- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.361
Bende varım kızlar :))
evet canım benim kocişte iş te yalnızımmm temizlik yapmıştım yemeğimde var oh:):) tam günn takılmaca:)
hoşgeldin canım nasılsın
yeni olunca oluyo arada bi aksamalar şimdi gördüm cevabını:)) bencede acaip sıkıcı geciyo temizlik yapmam lazım aslında ama kalkıp yapasım yok..ben bu ay calışmalara başldım yazz doğum kontrol hapı kullanıyodum bıraktım bu korunmasız ilk ayımız.aslında hemen istediğimiz için değil hani bıraktıktan sonra zaman alıyo diyolar ya o olmasın dye şimdiden bırakmıştık.ama ben bi istemeye başldım ki sorma hemen olsun istiyorum.tabi şu an hiç bi belirtim yok,adetime 7 gün var.dayanamayıp test yaptım negatf cıktı tabiki...daha şimdiden kastım yani takmamam gerek.sende ne var ne yok peki,bu ayın tatlı annelerinden olmaya adaymısın))
Hoşbulduk cnm :) şükür iyiyim , Nezle olmusum da , sen nasilsin? Batı'na da az kalmış anladığım kadarıyla ... İnsallah bebis vardır .
olsun hayatım hiç sorun değil bende yeniyim hala beceremiyorum yazışma olayını karıştırıyrum herkesi falan kusura bakmazsınız umarım)::) bu arada korunmayı bırakarak ii yapmışsın nasip kısmet belki hemen tutarrr ve insan korunmayı bıraktığı aydan itibaren üstüne düşmeye başlıyor oldu mu olucakmı diye:):) rahat olmak ne mümkünnn:):) bende bırakalı 2 ay oldu bu ay 2. ay:):) adetim 3 gün geçti ama hamiş değilim çünkü adet günümde kanda baktırdım negatif:):) adetim olup bitsede çalışmalara devam etsem diye bakıyoruma rtıkın :):) hayırlsıı herkess hamişş olsun inşallahhh:):)
hoşgeldinnnnn canım..
Hoşbulduk cnm nasılsın ?hoşgeldinnnnn canım..
geçmiş olsun canım benim sıcak bişeyler tüket ıhlamur flan..çok şükür bende iyiyim.evet 7 gün kaldı ama testte negatif cıktı,hemen olsun dye tutturdum ya.ben cocukkende böleydim bi oyuncak için tutturdum mu hemen alınsın derdim sabırsızdım.insan 7 sinde neyse hep o,şimdi de öle tutturdum hamile olcam dye.ama takmıcam söz verdim eşimede mahcup oluyorum böle yapınca,bu kadar stresle olmaz dyo öle işte.allahım hayırlısını versin biz hep sabırsızız zaten..senin durumlar nasıl
Hoşbulduk cnm nasılsın ?
Sagol canim iyi giyiniyorum da şifayı kaptık bir kere .
Sagol canım esim limon almaya gitti nane limon yapacam . Vay sen sabırsız hihi . İnsallah olur canım bebeğin inşallah istiyen herkesin olur . Ben dogun kontrol hapini gecen sene 10 çayda bırakmıştım hala sabırla hamile kalmamı bekliyoruz . bizde haftaya eşimle çalısmalar başlarız yine .
hangi hapı kullanıyodun canım? ben 1,5 yıl kullandım zaten de 1,5 yıldır evliyiz:)))
Ben yurtdışında yasıyorum Türkiye'de var mi bilmem ben bir sene oncesi milvane kulandim. Sen ne kulandim cnm ?
hım yok sanırım belkide ben bilmiyorumdur.ben yazz 24+4 kullandım.daha doğrusu ilk bi kaç ay yasmin kullanmıştım sonradan yazza gectm.
Benim kuzenim dogum kontrol hapini bırakır bırakmaz hamile kaldı tabiki o anlamadı hamile kaldığını doktor demiş haptan çıktığın anda düzensizlik olabilir demiş . 4 aylikken hamile olduğunu öğrendi . Şimdi kızı Mash 6 yasında .
Yasemin biliyorum bizim burda pek önermiyorlar beyin kanamasına yol acıyor diye .[/QUOTE
nasıl anlamadı hamile kaldığını adet görmüş mü
Slm cnm iyiyiz seni sormalı ? Ne zaman geldi kırmızıların , inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir cnm ..slm kızlar bikaçgündür yoktum nasılsınız bakalım? benim kırmızlılar geldi malesef artık ocağa kaldı şansım:)
nasıl anlamadı hamile kaldığını adet görmüş mü
slm kızlar bikaçgündür yoktum nasılsınız bakalım? benim kırmızlılar geldi malesef artık ocağa kaldı şansım:)
Slm cnm iyiyiz seni sormalı ? Ne zaman geldi kırmızıların , inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir cnm ..
canım ayın 14 ün de geldi ben 15 olarak hesaplamştım 1 gün önceden geldi artık ocağın 8 ini bekliycem:) inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir
Slm cnm iyiyiz seni sormalı ? Ne zaman geldi kırmızıların , inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir cnm ..
Anlamadı canım adet de görmedi o sırada Türkiye filan gitti izine hava degisiklik ve hapı bıraktım diye sanmış gelmeme nedenini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?