şekerlerrrr, iyi geceleeerrrr

bi kaç gündür gelemiyodum bu sabahta cok erken geldim oyüzden kimseyi göremedim :) ilerleyen saatlerde yine gircem bulurum ozaman bi tanenizi ) şimdilik öpüyorum cok cok

mutlu pazarlarrr
ee yazi rengimden anlasilacagi uzere kırmızılar bu ay da beni yalniz birakmadi
artik önümüzdeki maclara bakicazzz

canım bi sorun vardır hormonlarına baktır oncelıkle ve alltan muanenı ol..ama hamıle olabılıcegını sanmıyorum malesef keşke gercekten olabılme ıhtımalın olsaydı.eger cok içinde senı kurcalayan bı suphe varsa kan testı yaptır derım ama bence ugrasmadan bı doktora gıt zaten o gereklı testlerı yapcaktır sana.rabbım gonlune gore versın
bi kaç gündür gelemiyodum bu sabahta cok erken geldim oyüzden kimseyi göremedim :) ilerleyen saatlerde yine gircem bulurum ozaman bi tanenizi ) şimdilik öpüyorum cok cok
ben gelmıstım ama sen cıkmısın
mutlu pazarlarrr
ee yazi rengimden anlasilacagi uzere kırmızılar bu ay da beni yalniz birakmadi
artik önümüzdeki maclara bakicazzz

scorpionsummmm gun aydın lar olsunnn
kırmızımı geldı :26:hayırlısı olsun bıtanem maçlar devam edıcek nede olsa

herkese gunaydın canbonlarımmm
çıkıyorum öğleden sonraya anca gelırım kavaltı hazırlamam lazım kocişi uyandırmam lazımmm eee bide temızlık var
öpüyorum hepinizi

yeni olunca oluyo arada bi aksamalar şimdi gördüm cevabını:)) bencede acaip sıkıcı geciyo temizlik yapmam lazım aslında ama kalkıp yapasım yok..ben bu ay calışmalara başldım yazz doğum kontrol hapı kullanıyodum bıraktım bu korunmasız ilk ayımız.aslında hemen istediğimiz için değil hani bıraktıktan sonra zaman alıyo diyolar ya o olmasın dye şimdiden bırakmıştık.ama ben bi istemeye başldım ki sorma hemen olsun istiyorum.tabi şu an hiç bi belirtim yok,adetime 7 gün var.dayanamayıp test yaptım negatf cıktı tabiki...daha şimdiden kastım yani takmamam gerek.sende ne var ne yok peki,bu ayın tatlı annelerinden olmaya adaymısın))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…