- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.381
iyi hafta sonlari kizlarnassiniz
canım ayın 14 ün de geldi ben 15 olarak hesaplamştım 1 gün önceden geldi artık ocağın 8 ini bekliycem:) inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir
iyi hafta sonlari kizlarnassiniz
hım canım ne güzel olmuş:) benim adet günlerim normal bıraktıktan sonra.sadece gecen ay hiç olmayan bişey oldu adet sancım oldu okadar kasıklarıma şiş saplanır gibiydi.normalde hiç ağrımazdı.sende düzensizlik olmuşmuydu bıraktıktan sonra
yasakhayalim gelmişş canım iyiyim şükür sen nasılsın
Benim de 15 aralikti 14 geldi :) inşallah uğurlu olur yeni yıl .
Hayırlı hafta sonları cnm iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın ?
Hapı bıraktın ya ondan ağrırdir. Ama benim kının düzeni hiç bozulmadı ama bozulanın var bir kaç ay .
Benim de 15 aralikti 14 geldi :) inşallah uğurlu olur yeni yıl .
Hayırlı hafta sonları cnm iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın ?
Hapı bıraktın ya ondan ağrırdir. Ama benim kının düzeni hiç bozulmadı ama bozulanın var bir kaç ay .
merhaba nasilsin canim umudunu kayb etme hayirlisi dusuklerin sebebin oyrenmen lazim canim,tedavi gordunmuBende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .
Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?[/QUO
2 gün cok gelmediyse belki de üstüne görmüş olabilirsin benim annemde öle hamile kalmış bi kre
ozaman hap hiç zarar vermemiş bize böyle düşünebilirmiyiz ?
merhaba nasilsin canim umudunu kayb etme hayirlisi dusuklerin sebebin oyrenmen lazim canim,tedavi gordunmu
Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?[/QUO
2 gün cok gelmediyse belki de üstüne görmüş olabilirsin benim annemde öle hamile kalmış bi kre
normal kanamma canim yaa.. yani ne az ne de cok her zamanki gibi .. 2 gun cok az sure degil mi? annen nasil olmustu
kizlar nasilsiniz ben yenilerdenim beni kabul edermisiniz
kizlar nasilsiniz ben yenilerdenim beni kabul edermisiniz
normal kanamma canim yaa.. yani ne az ne de cok her zamanki gibi .. 2 gun cok az sure degil mi? annen nasil olmustu
1,2 gün gibi kısa bi süre olmuş daha cok kahverengi gbi olmuş.öle anlatırdı üstüne gördüm der o gec döllenme oluyomuş sanırım
şirinmelek hoşgeldın aramızakabul edermısınızde nedemek tabıkıde aramızda olmandan mutluluk duyarızzz
ben geldimmmeee artıkk iniş yapamıyorum arabayı park etmem gerek karayolunu kullanıyorumda
1,2 gün gibi kısa bi süre olmuş daha cok kahverengi gbi olmuş.öle anlatırdı üstüne gördüm der o gec döllenme oluyomuş sanırım
doru öyle olabiliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?