Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gurbet kizim eger cok farkli geldiyse reglin ve kisada sürmüs bence bi test yap o zaman

şirinmelek hoşgeldın aramızakabul edermısınızde nedemek tabıkıde aramızda olmandan mutluluk duyarızzz

ben geldimmm eee artıkk iniş yapamıyorum arabayı park etmem gerek karayolunu kullanıyorumda

Hosgeldin canummm .. Naslsin?

1,2 gün gibi kısa bi süre olmuş daha cok kahverengi gbi olmuş.öle anlatırdı üstüne gördüm der o gec döllenme oluyomuş sanırım

doru öyle olabiliyo....

Nasil yani normal kirmizi her zaman ki gibiydi ama 2 gun surdu tek ne yapmam lazim boyle bi durumda:S simdi aklim karisti .. gec döllenme nasil olurmus yaa

Son düzenleme:

insalah rabbimin izniyle vesile olacak bu kadin hayalotum...

seninkide kusura bakmasin mecbur yiyecekhep kadinlar tek tarafli mücadele ediyo sanki cocuk bi kadinlarin

Hosgeldin canummm .. Naslsin?

Nasil yani normal kirmizi her zaman ki gibiydi ama 2 gun surdu tek ne yapmam lazim boyle bi durumda:S simdi aklim karisti .. gec döllenme nasil olurmus yaa
iyiyim bitanem bizim kızı aşıya götürdük anca gelebıldımmsen nasılsın
insalah rabbimin izniyle vesile olacak bu kadin hayalotum...

seninkide kusura bakmasin mecbur yiyecekhep kadinlar tek tarafli mücadele ediyo sanki cocuk bi kadinlarin

inşallah bıtanemmhele bi yemesınnnustune zıplarım vallahiii

ama tam gununde geldi adettim, yok ya testlik bi duru gormuyorum bende :S simdi endiseye kapildim bak

canim benim üstüne görme diye acilan topikler var bi okusana tam gününde bilem üstüne görenler var...

ne bilim en azindan icin rahat eder süphede kalmazsin

inşallah bıtanemmhele bi yemesınnnustune zıplarım vallahiii

zipla valal....hadi neyse bazi seylerde seni üzdü bisey demedin ama bu iste hicte kusura bakmasin

kussa bilem zorla yedir sakin acima

Sag salem geldiniz ya onemli olan o :)) Sukur iyiyim de burdaki kizlar aklimi karistirdi benim adetim 14 aralikta geldi ve iki gun surdu bugun hic birsye yok .. ustune gorme oalbilrisin filan diyorlar da .. sanmiyorum yaa veya hic duymadim boyel brisey

ama tam gununde geldi adettim, yok ya testlik bi duru gormuyorum bende :S simdi endiseye kapildim bak

canım olabılır senın durumun
cunku ustune gorme adetınle beklenen gunde gelırmıs oyuzden anlasılmazmışşş
ben cok okumustum inşallah senınkıde oyledır ama kendılıgındende kısa surmus olabılır.bıraz bekle sonra bı kan testı yaptır yıne ıcınde kalmasınn en azından ona gore garantıye alırsın kendını

canim benim üstüne görme diye acilan topikler var bi okusana tam gününde bilem üstüne görenler var...

ne bilim en azindan icin rahat eder süphede kalmazsin

Tamam bakiyim canim bi birde bekliyelim gorelim, obur ayii .. umutlandirmak istemiyorum kendimi boyle ..

Hic kisa surmezdi 5 gun surer tam hic basima gelmedi boylede bakalim canim onumuzde ki ayi cekelim iple .. mevsimdende olabilir kis geldi yaa..

zipla valal....hadi neyse bazi seylerde seni üzdü bisey demedin ama bu iste hicte kusura bakmasin

kussa bilem zorla yedir sakin acima
bu işte kaçmak yokkkaglasada yıcek kussada yıcek
süprgelerimiz gazlimi

bak benim ondan bilem haberim yok hep esim ilgileniyodu o islerle
canbonumsun benım yaaa

canım yazdım bende fıkrımı

hayalotum kediciginimi asiya götürdün

bi resmini avatarina koysanda baksak

ben iki kedili avatar buldum yakinda onu koyacam avatarima...simdiki uzun bilem kaldi

gurbetkizim tama m umutlanma ama yinede bence bi emin ol derim:26:

benimde 7 gün var hiçbi belirtim yok kızlar,sanırım bende değilim hiç umudum yok

katrem ne belirtisi kuzum ya gercekten yok öyle bisey

ben 6 ,5 haftalik oldum ultrasonda görmesem inanmazdim halen hic bi belirti yok kuzum.

..öyle belirtiye bagli olsaydi bizim topikteki kizlar hep hamileydi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…