Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım benim kocişte iş te yalnızımmm temizlik yapmıştım yemeğimde var oh:):) tam günn takılmaca:)

heh evet bak hamaratlık işte bu,annem sabahtan yemeğini yaparsın temizliğini rahat olursun der:))) ama ben ne zaman yapmışımdır malum DD maşallah canım en iyisi walla temiz temiz misss otur akşama kadar

olsun hayatım hiç sorun değil bende yeniyim hala beceremiyorum yazışma olayını karıştırıyrum herkesi falan kusura bakmazsınız umarım)::) bu arada korunmayı bırakarak ii yapmışsın nasip kısmet belki hemen tutarrr ve insan korunmayı bıraktığı aydan itibaren üstüne düşmeye başlıyor oldu mu olucakmı diye:):) rahat olmak ne mümkünnn:):) bende bırakalı 2 ay oldu bu ay 2. ay:):) adetim 3 gün geçti ama hamiş değilim çünkü adet günümde kanda baktırdım negatif:):) adetim olup bitsede çalışmalara devam etsem diye bakıyoruma rtıkın :):) hayırlsıı herkess hamişş olsun inşallahhh:):)

Hoşbulduk cnm :) şükür iyiyim , Nezle olmusum da , sen nasilsin? Batı'na da az kalmış anladığım kadarıyla ... İnsallah bebis vardır .

geçmiş olsun canım benim sıcak bişeyler tüket ıhlamur flan..çok şükür bende iyiyim.evet 7 gün kaldı ama testte negatif cıktı,hemen olsun dye tutturdum ya.ben cocukkende böleydim bi oyuncak için tutturdum mu hemen alınsın derdim sabırsızdım.insan 7 sinde neyse hep o,şimdi de öle tutturdum hamile olcam dye.ama takmıcam söz verdim eşimede mahcup oluyorum böle yapınca,bu kadar stresle olmaz dyo öle işte.allahım hayırlısını versin biz hep sabırsızız zaten..senin durumlar nasıl

kusur olur mu hiç canım idare etcez böle işte yeterki anlayışlı olalım..:) aynen rahat değilim işte bende.sende mi hap kullanıyodun? olsun canım benim daha cok yeniyiz büyük ihtimal bende de yok ama hiç streslenmemeye karar verdim tutabildiğim kadar.olmazsa olmaz napalım vardır bi zamanı elbet gelir yarabbim dermansız dert vermesin yeterki bi dahaki ay calışırız bizde:))))

hoşgeldinnnnn canım..
Hoşbulduk cnm nasılsın ?
Sagol canim iyi giyiniyorum da şifayı kaptık bir kere .

Sagol canım esim limon almaya gitti nane limon yapacam . Vay sen sabırsız hihi . İnsallah olur canım bebeğin inşallah istiyen herkesin olur . Ben dogun kontrol hapini gecen sene 10 çayda bırakmıştım hala sabırla hamile kalmamı bekliyoruz . bizde haftaya eşimle çalısmalar başlarız yine .

Son düzenleme:

hangi hapı kullanıyodun canım? ben 1,5 yıl kullandım zaten de 1,5 yıldır evliyiz:)))

hım yok sanırım belkide ben bilmiyorumdur.ben yazz 24+4 kullandım.daha doğrusu ilk bi kaç ay yasmin kullanmıştım sonradan yazza gectm.

Benim kuzenim dogum kontrol hapini bırakır bırakmaz hamile kaldı tabiki o anlamadı hamile kaldığını doktor demiş haptan çıktığın anda düzensizlik olabilir demiş . 4 aylikken hamile olduğunu öğrendi . Şimdi kızı Mash 6 yasında .
Yasemin biliyorum bizim burda pek önermiyorlar beyin kanamasına yol acıyor diye .

slm kızlar bikaçgündür yoktum nasılsınız bakalım? benim kırmızlılar geldi malesef artık ocağa kaldı şansım:)

slm kızlar bikaçgündür yoktum nasılsınız bakalım? benim kırmızlılar geldi malesef artık ocağa kaldı şansım:)
Slm cnm iyiyiz seni sormalı ? Ne zaman geldi kırmızıların , inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir cnm ..

nasıl anlamadı hamile kaldığını adet görmüş mü

Anlamadı canım adet de görmedi o sırada Türkiye filan gitti izine hava degisiklik ve hapı bıraktım diye sanmış gelmeme nedenini .

Son düzenleme:

hım canım ne güzel olmuş:) benim adet günlerim normal bıraktıktan sonra.sadece gecen ay hiç olmayan bişey oldu adet sancım oldu okadar kasıklarıma şiş saplanır gibiydi.normalde hiç ağrımazdı.sende düzensizlik olmuşmuydu bıraktıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…