- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.681
selam kizlar öncelikle hayirdir ne oldu Alppine ??? nicin gitti KÖtü birsey yoktur insallah !
valla canım biz de tam bilmiyoruz, eşiyle sorun yaşamışlar sanırım ama ayrılacak kadar ne oldu ki.. daha yeni evli onlar yaaa
iyi aksamlar...ben pinarin kizkardesiyim..nicki alppin olarak gecmis buraya..siteye gecmemi istedi...suan iyi degil..kendini iyi hissetigi zaman buraya geri donecekmis...sizleri cok sevdigini her zaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ettigini soyledi..sizleri cok seviyormus...
Alppinimin yazısını okuunca selam vermeyi unuttum, moralim çok bozuldu yaaa inşallah hakkında hayırlısı olur kuzummm
bu arada herkese merhaba
iyi aksamlar...ben pinarin kizkardesiyim..nicki alppin olarak gecmis buraya..siteye gecmemi istedi...suan iyi degil..kendini iyi hissetigi zaman buraya geri donecekmis...sizleri cok sevdigini her zaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ettigini soyledi..sizleri cok seviyormus...
medcezirim hsgeldin kuzum..
aynen bende yaa.. sayfaya onca hevesel girdim.. moralim -0 oldu inan kii
soylerim tabiki...enistemle aralari biraz soguk..ne oldugunu bizde bilmiyoruz...birbirlerine deli gibi asiklar..nasil bu duruma geldiler bilmiyoruz...bizimle konusmadi hicbir zaman..sanirim kayni ile ilgili bir durum..ben birazdan iletirim kendisine...allah razi olsun sizden..bizde soktayiz suan..ablam deli dolu neseli bir insan..bu hale nasil geldi bilmiyoruz,,en kisa zamanda sizin yaniniza gelecektir..
hoşbulduk bitanem, sen de hoşgeldinnnn
ben de çok kötü oldum yaaa, başıma aniden bi ağrı girdi ve şuan çok fena ağrıyo... Bi taraftan da adet sancım tavan yaptı offffff
sen napıosun nasılsın bitanemmmmmmmmmmmmm
saol kuzum hsbuldumm
sorma yaa.. hiç bekmiyordum böyle birseyi Allahım insaAllah çok uzun sürmeden birbirilerine geri dönerler.. habiptem de bizel geri döner insaAllah
napim bitanem.. oruç tutuyorum bnde , aksam yemeğini hazırlarkene, buradada habitem yazıp yazıp gitmis meğersem , ona yetisemedim
bu gece çok dua etcem habipteme, Ayetel Kürsü okuyalım ALPPINMME
Selam kizlarrrr..... Nasilsiniz diyecem ama gordugum kadariyla uzuntulu br haber almisiz .. ALPPIN cok üzüldum canim insallah duzelir araniz sevenler hic ayrilmasin butun kalbimle diliyorum..insallah en yakin zamanda kendini de toparlarsin ..
medcezirim benim smdi çıkmam lazım cnm, snra gelicem yine .öpüyorm.
hoşgeldin kuzumm... Hepimiz şok olduk yaa, nasılsın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?