Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım yalnızız hepimiz, ama güçlü olmak durumundayız.alpinim sen de güçlü ol bitanem nolur koyverme kendini, bu zor zamanların gececek, eşin yaptıklarından pişman olacak gör bak

sagolun kizlarr...sorunumuz kaynimmm sn gunlerde esim surekli yanlrinda zaten 24 sat birlikteler...bir gecemiz var bir de sabahimiz...bununda afedersin icine ettil...iki gun once bana bagirdi,,.,sen kardesimi hakketmiyorsun...sen kendinde degilsin bilmem ne bende actim agzimi yumdum gozumu...ama tabiki konustugum icin saygisiz ben oldum...neyse o gunu sabahi tartistik esimle baristikk..konustuk anlastik...bu sabah..mesaj geldi kardesim yemek koydim gel birlikte yyelim...baktim esim giyiniyor nereye gidecekmisin evet gidecem dedi ve gitti...bu saygisizlik degilse ne...her insan esiyle tartisiyor..anlasamaz...ama 3,sahis dedigim tabiki kaynim...sevgimizi askimizi mutlulugumuzu kiskanyor,,,cunku kendisi kardesimi istdi ben kendisini istemedim zaten krdesim de istemiyordu,,,100 kopgeim olsaa ona vermem degilll kardesimi aslaa...o buna yandi sanirim...ben eglendce.li guleryuzlu sakaci bir insanim delideoluyum...bunda bile anlam cikaran bir insan,....esimin sabah beni birakip gitmesi zoruma gitti...ve sonuc ortadaa..bu durumdayiz...ben insanmm canlarim tas degil...sorun yine ben gozukuoyrumm..yone beni sucluyorlar...herkesi allaha havala ettim...buralardan herkesten uzaklasmak istiyorum...hayat uzerime cok geliyor...beni anlamayacak bir insanla uzun bir evlilik olurmu...

bitanem tanıığım kadarıyla se aynı zamnda zeki bir kadınsın, kaynının tuzağıan düşme olur mu,onun istediği buydu, barış eşinle boşver suçlu sen ol, herkes yaptığını bilir emin ol, bi süre daha ,izle bakalm. hem bu kavgadan sonra ciddiyetini anlayacaklar yapmayacaklar bence. bu ne kayın mış yarabbim görümce elti duydum da bunu hiç duymamıtım. allah bildiği gibi yapsın onu

hayalotcum kaldık baş başa, bugun sıkıntılı bir gün...insallah gececek sıkıntılarımız

ya habıbtem bu kaynın nasıl bı ınsandır ya.bence sen nap bılıyonmu eşinle bırlıkteyken ona daha yakın ol.artık ezberlemişindir kaynının nezamanlar cagıracagını o saatlerde esınle vakıt gecırmeye bak .vede bu zamanlar onun o cok sevdıgı kardesı hakkında konusma.kardesı onu kapmadan sen kocanı kap evde degısıklıkler yap.gerekırse oyunlar oynayınnn kagıt kalem alın mesela sevmedıgınız ozellıklerınızı yazın bırbırınıze ama sakın tartısmayın bunu yaparken aksıne gulmeyı becerın emınım bak zaman gectıkce bunlar esının daha cok hosuna gıdecek tabı anlarsa.ama sen yeterkı ınan degısecegıne ve kendını suclu hıssetmeyı bırak.evlılıgının nekadar surecegını bılmem ama kurtarmayı bılmelısın bıtanem kadın olmak budur pes etmemız gerekır ınanmamız gerekır ve sonunda umarım basaran sen olursun aşkınız kazanırro esas oglanıda bı yakalasam

bazi seyler oluyorkli///ben konusutugum zaman kardesleri ayiran kadin durumuna dusuruyorum...aslaa tabiki...benimde abim var bende abimden vazgecemem...esimi onun yerine koydum...duusunmem bile..yelizcigimmm abimde soyledu bunu...ben herseyin farkindayim...suan cok mutlu oldgunu biliyorum kaynimin...ama bazen insan icindeki yaraya tuz basamiyor...bazi seyler canini cok acitioyr..ve haykiriyor...allahimm elbet cezasini vberecek...ve bende her seferinde yuzune vuracam herseyi...3 ay kaldi evlenmesine gorecegiz kadin nasil olunur....16likla nasil olacaksa...

yelizim film nasıl gectı acıdımı .anestezi niye yapmadılar:26:

bitanem hafta son hastalandığım için aneztezi ile solunumum durabilir miş, bende olun napalım dedim girdim içeri,kimseyi korkutmak istemiyorum çok kötü değildi ama ben sinirde ağladım, iki kere yaptılar, birincide geçmedi tüplerden o acıttı biraz ikinci de geçti.asıl mesele aleti yerleştirmek o biraz acıtıyor. doktor salağı tekiydi, git kadınlar külübüne yaz acıtıp acıtmadığını dedi. bende heee yazarım dedim gıcığa. eğer kendi doktorum yapsaydı inan hiç acımayacaktı.

sagolun kizlarrr bunlar gececek peki icimzdeki cam kiriklari ne olacak?

cam kırıklarıyla sanırım yaşamayı bılıcez ve sonunda bunların mükafatını bız alacagımız ıcın zamanla canımızı bıle acıtmıycak belkı..meleklerımızle yuvamızda mutlu mesut uyuycaz ınsallah hepımız

hayalotum guldurudun yuzumu canim yaaa...allahim senden razi olsun..en kisa zamanda bebis gondersin...yelizcgiim sanada tsk ederim destegin icin habibtem benim...eski alppin ger gelecek...en kisa zamanda sinemelarda///filmin adi ESAS OGLANLA MUCADELE...

bu adam kaç yasındaydı habıbtemsen gerekırse esınle evde problem yaşa sakın olakı dısarıya duyarma onlar oyle seytandırkı ....
onuda gorcez evlenınce emın ol bıtarafına.....
anladın sen onu
allahından buldun ınsallah uzulme sen

yelızım ablanangecmıs olsun ınsa bırsey olmaz,...ıns sanada gebelık duygusunu yasatır yuce rabbım...en kısa zamanda bır bebısım olsun...bunu cok ıstıyorum....sanırım bende rahım fılmı cektırecem bu aydan sonra cok korkuyorummm:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım benim merak etme o 3 ay sonra 16 lıkla başını belaya sokar. sen de rahat edersin evliliğin nasıl birşey olduğunu görsün pislik. o zaman da sen sürekli git evine eşinlebak gör nasıl rahatsız olur bu tipler böyledir. sen boşver onuniçin aranı bozma eşinle. eşin gerçekleri göremiyor kavgayla da asla göremez. güzel güzel bi bir göster gerçekleri.ama sakın kötüleyerek yapma bunu. olaylar oldukça gözüne bakmn yeterli. anlar o zaten. bi süre sonra o eşinle kavga eder gör hele bi evlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…