Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım ayın 14 ün de geldi ben 15 olarak hesaplamştım 1 gün önceden geldi artık ocağın 8 ini bekliycem:) inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir

Benim de 15 aralikti 14 geldi :) inşallah uğurlu olur yeni yıl .

iyi hafta sonlari kizlarnassiniz

Hayırlı hafta sonları cnm iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın ?

Hapı bıraktın ya ondan ağrırdir. Ama benim kının düzeni hiç bozulmadı ama bozulanın var bir kaç ay .

Son düzenleme:

sükürler olsunki bende iyiym gurbetkizim

aksam baya kaynatilmishayalotumda masallh gec saate kadar uyumamis...

yaw diger günler erkenden yatardiumudumda gelmis bi ara

kubisim seninde gününde gecmis va batin gelmemis..hic gecikme olurmuydu

Son düzenleme:

ozaman hap hiç zarar vermemiş bize böyle düşünebilirmiyiz ?

Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?

merhaba nasilsin canim umudunu kayb etme hayirlisi dusuklerin sebebin oyrenmen lazim canim,tedavi gordunmu

merhaba nasilsin canim umudunu kayb etme hayirlisi dusuklerin sebebin oyrenmen lazim canim,tedavi gordunmu

saol kuzumcanim benim ilki mol gebelikti..dr tesadüf bi daha tekrar etmez dedi dedigi gibide oldu......sonra ikinciyide kaybedince dr kan pihtilasmasindan süphelendi test yaptirtdi ve doru cikti...ve ve tekrar 3. ve 4.igne kullandim yine kaybettim.....doz yetersiz geldi canim benim...umudumu kaybetmiyorum ama iste korkularimida yenemiyorum..rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kizlar nasilsiniz ben yenilerdenim beni kabul edermisiniz

sirinmelekim hosgeldin canim benim aramiza..tabi kabul ederiz hemde cok memnin oluruz

bitanem sürekli bekleriz topigimizr gercekten bi sürekli gelsen vazgecemezsin..

topigimiz diye demiyorum en samimi ,sicak ve sohbeti bol topiktir

canbonum bal olayı şöyle
diyodum ya bı aktarcı var ilaç yapıyomuşş ona gıdemedım 2 haftadır.
sonra bı tanıdıgım benı aradı annesının ayagı kngren olmustu ilaç yapan bı kadına goturmuslerdı okadaın kangrenın yayılmasını engelledı 1 ay boyunca.
bu tanıdıkta o kadını aramıs benım durumumu anlatmıs sagolsun kadın herkesı kabul etmıyomus gormeden.hastları cagırıyomus yuzune bakıyomus ıcıne sınmesse almıyomus
ama benı kabul ettı 2 kılo ilaçsız bal alsın benı beklesın demıs dun balı gonderdım bugun karıstırcakmıs ama daha haber vermedı:26::26:bizzat tembıhlemiş eşide yapcaksa bana gelsın yoksa yapmam demıs benımkıde yemıdıgım halt kalmadı balmı yıyemıcem dedıöyle işte beklıyoruz şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…