- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.401
şirinmelek hoşgeldın aramızakabul edermısınızde nedemek tabıkıde aramızda olmandan mutluluk duyarızzz
ben geldimmmeee artıkk iniş yapamıyorum arabayı park etmem gerek karayolunu kullanıyorumda
1,2 gün gibi kısa bi süre olmuş daha cok kahverengi gbi olmuş.öle anlatırdı üstüne gördüm der o gec döllenme oluyomuş sanırım
doru öyle olabiliyo....
doru arabaninda o sorunu var
canbonum bal olayı şöyle
diyodum ya bı aktarcı var ilaç yapıyomuşş ona gıdemedım 2 haftadır.
sonra bı tanıdıgım benı aradı annesının ayagı kngren olmustu ilaç yapan bı kadına goturmuslerdı okadaın kangrenın yayılmasını engelledı 1 ay boyunca.
bu tanıdıkta o kadını aramıs benım durumumu anlatmıs sagolsun kadın herkesı kabul etmıyomus gormeden.hastları cagırıyomus yuzune bakıyomus ıcıne sınmesse almıyomus
ama benı kabul ettı 2 kılo ilaçsız bal alsın benı beklesın demıs dun balı gonderdım bugun karıstırcakmıs ama daha haber vermedı:26::26:bizzat tembıhlemiş eşide yapcaksa bana gelsın yoksa yapmam demıs benımkıde yemıdıgım halt kalmadı balmı yıyemıcem dedıöyle işte beklıyoruz şimdiii
gurbet kizim eger cok farkli geldiyse reglin ve kisada sürmüs bence bi test yap o zaman
sorma kaçakhayalim bir trafık bır trafık gelene kadar ha boyle oldummm
iyiyim bitanem bizim kızı aşıya götürdük anca gelebıldımmHosgeldin canummm .. Naslsin?
Nasil yani normal kirmizi her zaman ki gibiydi ama 2 gun surdu tek ne yapmam lazim boyle bi durumda:S simdi aklim karisti .. gec döllenme nasil olurmus yaa
insalah rabbimin izniyle vesile olacak bu kadin hayalotum...
seninkide kusura bakmasin mecbur yiyecekhep kadinlar tek tarafli mücadele ediyo sanki cocuk bi kadinlarin
ama tam gununde geldi adettim, yok ya testlik bi duru gormuyorum bende :S simdi endiseye kapildim bak
tabi aylardir süpürgeye alistin
yer trafigine inince böyle oldun saskinliktan
iyiyim bitanem bizim kızı aşıya götürdük anca gelebıldımmsen nasılsın
inşallah bıtanemmhele bi yemesınnn ustune zıplarım vallahiii
aynen süpürge ıyıydı gazlıydı bıde araba olunca benzınlı
iyiyim bitanem bizim kızı aşıya götürdük anca gelebıldımmsen nasılsın
ama tam gununde geldi adettim, yok ya testlik bi duru gormuyorum bende :S simdi endiseye kapildim bak
canim benim üstüne görme diye acilan topikler var bi okusana tam gününde bilem üstüne görenler var...
ne bilim en azindan icin rahat eder süphede kalmazsin
canım olabılır senın durumun
cunku ustune gorme adetınle beklenen gunde gelırmıs oyuzden anlasılmazmışşş
ben cok okumustum inşallah senınkıde oyledır ama kendılıgındende kısa surmus olabılır.bıraz bekle sonra bı kan testı yaptır yıne ıcınde kalmasınn en azından ona gore garantıye alırsın kendını
bu işte kaçmak yokkkzipla valal....hadi neyse bazi seylerde seni üzdü bisey demedin ama bu iste hicte kusura bakmasin
kussa bilem zorla yedir sakin acima
süprgelerimiz gazlimi
bak benim ondan bilem haberim yokhep esim ilgileniyodu o islerle
Sag salem geldiniz ya onemli olan o :)) Sukur iyiyim de burdaki kizlar aklimi karistirdi benim adetim 14 aralikta geldi ve iki gun surdu bugun hic birsye yok .. ustune gorme oalbilrisin filan diyorlar da .. sanmiyorum yaa veya hic duymadim boyel brisey
Tamam bakiyim canim bi birde bekliyelim gorelim, obur ayii .. umutlandirmak istemiyorum kendimi boyle ..
Hic kisa surmezdi 5 gun surer tam hic basima gelmedi boylede bakalim canim onumuzde ki ayi cekelim iple .. mevsimdende olabilir kis geldi yaa..
benimde 7 gün var hiçbi belirtim yok kızlar,sanırım bende değilim hiç umudum yok
canım yazdım bende fıkrımı
gurbetkizim tama m umutlanma ama yinede bence bi emin ol derim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?