Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alpınım gelmişşşş şükürler olsuunn
kuzuummm bitanem en baştan anlatır mısın ne olduğunu valla çok kötüyüm yaa çok merak ediyorum seni.. Keşke yakın olsaydık

iyi aksamlar...ben pinarin kizkardesiyim..nicki alppin olarak gecmis buraya..siteye gecmemi istedi...suan iyi degil..kendini iyi hissetigi zaman buraya geri donecekmis...sizleri cok sevdigini her zaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ettigini soyledi..sizleri cok seviyormus...

valla canım biz de tam bilmiyoruz, eşiyle sorun yaşamışlar sanırım ama ayrılacak kadar ne oldu ki.. daha yeni evli onlar yaaa

ooof ayrilik lafini duyunca bi an Kötü oldum Allah yardimcisi olsun ne diyelimm Onlar daha genc barisirlar Insallah ya daha Taze evliler hemen
herseyi atip bir kenara gitmek Kolaymi sankii...

bozusup BarisirLar insallah bozmasin moralini erkekler disari cikar sinirlendiginde ama dönecek oldugu yer yine EVIDIR::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler,pınarın gelmesini bekleyeceğiz burda..
Lütfen ani karar vermesine engel olun, her evlilikte problemler olabiliyo ama hemen ayrılık düşünülmemeli (çok geçerli bi sebep yoksa tabi)..
Allah yar ve yardımcısı olsun, dularımız onunlaa

Alppinimin yazısını okuunca selam vermeyi unuttum, moralim çok bozuldu yaaa inşallah hakkında hayırlısı olur kuzummm
bu arada herkese merhaba

medcezirim hsgeldin kuzum..
aynen bende yaa.. sayfaya onca hevesel girdim.. moralim -0 oldu inan kii

ALPPINMMMM... kusum noldu sana böyle yaaa.. hsgeldin balım yaaa

-----------
yazmıstım ama, msjı okuyunca habiptem olmadığını anladımm..

Son düzenleme:
soylerim tabiki...enistemle aralari biraz soguk..ne oldugunu bizde bilmiyoruz...birbirlerine deli gibi asiklar..nasil bu duruma geldiler bilmiyoruz...bizimle konusmadi hicbir zaman..sanirim kayni ile ilgili bir durum..ben birazdan iletirim kendisine...allah razi olsun sizden..bizde soktayiz suan..ablam deli dolu neseli bir insan..bu hale nasil geldi bilmiyoruz,,en kisa zamanda sizin yaniniza gelecektir..

medcezirim hsgeldin kuzum..
aynen bende yaa.. sayfaya onca hevesel girdim.. moralim -0 oldu inan kii

hoşbulduk bitanem, sen de hoşgeldinnnn
ben de çok kötü oldum yaaa, başıma aniden bi ağrı girdi ve şuan çok fena ağrıyo... Bi taraftan da adet sancım tavan yaptı offffff
sen napıosun nasılsın bitanemmmmmmmmmmmmm

Selam kizlarrrr..... Nasilsiniz diyecem ama gordugum kadariyla uzuntulu br haber almisiz .. ALPPIN cok üzüldum canim insallah duzelir araniz sevenler hic ayrilmasin butun kalbimle diliyorum.. insallah en yakin zamanda kendini de toparlarsin ..

çok saol bizlere bilgi verdiğin için..bizden de çok selam söyle.. ailesi olarak yanlıs bırakmayın onu..onun smdi kendisni anlıycak kisileer ihtiyacı var..
Allahım sen ALPPINMMı koru, onlara yardım et

saol kuzum hsbuldumm
sorma yaa.. hiç bekmiyordum böyle birseyi Allahım insaAllah çok uzun sürmeden birbirilerine geri dönerler.. habiptem de bizel geri döner insaAllah
napim bitanem.. oruç tutuyorum bnde , aksam yemeğini hazırlarkene, buradada habitem yazıp yazıp gitmis meğersem , ona yetisemedim
bu gece çok dua etcem habipteme, Ayetel Kürsü okuyalım ALPPINMME

Allah kabul etsin bitanem, negüzel oruç tutuyomuşsun.. Ben de çok istiyorum ama hafta içi tutsam kein düşer bayılırım okulda... 1. sınıf olunca çoook zor, haftasonu da illa ki bişe çıkıyo hep.... Borçlu kalacam bu gidişle
ben şimdiden başladım dua okumaya, hastayım ama dua neticede Rabbim kabul eder

Selam kizlarrrr..... Nasilsiniz diyecem ama gordugum kadariyla uzuntulu br haber almisiz .. ALPPIN cok üzüldum canim insallah duzelir araniz sevenler hic ayrilmasin butun kalbimle diliyorum.. insallah en yakin zamanda kendini de toparlarsin ..

hoşgeldin kuzumm... Hepimiz şok olduk yaa, nasılsın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…