Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar nasılsınız, alpinim için canım sıkkın benimde umarım düzelir. yasakhayalim sna yadım ara sıra gödün mü bilmiyorum ama inan çok sevindim bebeğine, zaten hissediyordum olacağını. ben rahim filmimi çektirdim sol kapalıymış açıldı tüpüm. eşimde morfoloji % 1 çıktı. doktor çok önemli değil dedi. 3 aya dah bekleyecek olmazsa aşılama yapcak. bakalım hayırlısı. haftalardır moralim çok bozuktu bu hafta kendime geldim ama burdada alpine çok üzüldüm. alpin nolr üzülme güzelim insallah herşey düzelir.hayalotum senyaz demiştin film sonucunu ama geç kaldım, filmi aneztezi olmadan çktiler özel bi hastnede zor bi tetkik çektiecek olan varsa ayrıntılı anlatırım ama aneztezi omadan da dayanılabilinir bence. hayalotcum sen nasılsın scorpiosum, umudum neleryapıyor.

Son düzenleme:

çok teşekkur ederız bıze habıbtemden haber verdıgın içindualrımız onunla .nolur sızlerde yanında olun habıbtemın.bizler onu çok sevıyoruzzrabbım kımsenın yuvasını bozmasın inşallah .allpınım nolur sende ıyı dusun bıtanem her evlılıgın bır donemı vardır daha ılk yıllarınız bıtanem bırbırınızı tanıma surecınız.konusarak aşmalısınız bu durumları.lutfen saglıklı düşün hepimiz seni çok seviyoruzzz
yelizim hoşgeldin hep aklımdaydın kuzum yakuzum çok geçmiş olsun bıtanem geçmişe durumunu yazmak ıstemedım belkı gerıye donup okuyamassın dıye.bozma morelını bıtanem sonucta açıldı artık herşey gecmıste kaldı.bundan sonra melegıne bı adım daha yaklaştın bakdualrım senınleydı korka korka gıtmıstın cunku canım benım rabbım hayırlı bı evlat versın bekletmeden inşallahhhben ıyıydım ama allpıneme uzgunuz ıste neşemiz yok kuzumumudumda scorpıonsumda butun canbonlarda ıyı herkes bıraktıgın gıbı habıbtemızın dışında oda rabbımın ıznıyle yuvası dagılmıcak inşallahsen nasılsın canım inşallah morelın duzelmiştir

bitanem iyi değilim çok ablam su an sanırım düşük yapıyor, yanında değilim, 4 haftalık, çatlatma iğnes yaptırmıştı, kaç yldır uğraşıyordu fsh ı çok yüksekti b sefer tutmuştu, hatta ikizmiş. doktr bugun birinin çok asağıda olduğunu söylemiş, su an kanaması var o gitti galiba üsttekini allah korusun insallah. sen nasılsın bitanem, moraller nasıl, arabayla aran nasıl sürüyor musun canım

canım cıddımısın hastanemı suanbelkı düşmemiştir bitanem rabbım yardımcısı olsun korusun meleklerını annesıne bagıslasın inşallahh:26:
sen de bu haberı verınce ıyıcene uzuldum yellızım inşallah bısey olmaz rabbımın ıznıyle
arabayla iyi sayılır eşim yanımdayken suruyorum yanlız bırakmıyor 1 sene boyle surecekmısım öyle işte canım.

hastanede değil bitanem evde yatıyor, doktor öyle demiş eve git dinlen demiş. sanırım yarın yine gider doktora, annem yola çıktı gidiyor onun yanınasen bir seney kalmaz çıkarsın canım tek başına,insallah atarsın bebişlerini de arkaya çatlatırsın kıskananları

selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tum gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri

habıbtem hosgeldınnnnn
hepimiz agladık valla bızlerde senın kadar cırkın olduk yaaa
sen gonlumuzun guzelısın bıtanem gozlerımızde patlasa bizim topık bambaşka
nasıl oldun rahatladınmı canım benım nasılsın suan

alpinim bitanem nolur sakin davranmaya çalış, üçüncü kişiler dediğin her kimse onlara inat ayakta durmalısın, sakin olmalısın,nolur kendini yıpratma,seni çok seviyoruz

canım fazla evde beklemesın egerkı gercekten düşük falan varsa allah korusun belkı bı care bulur doktorlar:26:
bıde tuvaletını yaparken kenara bıyere yapsın yada bı kaba.eltımde dusuk yapmıstı doktor uyarmıstı onceden .gomduler meleğinirabbım hakkında hayırlısı nasıp etsın ınsallah sana uzaktamı oturuyorkıannecınınde yuregıne ınmıstır:26:rabbım yardımcınız olsun

duan içinde saol bıtanem ınsallah hepımız meleklerımıze kavusuruz.meleğime kavusayımda hıc araba kullanmayayım olsun yeterkı o gelsın

canlarim benimmm sizin uzulmeninizi istemezdim...insan konusacak birini bulmadigindaa ya da birilerini yakin hissetiginde anlatir,..bende sizleri kendime cok yakin hissediyorum,..ailemi ve sizleri cok uzdum...aile sorunlarini anlatiyordum,.,bu derece gelecegini bilmiyordum iste...insanlik hali..belkide anlasma asamasindaiz..ya da sorun benimdir..artik oyle dusunuyorumm...annemin vefatindan sonraa kendime gelmemis olablirim...ama esimin her zaman yanimda olmasini istiyorumm..yanlis birsey yaptigimda uyarsin...ama beni bri kotulerken o benim karim kimse karismasin demesini bekliyorum...herkese tsk ederim tekrardann

bitanem dah çok kücük olduğu için kendiliğinden kanamayla gidecek sanırım, doktor gözden çıkarmış, ultrasoud fotoraflarını verip bak son kez bi daha göremezsin demiş. yani apack birsey yok muş

canım benim üzme kendini hernekadar evın ıcındekılerı tam olarak bılemesekte ıllakı hatalar karsılıklıdır .ama her ne olursa olsun esının ılgısı daha cok olması lazım .
takma kafana bak nasıl duzelecek hersey ınan bana.bırazcık sabır sadece ..
eşinle konusabıldınızmı pekııı bıtanem

bitanem benim,haklsın demesi lazım ama kimbilir o neler düşünmüştür, öyle hissetmiştir ama söyleyememiştir belki ne bileyim ailesine söz geçiremiyordur belki abisi filan baskın karakterlerdir.bence şans ver eşine hak ediyordur eminm

bitanem dah çok kücük olduğu için kendiliğinden kanamayla gidecek sanırım, doktor gözden çıkarmış, ultrasoud fotoraflarını verip bak son kez bi daha göremezsin demiş. yani apack birsey yok muş

o doktorda kusura bakmayın kızlar ama hayvanın onde gıdenıymış
rabbım dıger melegını ona bagıslasın ınsallah...bakalım belkıde bısey olmaz rabbım bılır herseyıı yatsın bol bolll kıpırdamadan dualarım onunla

evet canım günde elli tane düşük gördükleri için bizim de ellinci dşüğümüz sanıyorlar töve tövbeeeeallah göstermesin kimseye tabi ama onlar da bi evlat. apinimizde gitti galiba bitanem anem samsunda ablm kastamonu da ben ankaradayımdüşün yani herkes bi erde kendi derdiyle uğraşıyor

canım sebep her ne olursa olsun eşini yanında istemen senin en doğal hakkın, bundan dolayı kendini sakın suçlu hissetme
biz 4 duvar arasında yalnız kalmayı isteseydiik, sevmeseydik eşimizle evlenir miydik?? sen zor günler atlatıyorsun ve eşin de sana destek olmalı.. İllaki seninde onunda hataların olur ama size düşen birbirinize destek olup kol kanat germektir her zaman....
inşallaah halledersiniz sorunlarınızı, öpüyorum

tabıkıde sonucta onların varlıgını bılmek bıle bı mucıze...
sanırım canım toparlansın gelır yıne sımdı aılesı ordaysa yada eşide gelmiş olabılır:26:
cok uzakmısınız bırbırınıze ama hayat ıste canım cok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…